<  
>  

Giske kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Giske er en øykommune på Sunnmøre i Møre og Romsdal, like nord og vest for Ålesund og vest for Haram. I sør ligger kommunene Sula, Hareid og Ulstein. Kommunen består av de to flate øyene Giske og Vigra og to mer ulendte, Godøya og Valderøya, samt en rekke mindre øyer. Kommunesenteret ligger på Valderøya, som er den mest folkerike øya, mens Vigra er den største øya. Ålesund lufthavn ligger på Vigra. Øya Giske har flere kjente minnesmerker. Giske Kirke, bygget rundt år 1030 er kanskje det mest kjente minnesmerket. Normannerkongen Gange-Rolv var ifølge tradisjonen fra Giske. Giske er tuftet på fiske, fangst og handel grunnet nærheten til havet og de gode fiskeriene ved og utenfor Mørekysten. Vekten ligger ennå på primærnæringene og fiskeriene, men der er òg mange aktive og større virksomheter innenfor transport- og flyplasstjenester, interiør- og trevareproduksjon og teknisk/ maritim industri - for å nevne noen. Befolkning 6 787 (2008)
Fakta om Giske kommune
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Giske kommune

Det er f.o.m. 01.12.2023 ledig 100% fast stilling ved teknisk eining, uteseksjonen. Teknisk uteseksjon har ansvar for vedlikehald av alle
13.10.2023 Giske

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (53)

Fakta om Giske kommune