<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Aditro BPO Er du vår nye Service Delivery Manager?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Aditro i Norge leverer lønnstjenester til norske kunder med egenutviklede systemer for lønn og HR, og vi søker nå en Service Delivery Manager (SDM) som skal ha ansvar for oppfølging og utvikling av våre kunderelasjoner, og sørge for god økonomi i egen kundeportefølje.

Gjennom tett oppfølging av leveranseteam og øvrige deler av Aditros organisasjon, skal SDM sikre høy kvalitet i leveransen til kundene og videreutvikle relasjonen mellom Aditro og kunden. Salgsrelaterte aktiviteter knyttet til både eksisterende kunder og potensielle nye kunder er også en sentral del av stillingen.

Som SDM i Aditro er det viktig å opptre tillitvekkende og tydelig, og være i stand til å bygge gode langsiktige kunderelasjoner. Det kreves at SDM er strukturert, kvalitetsbevisst, løsningsorientert og har stor gjennomføringskraft.

Vi har avdelinger i Oslo og Trondheim, og hvor vår nye SDM ansettes er avhengig av hvor den beste kandidaten bor. Noe reisevirksomhet ut til våre kunder og mellom våre kontorer må påregnes.

Har du erfaring fra B2B salg og/eller oppfølging av leveranser og kontrakter, og vil jobbe i en virksomhet i vekst?




Adresse: Trelastgata 3,0191 Oslo

Om arbeidsgiveren

Aditro er en ledende HR og lønns leverandør i Norden, sammen med kundene våre og med 50 års erfaring innen nordisk HR og lønn har vi laget løsninger med markedsledende funksjonalitet som ikke minst er enkle å bruke. I dag er vi over 600 dedikerte og dyktige medarbeidere, som hver dag hjelper våre kunder med å automatisere og digitalisere sine HR og lønnsprosesser, for å møte utfordringer knyttet til stadig skiftende omgivelser. Vår misjon er å gjøre HR og Lønnsprosesser enkle og tilgjengelige for alle, enten du er fagarbeider, teamleder eller medarbeider. Dette frigjør tid og energi sånn at alle kan gjøre det de egentlig er ansatt for. Se www.Aditro.no for mer informasjon

Aditro - Job Done

Vi tilstreber kjønnsbalanse og ser mangfoldet som en styrke og ønsker søkere med ulik bakgrunn. I Aditro har vi stor tro på våre verdier: Leading, Committed, People Centric.

Før rekruttering har vi tatt stilling til rekruttering- og markedsføringsaktiviteter. Vi avslår derfor kontakt med mediaselgere, rekrutteringsnettsteder og lignende.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Les mer om Aditro BPO

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Om oss I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan
19.05.2024 Trondheim
Veidekke har stadig behov for flinke og dyktige folk med ulik bakgrunn og kompetanse - både nyutdannede og mer erfarne
21.05.2024 Sør-Varanger
Om stillingen: Utbyggingsdivisjonen er ansvarlig for planlegging, utredning og bygging av nye dobbeltsporstrekninger i Bane NOR. Vi har en av
28.05.2024 Flere steder
I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet
29.05.2024 Flere steder
Om oss Trives du med å planlegge, organisere og disponere arbeid og mannskap?   Har du erfaring fra planlegging, både på
07.06.2024 Oslo
Om oss Vil du jobbe for en samferdselsaktør i utvikling og bidra til økt digital dokumentutveksling og kvalitetssikring? Vi ser
27.05.2024 Hamar
Om oss I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan
12.05.2024 Rana
Ønsker du å flytte hjem igjen, eller bare er klar for noe nytt? Hva med en varierende arbeidshverdag som balanserer
29.05.2024 Trondheim
Vis alle 30.833 ledige stillinger

Fakta om Aditro BPO