<  
>  

Top Temp

Rekruttering / HR / Bemanning

Velkommen til Top Temp bemanning! Top Temp bemanning er et 100 prosent norskeid selskap og tilbyr rekruttering og personalutleie innenfor de fleste fagområder og bransjer. Vi er en ledende aktør i markedet, med 10 avdelingskontorer i Norge. Vår oppgave er å se muligheter på vegne av våre kunder og kandidater. Siden 1990 har vi lyttet til, sett og snakket med tusenvis av mennesker. For oss handler det om å treffe blink. Det handler rett og slett om å koble riktig person til rett jobb. Vi vet at vi lykkes når vi møter kandidatens og kundens ønsker. Kompetanse, Rådgivning og oppfølging er våre ledestjerner, slik at du som kunde eller jobbsøker kan være sikker på å føle deg ivaretatt. Vi bemanner fremtiden! Utenom Top Temp bemanning kan vi tilby: *Top Temp rekruttering Vi tilbyr rekruttering ved alle våre avdelingskontor innen de fleste fagområder og bransjer. *Top Temp engineering Top Temp engineering as er et selskap i Top Temp konsernet. Vårt forretningsområde er utleie og rekruttering av kvalifiserte ingeniører, tekniske tegnere og DAK-operatører. *Top Temp IT bemanning Top Temp IT bemanning også et selskap i Top Temp konsernet. Vi består i dag av 13 kunde- og rekrutterings-rådgivere. Alle med lang erfaring fra utvelgelse på konsulentsiden innen IT-markedet.

Visjon

Vi bemanner fremtiden!

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Top Temp

Adresse

Top Temp bemanning Strandgata 19 0152 OSLO Tlf. 23 36 55 00