<  
>  
Stillingsannonse

twoday Seniorkonsulent Java

Søknadsfrist : Behandles fortløpende

Stillingsbeskrivelse

Jobb som Seniorkonsulent i twoday

Vi har prosjektene. Du har java-kompetansen. La oss slå oss sammen!

Se for deg å jobbe på prosjekter som fokuserer både på nyutvikling, modernisering og vedlikehold av komplekse, samfunnskritiske systemer. Vi har flere spennende prosjektmuligheter innenfor Java, blant annet hos Sparebank 1, Brønnøysundregistrene og Vy. Da Vy skulle velge en digitaliseringspartner for applikasjonsutvikling, data og analyse, falt valget på oss i twoday. Vårt strategiske samarbeid legger stor vekt på å styrke og berike fagmiljøet, og på å øke Vy´s innovasjonsevne til nye høyder. Nysgjerrig på mer? Da kan du lese om vårt samarbeid med Vyher.

 

Hvorfor jobbe i twoday?

I twoday får du muligheten til å jobbe med noen av de største offentlige aktørene i Norge, og bidra til digitalisering, fornying eller effektivisering av prosesser som både er komplekse, og i noen tilfeller helt manuelle.

Vi lager innovative løsninger som gjør verden enklere for folk over hele verden; som for eksempel da vi sammen med Helsedirektoratet bidro med digitale løsninger for informasjon til befolkningen og rapportering om smittetall i pandemien, eller hvordan vi sammen med UDI har jobbet med å ivareta flyktninger som kommer til Norge på en god og trygg måte gjennom å utvikle en rekke løsninger som effektiviserer utlendingsforvaltningen.  

Med andre ord; en jobb med mening. Her får du jobbe i samfunnsnyttige prosjekter som påvirker tusenvis av mennesker, hver eneste dag!

I twoday er vi rause med hverandre, hjelper kollegaer når de står fast, eller deler kompetanse på tvers av fagdisipliner - når vi ikke er på jobb så skjer det konstant sosiale ting hos oss som kan rangere fra: isbading, fallskjermhopp, squash, klatring, brettspillkvelder, vinsmaking, teater, kino og konserter.

Vi har også stort fokus på kompetanseutvikling gjennom for eksempel sertifiseringer, kurs, konferanser, fagkvelder, m.m. Det skal være både lærerikt og gøy å komme på jobb – her er det plass til alle, og rom for å være akkurat den du er!

Søk på stillingen her

 

Vi ser etter deg som har

 • Minimum 4 år relevant arbeidserfaring
 • Kompetanse innenJava/Kotlin
 • Gode norskferdigheter, både skriftlig og muntlig


Det er også supert om du har erfaring med:

 • Skybaserte løsninger, eksempelvis AWS
 • Smidig arbeidsmetodikk
 • Frontendutvikling med React, Vue, Angular, Svelte eller andre moderne frontend-rammeverk
 • Databaser
 • Andre relevante teknologier, som Kubernetes, Kafka, Spring Boot, Docker, Hibernate eller Gradle
 • Automatisering av bygg og testing

 

Vi kan tilby:

 • Et gunstig aksjeprogram for alle ansatte
 • Mulighet til å påvirke og ta ansvar 
 • Givende og spennene prosjekter med en moderne techstack
 • Fleksible arbeidsdager med fokus på god balanse mellom jobb og fritid 
 • Alt du trenger av utstyr
 • Et aktivt fagmiljø drevet av dyktige kolleger, i tillegg til kursing, konferanser, og sertifiseringer med sertifiseringsbonus
 • Konkurransedyktige betingelser med en attraktiv bonusmodell, gode pensjon- og forsikringsordninger
 • Full lønn under foreldrepermisjon, samt full lønn om du mottar pleiepenger. Vi tilbyr også ammefri med lønn i de to første årene til barnet

Søk på stillingen her

 

Høres dette ut som noe for deg? Vi tar gjerne en prat, uavhengig om du aktivt er på jobbsøk, eller bare er nysgjerrig på å høre mer om hvordan vi jobber og hva vi kan tilby. 

Du kan også ta kontakt med Siren Ødegård eller Lena Andersen direkte på siren.odegard@twoday.com eller lena.r.andersen@twoday.com for spørsmål, eller om du vil ta en kaffe (vi elsker kaffe!).

Om arbeidsgiveren

Vi er twoday, en internasjonal virksomhet med mer enn 2700 mennesker som ønsker å utgjøre en forskjell. Hver dag utvikler vi virkelig nyttige løsninger som gjør folks hverdag litt enklere. Fra å spare tid og ressurser til å forbedre resultater. Og vet du hva? Vi elsker det. Og det gjør også mer enn 8000 kunder som stoler på at vi hjelper dem på deres reise.

twoday handler om mennesker. Fordi det som virkelig betyr noe er hvem du velger å tilbringe dagene dine med. Med drivkraft, tilpasningsevne og et stort hjerte utgjør vi en forskjell i dag – og forbereder oss, våre kunder og samfunnet på det morgendagen bringer.

Les mer om twoday

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : Behandles fortløpende

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
3 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter