<  
>  

Burger King

Restaurant / Servering

Heisann, vil du være en del av familien vår?

Jepp, du hørte riktig. Vi betrakter faktisk våre medarbeidere som våre familiemedlemmer. For oss på Burger King er det veldig viktig at du trives på jobben. Vi anser nemlig et godt arbeidsmiljø med trivsel og arbeidsglede som grunnleggende for all suksess i vår bedrift.

Men en jobb hos oss innebærer også hardt arbeid, høyt tempo og mye engasjement. På Burger King er ingen dager like og ingen dager kjedelige. Dette gjelder alle som jobber hos oss, både medarbeidere, skiftledere og restaurantsjefer. Hos oss får du muligheter til å gjøre karriere, du får en variert arbeidsdag og du møter mange nye venner.

Vi er stolte av at vi er første arbeidsgiver for mange unge mennesker og vi tar dette ansvaret på alvor. Burger King gir deg en knallstart på din yrkeskarriere hvor du får verdifull erfaring innenfor områder som teamarbeid, matsikkerhet og gjesteservice. Du kan dessuten bygge din videre karriere hos oss igjennom våre opplæringsprogrammer.

Velkommen til en lærerik og spennende jobb som vil gi deg minner og erfaringer for livet!

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Burger King

Enten du er på jakt etter en heltidsjobb eller en ekstrajobb ved siden av skolen, vi ønsker deg velkommen til
26.11.2020 Lørenskog
Org.nr.:920415970 Stillingsident: Presentasjon av stillingen :Vi vet at en ansatt som trives skaper gode gjesteopplevelser.Vi ser etter deg som mener
01.12.2020 Lillestrøm

Franchise i Norge

Franchise
  • Vi skal skape restaurantopplevelser det stråler av! I Norge er det King Food AS som er franchisetager, og vi har valgt en driftsform som kalles kommisjonærdrift for våre avdelinger. Denne driftsformen innebærer at avdelingen drives av en selvstendig næringsdrivende uten investeringskostnad. King Food AS som franchisetager og kommisjonæren har tilgang til Burger King sin samlede kompetanse på områder som produktutvikling, markedsføring og personalutvikling.

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere