<  
>  

FABI AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Fabi er et konsulent- og rekrutteringsselskap med spesialisering innen økonomi, finans og digital, som tilbyr tjenestene rekruttering, konsulentutleie, og management for hire. Fabi er et ledende selskap innen sitt segment, og kjennetegnes av kundefokus, god kjennskap om kandidatmarkedet og dyktige ansatte. Vi har kontorer i Stavanger og Oslo.

- Veletablert selskap med over 20 års historie som har gitt oss et solid merkenavn i markedet, langvarige kundeforhold og flere rammeavtaler

- Anerkjente nasjonale og internasjonale kunder gir utviklende og lærerike oppdrag for våre konsulenter

- Sertifisert leverandør til olje- og gassbransjen (Achilles)

Vi har lenge jobbet med oppdrag på vegne av kunder som søker økonomer med interesse og kunnskap om IT kombinert med god forretningsforståelse. Vi erfarer at det er mange stillinger som opererer i krysningspunktet mellom økonomi, system, IT og forretning.

Som et rekrutteringsselskap med spesialisering innen økonomi og finans siden 1995 har vi tatt dette på alvor og utviklet oss i takt med det digitale skifte. En av grunnpilarene i Fabi har alltid vært at vi skal kunne tilby våre kunder høy intern kompetanse mot forretningsområdene vi rekrutterer til. Med vårt digitale tjenesteområde bygger Fabi bro mellom økonomi og IT som leverandør av rekrutteringstjenester.

Fabi vil fremdeles være et spesialistselskap og skal tilby deg som kunde den rette kompetansen og det riktige kundeteamet for det enkelt behov innen økonomi, finans og digital.

Fakta om FABI AS
Hovedkontor
Sandnes
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Bli kjent med FABI AS

Bildegalleri

Kontaktperson

Adresse

Stavanger: Vassbotnen 11 A, 4313 Sandnes

Oslo: Drammensveien 167, 0277 Oslo