<  
>  

Nexans Norway

Forskning og utvikling, Høyteknologi / Elektronikk, Industri og produksjon

Med energi som basis for sin utvikling, er Nexans en global aktør innen markedene infrastruktur, industri, bygningsinstallasjon og lokale datanett (LAN).

Nexans er verdensledende innen kabelindustrien, og har et omfattende utvalg av kabler og kablingssystemer for å øke industriell produktivitet, forbedre forretningsvirksomhet, fremme sikkerhet og sikre langsiktig nettverkspålitelighet.

Nexans Norway er den ledende leverandøren av kraft- og telekabler i Norge, og er blant verdens ledende innen høyspente sjøkabler.

Strategi
Global ekspansjon, proaktiv strategi og solid fundament.

Antall ansatte

Nexans Norway har ca 1400 ansatte.

Nexans sysselsetter ca 30000 mennesker internasjonalt.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Nexans Norway

Prosessingeniør -- vil du bli en av våre dyktige prosesseksperter?Til vår fabrikk i Halden søker vi etter en prosessingeniør. Dette
09.10.2022 Halden
Nexans, Weelectrify the future!Onboarding you to the company At Nexans, our global vision is to electrify the future. Nexans’ submarine
18.10.2022 Oslo
World-wide turnkey cable supplier seeksSenior Project Managerfor its Turnkey & Offshore Projects SectionJoin our team in Nexans in electrifying the
18.10.2022 Oslo
Onboarding you to the CompanyAt Nexans our global vision is to electrify the future. At subsea and land systems (SLS)
31.10.2022 Oslo
Graduate Engineer 2023Our heritage in Norway is in the electrification engineering disciplines where we are applying our multi-disciplinary skillset towards
31.10.2022 Oslo
Jobbmuligheter i Nexans Norway
Jobbmuligheter i Nexans Norway

Nye utfordringer - flere hoder.

For å stå godt rustet til å løse kompliserte oppgaver også i fremtiden trenger vi flere dyktige og ambisiøse medarbeidere. Kan du tenke deg jobb i et internasjonalt miljø med muligheter til å bryne deg på mer eller mindre umulige utfordringer - ta kontakt med oss.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Rekruttering er en annen av konsernets vekstfaktorer. Nexans er på jakt etter unge, nyutdannede folk som kan jobbe i et internasjonalt miljø. Konsernet har også styrket den sentrale markedsførings- og økonomiavdelingen og sin stall av fremtidige ledere gjennom fokus på rekruttering lokalt.

Nexans jobber stadig med å øke tilstedeværelsen og rekrutteringsinnsatsen på tekniske høgskoler. Konsernet satser også på interne forfremmelser og mobilitet blant de ansatte.

Rekrutteringskalender

  • OKT 09
    2022
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri
Jobbmuligheter (50)

Fakta om Nexans Norway

Adresse

Innspurten 9
0605 Etterstad