<  
>  

 

POWER Bootcamp har blitt etablert i 2018 av grunderne Quang-Huy Huynh og Khoa Henrik Luong, som begge tidligere har jobbet som personlige trenere. Dette har begrenset dem, da de i de fleste tilfeller kun har kunnet hjulpet en og en kunde av gangen. Derfor ble POWER Bootcamp opprettet, så de kan hjelpe enda flere mennesker på engang med å nå sine mål

POWER Bootcamp er ett helt nytt treningsstudo/, som legger til rette for Personlig Trening, både i gruppe og 1-1. Senteret opererer som et PT-Studio og Bootcamp fordelt på 320kvm, der det leveres personlig trening.

PT i gruppe / Bootcamp er rask og effektiv trening, som gir resultater gjennom riktig oppfølging av personlig trener og kostholdsveileder. Tilbudet passer perfekt til folk med en hentisk hverdag med lite tid til trening.

Power Bootcamp søker kontinuerlig etter å forbedre sitt team, derav finne riktige kandidater til å hjelpe flest mulig mennesker til å oppnå sine mål.

Fakta om Power Bootcamp AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Power Bootcamp AS

Vi ser etter en Personlig Trener/instruktør som brenner for trening og som trives godt i instruktør og trener rollen
Snarest Oslo
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater, spesielt Personlige Trenere og helsepersonell.Dersom du synes vår bedrift
Fortløpende Oslo

Bli kjent med oss

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Eier/Daglig Leder

Adresse

Sandstuveien 70A, 0680 Oslo