<  
>  

Drammen kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor, Utdanning / undervisning
Drammen er en bykommune i Buskerud i enden av drammensvassdraget. Byen grenser mot Lier i nordøst, Svelvik i sørøst, Sande i sør og Hof og Nedre Eiker i sør. Den bymessige bebyggelsen strekker seg inn i Lier, Røyken, Svelvik og Nedre Eiker. Områdets samlede befolkning er på ca. 116 000 innbyggere. Drammen ligger i et dalføre ved Drammenselvas utløp i Drammensfjorden. Åsene på begge sider av byen strekker seg opp mot rundt 555 moh. Drammen sentrum ligger omtrent 2 moh. Etter at de fleste av papirfabrikkene ble stengt på slutten av 1960-tallet, har Drammen tiltrukket seg nye former for industrivirksomhet. Byen har nå elektronisk produksjon, næringsmiddelindustri, spedisjon og transport, trykkerier og servicebedrifter. I havneområdet har eksportvirksomheten snudd til import, blant annet av nisjevarer som frukt, grønnsaker og moderne biler. Byen er et knutepunkt for kommunikasjon både med bil og tog. Den korte avstanden til Oslo, ca. 40 min. togreise, gjør og at byen får stadig flere pendlere. Befolkning 60 878 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Drammen kommune