<  
>  

Experis Ciber AS

IKT / Telekom, Konsulenttjenester: IT

Med utgangspunkt i våre verdier er vi er opptatt av å dyrke frem en kultur som fremmer godt samarbeide med våre kunder. For oss er det viktig at våre konsulenter både er sosiale, er dyktige og tar ansvar. Da er det også viktig at vi har et bredt tilbud av sosiale og faglige aktiviteter internt.

Fakta om Experis Ciber AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
51-200
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Experis Ciber AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Experis Academy Antall traineer

Vi tilbyr markedet etterspurt IT-kompetanse på rekordtid
Antall traineer
3
Sted
Oslo
Les mer

Bli kjent med Experis Ciber AS

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Sjefskonsulent
Jobbmuligheter (3)
logo
Experis Academy
Experis Academy tilbyr graduateprogram utviklet i samarbeid med noen av Norges ledende IT-selskaper og Noroff, School of technology and digital media. Programmene er nøye utviklet for å gi deltagerne den teknologikompetansen næringslivet etterspør. Experis Academys graduateprogram kombinerer 3 måneders akselerert læring med en 12 måneders spesialiseringsperiode hos noen av Norges mest spennende IT-utviklingsmiljøer. I løpet av programmet blir du fulgt opp av fagmentorer fra Experis og karrierecoacher fra Right Management. Etter endt spesialiseringsperiode vil du kunne få tilbud om fast ansettelse hos en av våre kunder eller fortsette som konsulent hos oss. Experis Academy er en unik mulighet for deg som ønsker en karriere innen IT. Vi tilbyr ulike programmer som kombinerer skreddersydde studier med spesialiseringsperiode hos en av Norges ledende virksomheter. Graduateprogrammet gir deg kompetansen som arbeidsmarkedet etterspør og en kickstart på din IT-karriere.

Fakta om Experis Ciber AS

Adresse

Lakkegata 53, 0187 Oslo