<  
>  

CGI Norge AS

IKT / Telekom, IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: IT

CGI arbeider vi bevisst med å skape et miljø der våre ansatte kommer i første rekke. Vi kaller medarbeiderne for medlemmer for å understreke at alle som jobber hos oss oppfordres og tilbys å bli medeiere i selskapet. På den måten ønsker vi at hver enkelt skal ta del i verdien ved å bygge en virksomhet i verdensklasse.

Som en av verdens største leverandører av IT- og forretningsprosesstjenester er våre medlemmer avgjørende for videre fremgang. Gjennom vår nære dialog med kundene vet vi at de har mange utfordringer som skal løses, og store forventninger til at CGI ikke bare skal bistå, men være en proaktiv innovasjonspartner.

Vi trenger derfor talenter innen forretningsrådgivning, forretningsutvikling, prosjektledelse og nye teknologier og trender!

Vi kan tilby et utfordrende og givende arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter. CGI er alltid på jakt etter kunnskapsrike, kreative og engasjerte personer som er innstilt på å utvikle seg videre sammen med oss og våre kunder.

Trainee i CGI Talent Programme - Møt Soufiane
Jobbmuligheter i CGI Norge AS
Jobbmuligheter i CGI Norge AS

CGI er på utkikk etter folk som kan jobbe som eksperter og konsulenter innen mange ulike bransjer og fagområder, deriblant Utility, Retail, og Card. Det er spesielt behov for folk med kompetanse innen Business Intelligence, Microsoft Dynamics, MDM, sikkerhet og prosjektledelse, samt arkitekter, utviklere, testere, konsulenter og forretningsrådgivere.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

The CGI Talent Recruitment Program is for future CGI professionals with a degree. Master (approximately five years studied) from economics, business, mathematics or computer science.

Candidates must also have good communication skills; must speak, read and write Norwegian and English. You have to be solution-oriented problem solver and be prepared to work hard to reach your goals. An ambition to work as a consultant is important.

Come rock the future with us!

CGIs talentprogram Antall traineer

Vår visjon er å utvikle markedets beste konsulenter innen IT og forretningsprosesser.
Antall traineer
Ikke spesifisert
Sted
Oslo, Trondheim
Les mer

Bli kjent med CGI Norge AS

Trainee program

De ansatte
 • I CGI får du muligheten til å vokse!
  Innsiden i CGI Konsulent/Trainee
  Les hele saken 
 • I CGI blir det tilrettelagt for læring og utvikling, samtidig som du er omringet av kolleger som gjerne vil hjelpe.
  Innsiden i CGI Konsulent/Trainee
  Les hele saken 
 • CGI har et skreddersydd program for nyutdannede. Å starte på et slikt program, hvor man får anledning til å utvikle seg sammen med andre i et kunnskapsrikt miljø, gjorde at jeg valgte CGI.
  Innsiden i CGI Konsulent/Trainee
  Les hele saken 
Bildegalleri

Filmer

CGI Norge - et selskap utenom det vanlige
CGI rekrutterer: Ingen vet hvilke jobber som finnes i fremtiden, men hos CGI kan du bli med på å forme hvordan vi løser morgendagens utfordringer.
Ønsker du å jobbe i et nyskapende og fremtidsrettet selskap? Bli med og forme hvordan vi løser fremtidens utfordringer!
CGI rekrutterer: Vi er et av Norges ledende selskaper innen IT og forretningsprosesser. For å kunne løse morgendagens utfordringer og være ledende også i fremtiden trenger vi flere flinke hoder.
CGI rekrutterer: Morgendagens utfordringer krever morgendagens hoder. Noen av de beste hodene holder allerede på med å forme fremtiden.
Jobbmuligheter (16)
logo
CGIs talentprogram
Er du nyutdannet, ønsker en bratt læringskurve og å utforske mulighetene i IT- og konsulentbransjen? Da er talentprogrammet i CGI noe for deg! Hos oss blir du fast ansatt i en av våre avdelinger fra dag én, i tillegg til å være deltaker i talentprogrammet. I løpet av programmets to år vil du få nødvendige forutsetninger for å videreutvikle både dine faglige og personlige ferdigheter, gjennom spennende utfordringer i prosjekter hos kunder, et relevant kurs- og sertifiseringsløp både eksternt og internt, og ikke minst en rekke kulturbyggende aktiviteter.  Talentprogrammet er kjennetegnet av en sterk kultur, varmt fellesskap og gode muligheter til å drive egne initiativ. Hvert kull består av maksimalt 20 nyutdannede talenter/konsulenter som nylig har fullført sine mastergrader innenfor et mangfold av ulike områder. Gode karrieremuligheter• Vi er opptatt av den enkeltes utvikling og tilbyr både intern og ekstern kursing og sertifiseringer• Sammensetningen av prosjekterfaring og opplæring er unikt og gjør at du kan benytte dine nyervervede kunnskaper i praksis etter hvert kurs• Du vil opparbeide deg erfaring underveis som gir muligheter i forskjellige retninger; enten du ønsker å jobbe med utvikling og teknologi eller på et mer strategisk og forretningsmessig plan Oppfølging og støtteSom ansatt vil du bli tett fulgt opp av din personalleder. Sammen vil dere fastsette mål og aktiviteter for deg i en personlig utviklingsplan. Etter oppstart tildeles du en erfaren mentor, som kan støtte og coache deg gjennom dine første år i arbeidslivet. I tillegg vil du også allerede etter signering av kontrakt bli tildelt en fadder fra forrige års kull i talentprogrammet. På denne måten vil du få tett oppfølging og flere gode sparringspartnere med ulike bakgrunner og erfaring, som vil være tilgjengelige for deg til enhver tid. Vi fokuserer på gruppedynamikk, jobber aktivt med å skape sterke team og gjennomfører mange aktiviteter sammen for å styrke gruppetilhørigheten. Mange av våre konsulenter har fått venner for livet gjennom talentprogrammet vårt! Utveksling av kompetanse og erfaringer på tvers av fagområder har også høyt fokus, slik at du vokser som individ og konsulent. Vi tror på læring, samhold og fellesskap i et åpent og inkluderende miljø, og deltakerne i vårt talentprogram er blant de fremste kulturbærerne i CGI. Mentorordning i talentprogrammetVed oppstart i talentprogrammet får alle deltakerne en mentor som skal støtte og veilede de nyutdannede gjennom programmet. Sammen med mentoren kan de fremme idéer og diskutere spørsmål som dukker opp underveis, i tillegg til å få verdifulle råd.

Adresse

Postboks 6432 Etterstad
0605 OSLO