<  
>  

Nes Global Talent Norge

Den norske delen av NES Global Talent ble etablert i 2014 som en følge av sammenslåing av RC Consultants AS og Energy People AS. NES Global Talent er en markedsledende og anerkjent arbeidskraftspesialist som tilbyr kandidater til olje- og gass, kraft, bygg og infrastruktur, biovitenskap, produksjon, kjemikalie, gruvedrift og IT-sektorer over hele verden.

Som konsern tilbyr vi garanterte bemanningsløsninger, hentet fra en global talentdatabase av et dedikert, disiplinsspesifikt team med over 300 rekrutterere. Det er mennesker som leverer prosjekter, og med over 48 kontorer i 28 land i Europa, Afrika, Amerika, Asia, Australia og Midtøsten, har vi tilgang til de beste talentene hvor som helst i verden.
NES Global Talent kan tilby et komplett spekter av bemanningsløsninger: Kontrakt, Permanent (Direkte) Leie, Administrerte løsninger, eller en fullstendig outsourcet tjeneste. Disse tjenestene følges av en bransjeledende oppfølging med eventuelle mobilitetspakker for å sikre at kundene beholder topp kandidater i overenstemmelse med avtalte forventninger.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Nes Global Talent Norge

Adresse

Luramyrveien 40 Luramyrveien 40,4313 Sandnes