<  
>  

Skaun kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Skaun er en kommune i Sør-Trøndelag fylke. Kommunen grenser mot kommunen Orkdal i vest og Melhus i sør og øst. I nord har Skaun felles grense med Trondheim i Gaulosen, ei sidearm av Trondheimsfjorden der elva Gaula har sitt utløp. De fleste innbyggerne i Skaun pendler til arbeidsplasser i nabokommunene, med unntak av de som arbeider innen landbruket og offentlig sektor. Norgesmøllene i Buvika og Eliløkken Bruk i Børsa er kjente landemerker i kommunen. Lisbetsæter Gjestehus og Tråsåvika Camping er også kjente virksomheter utenfor kommunens grenser. Jordbruk og skogbruk er sammen med foredling av landbruksprodukter viktige næringer. Næringslivet i Skaun kjennetegnes for øvrig av mange solide små og mellomstore virksomheter, spesielt innenfor bygg- og anleggsfagene. Befolkning 6 326 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Skaun kommune

Org. nr: 939 865 942 Stillingsident: 4347892956 Presentasjon av stillingen:Skaun kommune har ledige lærlingeplasser i følgende fag i 2021:Barne- og
07.03.2021 Skaun

Rekrutteringskalender

  • MAR 07
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere