<  
>  

Stranda kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Stranda er en kommune i Møre og Romsdal. Den grenser i nord til Stordal, i øst til Norddal og Skjåk, i sør til Stryn og Hornindal, og i vest til Ørsta og Sykkylven. Stranda kommune ligger ved Storfjorden på Indre Sunnmøre. I kommunen ligger bygdene Geiranger, Hellesylt, Liabygda og kommunesenteret Stranda (3500 innb.). Storfjorden blir ved Stranda og videre sørover kalt Sunnylvsfjorden, lenger inne får den en fjordarm østover, den kjente Geirangerfjorden. Hellesylt ligger i enden av Sunnylvsfjorden, mens Geiranger ligger i enden av Geirangerfjorden. Kommunesenteret Stranda er mest kjent for industri, med store bedrifter som Stabburet, Slettvoll Møbler og Ekornes, som sammen med mange andre har produksjon på Stranda. Turisme er en viktig inntektskilde for kommunen, særlig i Geiranger. Stranda kommune har et skianlegg, og er et fra mange hold et anbefalt reisested for dem som vil stå på ski og samtidig oppleve en unik natur, blant annet Sunnmørsalpene. Befolkning 4 547 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Stranda kommune

Eining for habilitering/rehabilitering søkjer ferievikarar sommaren 2023Tida for hovudferien er 26.06.23 - 13.08.23.Dei som kan arbeide heile perioden evt lange
31.03.2023 Stranda
Liabyda omsorgsssenter er ein delvis bemanna omsorgsbustad i Liabygda som administrativt ligg under Stranda distrikt. På omsorgssenteret er det 7
31.03.2023 Stranda

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (33)