<  
>  

Askvoll kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Askvoll er en kommune i Sogn og Fjordane, og ligger ut mot Nordsjøen. Kommunen grenser mot Førde og Gaular i øst. Over fjorden i nord ligger Flora og Naustdal, og Fjaler i sør. Alden fjell, kjent som "den norske hest", finner man her. Det reiser seg nærmest vertikalt opp fra havet til en høyde på 481 meter, og er synlig 100 km fra land. De viktigste industriene i Askvoll idag er Helle Knivfabrikk, Bulandet Fiskeindustri, og Sigurd Løkeland Hermetikkfabrikk. Befolkning 3 062 (2008)
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Askvoll kommune

Org.nr.: NO 964968330 MVA Stillingsident: Presentasjon av stillingen :ArbeidsoppgåverAnsvar for prosjektleiing i kommunen sine investeringsprosjektVere kommunen sin representant i byggeprosjekt og ivareta byggherrerollaØkonomioppfølging og rapportering, dokumentasjon og ansvar for nødvendige søknadsprosessar i investeringsprosjektaFørebu saker til politisk handsamingArbeidet omfattar planlegging og gjennomføring av prosessane i tråd med reglane for offentleg anskaffing, enterpriserett, kontraktsstandardar, byggherreansvar og økonomisk kontrollKvalifikasjonarØnskjeleg med sivilingeniør/ingeniør, men det er ikkje eit kravAnna relevant kompetanse knytt til leiing av arbeid med bygg/konstruksjon og anlegg kan vere relevantErfaring frå prosjektleiing innan bygg- og anleggsbrasjen er ønskjelegMå ha førarkortUtdanningsretning og -nivåBygg og anleggProsjektleiingPersonlege eigenskaparMålretta, strukturert, løysingsorientertGode samarbeidsevner, må og kunne jobbe sjølvstendig og grundigGod munnleg og skriftleg framstillingsevneSørvisinnstilt, positiv og initiativrikSpråkMå beherske norsk munnleg og skriftlegNynorsk er kommunen sitt målspråkVi tilbyrLøn etter avtaleEit spanande fagmiljø med utfordrande og varierte oppgåverInteressante og krevjande oppgåver i prosjekt av ulikt omfangPensjonsordning i KLPKollegialt fellesskap på tvers av etataneReiseaktivitetDu må rekne med å måtte reise noko i samband med jobben.Link til søknadsskjema: Send søknad For mer informasjon kontakt: , Håkon Loftheim, Tlf: +47 57730703, Mobil 91389474, Epost: hakon.lofteim@askvoll.kommune.no
26.01.2020 Askvoll

Rekrutteringskalender

  • JAN 26
    2020
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere