<  
>  

Skandiabanken

Bankvirksomhet

Skandiabanken ble etablert 27. april 2000, som Norges første rene nettbank for privatpersoner. Siden da har banken hatt en jevn tilvekst av nye kunder, og har utmerket seg som Norges ledende nettbank. Enkelhet, tilgjengelighet og gode vilkår, har vært nøkler til vår suksess i følge våre kunder.

Skandiabanken Norge er en 100 % eiet filial av Skandiabanken AB, Sverige. Skandiabanken Sverige ble opprettet i oktober 1994, som en av Sveriges første telefonbanker. Etter hvert ble den også en nettbank. I dag betjener Skandiabanken rundt 750 000 kunder i Norge og Sverige. Skandiabanken Norge ble etablert i år 2000 og passerte 345 000 aktive kunder per august 2010.

Visjon

Med en visjon om å ha de mest fornøyde kundene har Skandiabanken hatt sterkt fokus på enkel nettbank, konkurransedyktige priser og god kundeservice.

Banken startet ut med toppplasseringer i Dine Pengers Bank NM, og har siden da vært bransjevinner i Norsk Kundebarometers målinger. I 2002 og 2006 vant Skandiabanken kundetilfredshetsprisen for beste bedrift uansett bransje.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere