<  
>  

Askvoll kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Askvoll er en kommune i Sogn og Fjordane, og ligger ut mot Nordsjøen. Kommunen grenser mot Førde og Gaular i øst. Over fjorden i nord ligger Flora og Naustdal, og Fjaler i sør. Alden fjell, kjent som "den norske hest", finner man her. Det reiser seg nærmest vertikalt opp fra havet til en høyde på 481 meter, og er synlig 100 km fra land. De viktigste industriene i Askvoll idag er Helle Knivfabrikk, Bulandet Fiskeindustri, og Sigurd Løkeland Hermetikkfabrikk. Befolkning 3 062 (2008)
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Askvoll kommune

Landbruksforvaltninga for kommunane Askvoll, Fjaler og Hyllestad har ledig 100% stilling som Fagkonsulent landbruk Kommunane Askvoll, Fjaler og Hyllestad har felles landbruksforvaltning frå 01.08.2020. Kontorstaden er Askvoll med kontordagar i Dale og Hyllestad.  Kontoret har 5 stillingsheimlar.Oppgåvene ved landbruksforvaltninga vert:Rettleiing og forvaltning av midlar etter jordbruksavtalenSakshandsaming og landbruksfaglege vurderingar i samband med lovforvaltning og næringsutviklingKontrolloppgåver og ajourhald av landbruksrelaterte registerTeknisk planlegging i landbruketKommunen sin sakshandsamar på saker opp mot utviklingsmidlar i landbruket og andre finansieringskjelder Fagleg rådgjeving og rettleiingSakshandsaming som gjeld tenesteeininga generelt, og andre oppgåver innan både jordbruk, skogbruk, viltforvaltning og miljøforvaltningVi ønskjer søkjarar med følgjande kvalifikasjonar:Relevant utdanning/høgskuleutdanning innan landbruk og naturforvaltningDet er ønskjeleg med bakgrunn og erfaring frå tilsvarande arbeidFørarkort klasse BGode norskkunnskapar og god muntleg og skriftleg framstillingsevneGode personlege eigenskaper, med evne og vilje til positiv kommunikasjon og samhandling både kolligialt og puplikumsretta. Evne til å vere fleksibel og arbeide sjølvstendigKunnskap og erfaring i bruk av IKT-verktøy Personlege eigenskaper vert tillagt stor vekt ved tilsetjinga.Vi kan tilby:Spennande og allsidige arbeidsoppgåverEit godt fagleg og sosial miljøLøn etter gjeldande tariffavtaleTenestepensjon i KLPDen som vert tilsett må kunne disponere eigen bil i tenesta.Tilsetjing skjer på vanlege kommunale vilkår etter gjeldande lover, avtaler og reglement.For mer informasjon og å søke på stillingen. Klikk på annonselenken. Adresse: 6988 Askvoll970 69 946
16.08.2020 Askvoll

Rekrutteringskalender

  • AUG 16
    2020
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere