Giske kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Giske er en øykommune på Sunnmøre i Møre og Romsdal, like nord og vest for Ålesund og vest for Haram. I sør ligger kommunene Sula, Hareid og Ulstein. Kommunen består av de to flate øyene Giske og Vigra og to mer ulendte, Godøya og Valderøya, samt en rekke mindre øyer. Kommunesenteret ligger på Valderøya, som er den mest folkerike øya, mens Vigra er den største øya. Ålesund lufthavn ligger på Vigra. Øya Giske har flere kjente minnesmerker. Giske Kirke, bygget rundt år 1030 er kanskje det mest kjente minnesmerket. Normannerkongen Gange-Rolv var ifølge tradisjonen fra Giske. Giske er tuftet på fiske, fangst og handel grunnet nærheten til havet og de gode fiskeriene ved og utenfor Mørekysten. Vekten ligger ennå på primærnæringene og fiskeriene, men der er òg mange aktive og større virksomheter innenfor transport- og flyplasstjenester, interiør- og trevareproduksjon og teknisk/ maritim industri - for å nevne noen. Befolkning 6 787 (2008)
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Giske kommune

Org. nr: - Stillingsident: 4126966911 Presentasjon av stillinga: Giske oppvekstsenter, skule, har ledig to vikariat i samla 170 % stilling som lærar frå 01.01. - 31.07.2020.I tillegg til formell kompetanse blir personlege eigenskapar og at ein er skikka for stillinga vektlagt.Administrasjons-/undervisningsmålet er nynorsk, og søkjarane må difor beherske nynorsk skriftleg godt.Det er krav om politiattest av ny dato.Dokumentasjon på utdanning skal sendast i lag med søknaden.ArbeidsoppgåverKontaktlærar i 1. klasse og timelærar i 5. klasse.Fagbehov: Matematikk, norsk, engelsk og spesialpedagogikk.KvalifikasjonarLærarutdanning, men søkjarar med anna relevant høgskule-/universitetsutdanning kan og bli vurderte.Kompetanse på å legge til rette for gode og tilpassa læringserfaringarGod kompetanse i klasseleiingGod digital kompetanseGodt norsk språk ¿ skriftleg og munnlegPersonlege EigenskaparFagleg og personleg tryggheitVilje til tett og konstruktivt samarbeid med elevar, kollegaer og foresatte om meistring, læring og trivselEvne til å skape gode relasjonar og tillitEvne til tydeleg kommunikasjon og grensesettingKontaktinformasjonGry Støbakk Ytterland, konstituert einingsleiar, (+47) 92652950ArbeidsstadGiskeNøkkelinformasjon:Annonsør:Giske kommune Stillingsbrøk: 170% Deltid, Vikariat, Heltid Startdato: 01.01.2020 Sluttdato: 31.07.2020 Tal på stillingar: 2 Søknadsfrist: 01.10.2019https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=4126966911&company_id=3203199427&culture_id=NN-NOFor elektronisk søknadsskjema:[Klikk her]
01.10.2019 Giske

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Giske kommune