Backup Personell

Rekruttering / HR / Bemanning

I 1997 ble BackUp Personell AS etablert. BackUp formidlet vikarer i innen fagområdene sentralbord, kontor & administrasjon, lager & logistikk, regnskap og IT og opplevde en positiv respons fra markedet. BackUp har under årene utvidet sin interne kompetanse og har tilpasset seg våre kunders behov for flere tjenester. I dag er vi en totalleverandør innen personalutleie, rekruttering og utvelgelse. Vi legger stor vekt på tett oppfølging, kjennskap og kunnskap om våre kunder og kandidater.

Visjon

BackUp`s visjon: "Vi skal gjøre våre kunder enda bedre" - Det forplikter oss. Våre grunnverdier Pålitelig - Du kan stole på oss, vi holder det vi sier og leverer det vi lover Engasjert - Vi er oppriktig interessert i deg og dine utfordinger Inkluderende - Vi tar vare på hverandre, våre kunder og våre kandidater

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Backup Personell

Adresse

BackUp Personell AS - Hovedkontor Karl Johansgt. 19, (inng. Nedre Slottsgt) 0159 Oslo