Hotel Union Øye, 62 NORD og Flakk Gruppen er ei familieeigd bedrift som allereie har investert betydelige midlar i utvikling av hotell og opplevingar på Sunnmøre og 62. breddegrad. Som ein del av Flakk Gruppa sin reiselivsstrategi investerast det no i ei omfattande utbygging og oppgradering av Hotel Union Øye. Vi har sidan opninga i 1891 vore reisemål for tindebestigarar, eventyrarar, kongar og dronningar og er omtala som eit av Skandinavias mest anerkjende historiske hotell. Vi er stolte av å levere berekraftige og skreddersydde opplevingar av svært høg kvalitet for våre gjestar.
Kjøkkenet vårter basert på lokale produsentar, i moderne fransk utføring. Vi servar frukost, båe ala carte og buffet. Hotellet har to restaurantkonsept. Den Historiske Spisesalen er open dagleg med eit brasserikonsept, medan Conservatory er ope fem dagar i veka til middag. Brasseriet er basert på klassisk brasserierettar. Fine dining har utgangspunktet i moderne fransk gastronomi, med større sette menyar.
Som kokkvil du ha ansvaret for eigen stasjon, produskjon, serice og delegering til kjøkkenassistentar. Du vil bidra til å lage storslagne matopplevingar for våre gjestar som står i stil til hotellet. Du må ha evne til å arbeide på lag med dine kollega.
Vi søkjerdeg som har erfaring som kokk og eit genuint ynskje om å utvikle seg sjølv, samtidig som du bidreg til vårt arbeid, spesielt kreativt. Du må og ha eit mål om å arbeide med mat på det høgaste nivået.
Vi tilbyr ei utviklande og spanande stilling i eit godt arbeidsmiljø, der du får vere med på å skrive eit nytt kapittel av historia saman med trivelege kollegaer. Vi er hjelpsame med bustad, og tilbyr løn etter avtale.
Kontakt Madeleine Sattler Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Hoteldirektør Mariann Øye Logg inn for å se kontaktinformasjon for ytterlegare opplysningar.
Søknadar behandlast fortløpende.
Adresse: Norangsfjorden