Norsk Luftambulanse

Helsesektor / Omsorg, Transport / Distribusjon / Logistikk

Norsk Luftambulanse er to ting, en medlemsorganisasjon og et legehelikopterselskap.


Stiftelsen Norsk Luftambulanse er Norges største ideelle medlemsorganisasjon med mer enn 706 000 medlemmer. Målet er å redde liv og helse gjennom å styrke luftambulansetjenesten i hele Norge.

Datterselskapet Norsk Luftambulanse AS er operatør på 8 av Norges 11 legehelikopterbaser. Vi flyr på oppdrag fra Helseforetakenes nasjonale luftambulansetjeneste ANS. Luftambulansetjenesten i Norge er offentlig finansiert.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Norsk Luftambulanse

Vårt helikopterverksted består av 38 personer. Vi utfører vedlikehold på selskapets flåte av helikoptertypene EC135, EC145 og AW139. Grunnet økt oppdragsmengde fra våre kunder, har vi behov for å styrke vår logistikk kapasitet.Vi har derfor ledig stilling somLogistikkmedarbeiderSentrale arbeidsoppgaver vil være:• Innkjøp og bestilling av deler og produkter til teknisk avdeling ihht. selskapets rutiner herunder alle slags bestillinger, rutinemessige og kritiske • Gjennomføre mottakskontroll av materiell og ajourføring av verkstedets lagerstyringssystem • Plukking og uttak av deler til jobber/forsendelser til øvrige baser, og årlig lagertelling • Organisere forsendelser av deler til retur og reparasjon • Bestille og koordinere frakt og spedisjon etter behov • Bidra til å vedlikeholde og kontinuerlig forbedre verksteds prosedyrer vedr logistikkLogistikkmedarbeiderne jobber tett sammen med NLA CAMO planleggere og verkstedets produksjonssjef og teknikere. Logistikk er involvert i hele anskaffelsesprosessen av materiell fra materiellbehov oppstår, leverandører velges, ordre utarbeides, oppfølging av frakt til mottakskontroll og lagerføring. Stillingsinnehaver rapporterer til Logistikksjef.Ønskede kvalifikasjoner:• Relevant erfaring fra luftfartsbransjen, for eksempel teknisk innkjøper, mottakskontrollør eller mekaniker • Relevant utdanning innen logistikk, og / eller flymekaniker fagbrev. Erfaring kan kompensere for formell utdanning • Gode språkkunnskaper i engelsk både skriftlig og muntlig, og et av de skandinaviske språk, både skriftlig og muntlig • Generelt gode IT kunnskaperVi søker deg som har erfaring innen logistikk (lager og innkjøp) og gjerne erfaring fra luftfartsbransjen. Du er nøyaktig, arbeidsom og pålitelig. Videre må du ha god samarbeidsevne, og samtidig være komfortabel med å arbeide selvstendig.Arbeidstiden vil i hovedsak være dagtid, og arbeidsstedet er selskapets tekniske hovedbase på Gardermoen.Det forutsettes at kravene for adgangsbevis (ID kort) til flyplassen oppfylles. Luftfartstilsynet gjennomfører i så henseende sjekk på bakgrunn av vandel (uttømmende politiattest) og dokumentasjon av utdannings- og ansettelsesforhold de siste 5 år. Informasjon om dette finner du på www.luftfartstilsynet.no.Vi kan tilby en spennende og utfordrende jobb i et dynamisk miljø som kombinerer luftfart og medisin. Vi har et godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser.For nærmere opplysninger om stillingen kan du kontakte Logistikksjef Tommy Wang på mobil 95193239. Adresse: GENERALMAJOR MEHRERS VEG 4,2060 Gardermoen
25.11.2019 Ullensaker
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Rekrutteringskalender

  • NOV 25
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Adresse

Holterveien 24, 1448 Drøbak