<  
>  
Espen Kaasa Johansen
Oversetter/translatør Drammen
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Presentasjonsbrev Mitt navn er Espen Kaasa Johansen og jeg er en ferdig utdannet fagoversetter etter å ha fullført bachelor-utdanning innen Oversetting- og Interkulturell Kommunikasjon i Kristiansand. Jeg er en rolig, 30 år gammel mann fra Drammen som har interesse for film/tv, fotball og ulike subkulturer. Jeg er lidenskapelig interessert i språk og regner meg selv som både dyktig og kreativ i løsningsproblematikken som oppstår innen oversetting. Av personlige egenskaper vil jeg nevne at jeg er hardtarbeidende, nøye, ærlig og empatisk. Jeg vil påstå at jeg lærer fort og er tilpasningsdyktig. Språkkombinasjonen jeg jobber med er engelsk-norsk (norsk-engelsk) og jeg har trening innen ulike fagtekster, bl.a. tekniske, juridiske økonomiske og markedsføringstekster. Alle typer oversettingsoppdrag er interessant men mitt ønskede felt å jobbe innenfor er underteksting (subtitling) av diverse tv-program/filmer ettersom jeg liker å måtte oppfatte underliggende kontekst og liker utfordringen ved å oversette innenfor begrensede rammer. Som en del av bachelorgraden tilbrakte jeg ett år i England på University of Surrey og gjennomførte et kurs innen Audiovisual Translation, som fokuserer på nettopp underteksting (subtitling). Jeg driver et enkeltmannsforetak (Ekj Translation Johansen) og leter etter arbeidsgivere som trenger min ekspertise innen språk. Jeg vedlegger min CV og kopi av vitnemål fra Universitetet i Agder. Håper på positiv tilbakemelding. Med vennlig hilsen Espen Kaasa Johansen Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 6
  • Pris fra Etter avtale
  • Arbeidssteder 3
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Espen Kaasa Johansen
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Espen Kaasa Johansen, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
apr 2016 Nåværende Oversetter, Herbalife Nordic
Frilans, Heltid / deltid Drammen
Oversetting av alt materiale som trenger oversetting fra engelsk-norsk.
   
UTDANNING
aug 2010 jun 2015 OVERSETTING OG INTERKULTURELL KOMMUNIKASJON, ENGELSK bachelor (Språk, litteratur), Universitetet i Agder
Bachelor  Kristiansand 
Oversetting (norsk-engelsk, engelsk norsk) Det ene året av utdanningen ble tilbrakt i England, noe som har gitt meg bedre innsikt, både innen språk og kultur.
Bachelor-oppgaven var 50% oversettelse og 50% forklaring og beskrivelse av løsningene gjort. Jeg fikk B på bacheloroppgaven.
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja