<  
>  

Lærlingeordningen

Stillingstype
Lærling
Antall lærlinger
5 (flere)
Utdanningsnivå
Yrkesskole / videregående skole
Om lærlingordningen

Halliburton er aktiv i organisasjonen Opplæringskontoret for oljerelaterte fag (OOF) og tilbyr læreplasser innen fagområdene komplettering, sementering, kontorfag og laboratoriefag. Gjennom Opplæringskontoret for Industrifag Rogaland (OFIR) tibys også industrimontørfaget. I tillegg gis opplæring innen alle fagområder ved Halliburtons internasjonale opplæringssentre.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Halliburton
logo
Klargjører - Internal Equipment Maintenance
Vi har en ledig stilling ved vårt Discharge Manifolding verksted i Tananger. Verkstedet gjør vedlikehold, service og sertifisering av høytrykksjern.Stillingen vil i stor grad bestå av trykktesting, service, klargjøring til inspeksjon av høytrykks utstyr.Vi ser etter deg som kan kjenne seg godt igjen i Halliburton sine verdier; integritet, sikkerhet, samarbeid, konkurranse, kreativitet, pålitelighet og respekt.Arbeidsoppgaver:Hovedoppgave vil bestå av trykktesting, sortering, demontering og montering av høytrykks jern og ventiler. I tillegg vil følgende arbeidsoppgaver kunne påregnes:Klargjøring for vedlikehold og testing av høytrykksjern og slangerSandblåsingSorteringMerking av utstyrForefallende arbeid, som for eksempel vedlikehold av lavtrykks jernVi tilbyr:Konkurransedyktige pensjons- og forsikringsordningerHelseforsikring/behandlingsforsikringGunstig aksjespareordningFokus på teknologi og utviklingDyktige kolleger i et internasjonalt arbeidsmiljøKvalifikasjoner:Mekanisk erfaring er en fordel.Sertifikat for truck (T1-T4) og traverskran (G4) er en fordel. Erfaring med vedlikehold av høytrykksjern er en fordel.I denne stillingen kreves det at man behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig.Personlige egenskaper:Stillingen forutsetter at du med største selvfølgelighet følger bedriftens HMS prosedyrer.Du må være i god fysisk form da stillingen kan være fysisk krevende.Evne til å jobbe selvstendig og styre egen arbeidshverdag.Ha god struktur og kunne håndtere en hektisk hverdag.Kandidatene bør ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.Product Service Line:Internal Maintenance Equipment. 100 % stillingKontaktinformasjon:Ansvarlig for stillingen: Terje Valen (+47) 456 17 614 Adresse: Tananger
Frist 22.05.2022
Les mer
Les mer om muligheter hos Halliburton
logo
Trainee Engineer
Trainee Engineer (18-24 mnd): Opplæringsprogrammet for ingeniører i Halliburton (nedihulls-operasjoner) retter seg mot det operasjonelle lete- og utviklingsarbeidet on- og offshore. Vanligvis legges traineestillingen ut på www.gohalliburton.no på høsten, med søknadsfrist medio oktober. Dette gjelder også for de som er ferdige med bachelor/master i juni året etter.
Om Halliburton

Halliburton sørger for verdiskaping gjennom hele levetiden for olje- og gassreservoarer – fra leting og utvikling via produksjon, operasjoner, vedlikehold, omdanning og raffinering til infrastruktur og avvikling.

Vi opererer i nesten 80 land innenfor to hovedsegmenter:
- Drilling and Evaluation
- Completion and Production

Gjennom disse segmentene tilbyr vi en rekke produkter og tjenester til oppstrøms olje- og gasskunder verden over, fra integrerte programvare- og servicetjenester til teknologi relatert til boreverktøy, logging og perforering, fra produksjon av borekroner og andre brønnhull- og kompletteringsverktøy til trykkpumpetjenester.

Visjon

Å være den foretrukne oppstrøms oljeservicebedriften i global olje- og gassutvinning.

Antall ansatte

Selskapet har over 65,000 ansatte, bestående av 140 nasjonaliteter, i rundt 80 land.