<  
>  

Lillesand kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Lillesand er en kommune og et tettsted i Aust-Agder. Kommunen grenser i vest mot Kristiansand, i nord mot Birkenes, og i nordøst mot Grimstad. Folketallet økes sterkt sommerstid. Byen er bortsett fra turismen mest kjent for sin rike maritime historie, noe som vises på våpenskjoldet som har tre anker. På 1700-tallet begynte man å bygge seilskip her, men det var på 1800-tallet at det virkelig tok av. Trelasthandelen var en svært viktig faktor, og det eksisterte flere rederier og mange verft i byen og omlandet. Etter motorisert skipsfart, først med damp og siden forbrenningsmotor, tok over markedet, mistet Lillesand mye av den rikdommen som hadde blitt opparbeidet. Tilveksten tok slutt, og stedet forble slik det var. Det som skulle sette fart i Lillesand igjen, var fabrikken Norton, som produserte silisiumkarbid. Denne fabrikken er fortsatt i drift, nå under navnet Saint-Gobain. Selskapet er Europas største distributør av byggevarer. Befolkning 9 291 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Lillesand kommune

2 ledige stillinger ved Lillesand ungdomsskole, Lillesand kommuneArbeidsoppgaverOppfølging av enkeltelever med særskilt behovKartlegge og gjennomføre tiltakVeiledning av enkeltelever med vekt
15.07.2022 Lillesand
Lillesand ungdomsskole søker lærer i 100 prosent årsvikariat.ArbeidsoppgaverUndervisning - Engelsk og  andre fag. KvalifikasjonerRelevant pedagogisk utdanning Erfaring med undervisning av elever med
22.07.2022 Lillesand

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (59)

Fakta om Lillesand kommune