<  
>  

Microsoft University

IKT / Telekom, IT: Hardware / Software

Microsoft University er et traineeprogram for nyutdannede i regi av Microsoft for Microsoft sine kunder og partnerbedrifter. Gjennom programmet får man fast jobb hos en av Microsoft sine partnere eller kunder, samt seks intensive uker med kurs og sertifiseringer. Microsoft University er et traineeprogram i regi av Microsoft for deres partner og kunder og gir nyutdannede en helt unik karrierestart! 

Programmet består av følgende spesialiseringsfelt: Advanced Cloud Analytics/Azure Data Engineer, .NET Azure Developer, Cloud Security, Dynamics 365 Customer Engagement, Azure Cloud Platform, Cloud AI & Machine Learning, Dynamics 365 For Finance and Operations, Microsoft 365 App Developer og Dynamics 365 Business Central.

Microsoft University har siden 2007 gitt hundrevis av nyutdannede en kick-start på karrieren. Disse har gjennomført MSU og jobber i dag hos noen av Microsofts mest spennende partnere eller kunder. Microsoft University kan være DIN mulighet til å realisere karrieredrømmen. 

Fakta om Microsoft University
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
201-500
Etablert år
2007
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Microsoft University
Jobbmuligheter i Microsoft University

Microsoft University (MSU) er et utdanningsprogram for nyutdannede i regi av Microsoft og Microsoft sine kunder og partnerbedrifter. MSU ble etablert i år 2007 som et svar på stor etterspørsel av Microsoftkompetanse i det norske markedet. Prosjektet er et samarbeid mellom Microsoft, Glasspaper og Microsoft partnere og kunder.

Påmeldte partnere og kunder får tilgang til en kandidatportal som inneholder kvalifiserte nyutdannede som har vært gjennom et førstegangsintervju. Deretter kaller man inn kandidater til intervju og skriver under en arbeidskontrakt med kandidaten man ønsker å ansette med oppstart senest første kursdag. Kandidatene går gjennom seks intensive uker med kurs og sertifiseringer. Dette bidrar til at de nyutdannede kommer raskt ut i fakturerbart arbeid. Det er rekruttert hundrevis av konsulenter gjennom MSU siden 2007. MSU ble i 2019 for fjerde år på rad, kåret til det mest attraktive trainee-programmet innen IT-sektoren.

https://karrierestart.no/karrierebarometeret/2468-mest-attraktive-traineeprogrammer-blant-it-studenter-karrierebarometeret-2019

Microsoft University består av følgende spesialiseringer: Advanced Cloud Analytics/ Azure Data Engineer, Cloud AI and Machine Learning, Dynamics 365 Customer Engagement, .Net Azure Developer, Cloud Security, Azure Cloud Platform, Dynamics 365 Finance and Operations, Microsoft 365 App Developer og Dynamics 365 Business Central.

Glasspaper leverer alt av kurs og kursmateriell, i tillegg til å håndtere første del av rekrutteringsprosessen til MSU. Glasspaper Learning tilbyr et bredt kurssortiment som Norges største kompetanseleverandør og testsenter innenfor teknologi. GPL har kurset opp de tyngste konsulentmiljøene i Norge og har rundt 10.000 kursdeltakere i året og sertifiserer rundt 4000 årlig. Selskapet har blant annet 80 % markedsandel på Microsoft kurs, og har vunnet en rekke Microsoft priser.

Glasspaper People er Microsofts sin rekrutteringspartner for Microsoft University, og har vært en bidragsyter til å finne unge talenter til utdanningsprogrammet siden år 2013. Glasspaper People er et selskap som har spesialisert seg på rekruttering og utleie av IT-personell, og har vært MSU sin rekrutteringspartner siden år 2013.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Microsoft University tilbyr deg som nyutdannet en rakettstart på karrieren. Med plass på programmet får du et lønnet intensivkurs på seks uker i et av ni spesialiseringsfelt innenfor Microsoft teknologi. De seks ukene er selvsagt fult lønnet. Med plass på kurset, vet du også at du har fått en fast jobb hos en ledende Microsoft partner eller kunde. I løpet av de seks ukene vil man treffe andre nyutdannede, samarbeide tverrfaglig, knytte nettverk og delta på morsomme sosiale aktiviter sammen. Når de seks ukene er gjennomført sitter man igjen med 2-3 sertifiseringer og en kick-start på karrieren. 

Bli kjent med oss

Hos oss får du
Full lønn
Intensivkurs innen Microsoft teknologi
Fast jobb hos en ledende Microsoft partner eller kunde
Bildegalleri

Kontaktperson

Filmer

Fakta om Microsoft University

Adresse

Brynsveien 12, 0667 Oslo