<  
>  

Halliburton

Olje / Gass / Energi / Kraft

Halliburton sørger for verdiskaping gjennom hele levetiden for olje- og gassreservoarer – fra leting og utvikling via produksjon, operasjoner, vedlikehold, omdanning og raffinering til infrastruktur og avvikling.

Vi opererer i nesten 80 land innenfor to hovedsegmenter:
- Drilling and Evaluation
- Completion and Production

Gjennom disse segmentene tilbyr vi en rekke produkter og tjenester til oppstrøms olje- og gasskunder verden over, fra integrerte programvare- og servicetjenester til teknologi relatert til boreverktøy, logging og perforering, fra produksjon av borekroner og andre brønnhull- og kompletteringsverktøy til trykkpumpetjenester.

Visjon

Å være den foretrukne oppstrøms oljeservicebedriften i global olje- og gassutvinning.

Antall ansatte

Selskapet har over 65,000 ansatte, bestående av 140 nasjonaliteter, i rundt 80 land.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Halliburton

Få fart på karrieren i et internasjonalt selskap som tilbyr et 18 til 24 måneders program for utvikling av nye
07.10.2022 Sola
For en av våre avdelinger søker vi nå etter en dyktig økonom.I denne rollen kan du forvente en arbeidsdag hvor
09.10.2022 Sola
Jobbmuligheter i Halliburton
Jobbmuligheter i Halliburton

Som nyutdannet er det viktig at selskapet du begynner i kan gi deg de utfordringene som er nødvendig for din faglige utvikling. Vi i Halliburton er ute etter de beste ingeniørene og fagarbeidere til våre produktområder og er opptatt av å legge forholdene til rette slik at de ønsker å bli i selskapet. Våre opplæringsprogram gir deg en unik start på karrieren.

Et gammelt ordtak sier at kunnskap er makt. Det har vi i Halliburton tatt konsekvensen av. Medarbeiderne er vårt aktivum og strategisk kompetanseutvikling er en forutsetning for å opprettholde og styrke vår konkurranseevne. Målet vårt er å utvikle medarbeiderne både faglig og personlig på en måte som forener den enkeltes ambisjoner og selskapets behov.

Læring og utvikling er en viktig del av målsettings- og strategiprosessen i selskapet. Blir du med på laget vårt nå, kan du selv delta i planleggingen og hjelpe selskapet med å nå målet vårt samtidig som du legger grunnlaget for din egen karriereutvikling og framtid.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Trainee Ingeniører og andre ledige stillinger. Personlig egnethet,initiativ og motivasjon blir vektlagt i tillegg til utdannelse og erfaring.

Trainee

Trainee Engineer

Antall traineer
3 (flere)
Sted
Stavanger

Lærlingordninger

Lærlingeordningen

Antall lærlinger
5 (flere)
Sted
Bergen, Hammerfest, Klepp, Kristiansund, Sola, Stavanger, Stjørdal, Time, Trondheim, Øygarden

Rekrutteringskalender

 • OKT 07
  2022
  12 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • OKT 09
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Jobbmuligheter (65)
logo
Trainee Engineer
Trainee Engineer (18-24 mnd): Opplæringsprogrammet for ingeniører i Halliburton (nedihulls-operasjoner) retter seg mot det operasjonelle lete- og utviklingsarbeidet on- og offshore. Vanligvis legges traineestillingen ut på www.gohalliburton.no på høsten, med søknadsfrist medio oktober. Dette gjelder også for de som er ferdige med bachelor/master i juni året etter.
logo
Lærlingeordningen
Halliburton er aktiv i organisasjonen Opplæringskontoret for oljerelaterte fag (OOF) og tilbyr læreplasser innen fagområdene komplettering, sementering, kontorfag og laboratoriefag. Gjennom Opplæringskontoret for Industrifag Rogaland (OFIR) tibys også industrimontørfaget. I tillegg gis opplæring innen alle fagområder ved Halliburtons internasjonale opplæringssentre.

Fakta om Halliburton

Adresse

Halliburton Skandinavia
Eldfiskvegen 1, 4056 Tananger
Postboks 200, 4065 Stavanger

Sentralbord: + 47 51837000