Lillesand kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Lillesand er en kommune og et tettsted i Aust-Agder. Kommunen grenser i vest mot Kristiansand, i nord mot Birkenes, og i nordøst mot Grimstad. Folketallet økes sterkt sommerstid. Byen er bortsett fra turismen mest kjent for sin rike maritime historie, noe som vises på våpenskjoldet som har tre anker. På 1700-tallet begynte man å bygge seilskip her, men det var på 1800-tallet at det virkelig tok av. Trelasthandelen var en svært viktig faktor, og det eksisterte flere rederier og mange verft i byen og omlandet. Etter motorisert skipsfart, først med damp og siden forbrenningsmotor, tok over markedet, mistet Lillesand mye av den rikdommen som hadde blitt opparbeidet. Tilveksten tok slutt, og stedet forble slik det var. Det som skulle sette fart i Lillesand igjen, var fabrikken Norton, som produserte silisiumkarbid. Denne fabrikken er fortsatt i drift, nå under navnet Saint-Gobain. Selskapet er Europas største distributør av byggevarer. Befolkning 9 291 (2008)
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Lillesand kommune

100 % Fast stilling Tiltredelse: Snarest Hovedoppgaver:Lønnkjøringsoppgaver (HRM)Kontroll og registeringsarbeidSvare på henvendelser til ansatte og ledereRapporterings arbeid A-melding, pensjon etcAvstemming oppgaver innenfor lønnUtviklingsoppgaver på avdelingen/vedlikehold av lønnssystemetØnskede kvalifikasjoner:Kjennskap til lov og avtaleverk innenfor det offentligeKjennskap til Visma Enterprise og HRMKjennskap til kommune regnskapGode datakunnskaperPersonlige egenskaper:SelvstendigPådriverStrukturert og stabilGode samarbeidsegenskaperGodt humørFleksibelStruktur1 kan tilby:Lønn og medlemskap i pensjonsordning etter gjeldende tariff og avtalerEt faglig og godt arbeidsmiljøIA bedriftLyse og trivelige kontorlokaler på TingsakerFleksitidSpørsmål om stillingen kan rettes til : Peder Ellingsen tlf 90 56 89 84 eller email: peder.ellingsen@struktur1.no Søknadsfrist: 30 september 2019 Kopi av vitnemål og attester skal ikke vedlegges søknaden, da dette vil bli etterspurt ved innkalling til et eventuelt intervju. I henhold til offentleglovas § 25 andre ledd http://lovdata.no/lov/2006-05-19-16/§25gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli gjort offentlig selv om søkeren har bedt om unntak fra offentlighet . Søk på stillingen
30.09.2019 Lillesand

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Lillesand kommune