<  
>  

Vennesla kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Vennesla er en innlandskommune i Vest-Agder. Den grenser til Kristiansand i sør, Songdalen og Marnardal i vest, Evje og Hornnes i nord og Iveland og Birkenes i øst. 3/4 av innbyggerne er bosatt i kommunens to tettsteder, Vennesla og Øvrebø.

Tettstedet Vennesla, kommunens administrasjonssentrum, har over 10 000 innbyggere, og er med dette det nest største tettstedet i Vest-Agder, og det tredje største tettstedet på Sørlandet, etter Kristiansand og Arendal. Elva Otra renner gjennom Vennesla og har gitt naturlige forutsetninger for en rekke industribedrifter i kommunen.

Hovednæringene i kommunen er skogbruk og industri. 77% av arealet er dekket av skog. Huntonit (Byggma) er den største arbeidsplassen i kommunen. Hunsfos (Cham Paper Group) er nest størst. Ellers er Reber Schindler Heis, Vigeland Metal Refinery, CG Glass, Norgesplaster (Alpharma) og Scan Trade viktige arbeidsplasser.

Vennesla har jernbanestasjon tilknyttet Sørlandsbanen. Den smalsporede museumsjernbanen Setesdalsbanen er en turistattraksjon i Vennesla. Det kjøres båre ordinære tog og chartertog på den gamle traseen fra Grovane til Røyknes stasjon fra april til desember. Befolkning 12 776 (2008)

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Vennesla kommune

Kan du tenke deg å være tilkallingsvikar i skole og SFO i Vennesla?Gjennom hele skoleåret 2021/22 vil det bli behov
31.05.2022 Vennesla
Org. nr: - Stillingsident: 4415357220 Presentasjon av stillingen:Lærervikarer søkes! Gjennom hele skoleåret vil det bli behov for lærere til kortere
31.05.2022 Vennesla
Org. nr: 936846777 Stillingsident: 4458775018 Presentasjon av stillingen:Ønsker du å være tilkallingsvikar i seksjon for helse og omsorg i Vennesla
31.05.2022 Vennesla
Org. nr: - Stillingsident: 4468281799 Presentasjon av stillingen:Ønsker du å være tilkallingsvikar i en av våre barnehager?I løpet av våren
31.05.2022 Vennesla

Rekrutteringskalender

  • MAI 31
    2022
    1 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (55)

Fakta om Vennesla kommune