<  
>  
Magny Bongard
Magny Bongard Oslo, Oslo
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Hotell og restaurantbransjen. 38 års erfaring, i kundebehandling, service, salg, ledelse og personalledelse, oppfølging og opplæring. Gode kommunikasjonsevne, god på eksterne og interne telefonsamtaler, svært serviceinnstilt og profesjonell, opptatt av at mennesker skal bygges opp, se mennesker og deres verdier. Kunder/gjester settes alltid i fokus. Løsningsorientert, pliktoppfyllende, effektiv, ærlig, lojal, høyt arbeidstempo, hardt arbeidende, detalj orientert, fleksibel, god på å lede/ledelse. Målrettet, opptatt av å levere gode resultater. Trives best når det er hektisk og høyt tempo og være i drift. Som person er jeg en god bidragsyter til et godt arbeidsmiljø, gjennom humor, raus deling av arbeidserfaring, positivitet, blid, imøtekommenhet, bygge relasjoner, gir råd og veiledning, samt skape trygghet, trivsel og motivasjon i mennesker rundt meg. I tillegg er jeg født evig optimist, med godt humør, har en positiv innstilling til det meste her i livet, ydmyk, min regel her i livet er, det finnes ikke problemer, kun bare løsninger, er en kreativ person som elsker å skape, bærekraft utvikling, innehar mye empati og sympati, lett for å sette meg inn i menneskers situasjoner og situasjoner, jeg er viljesterk, fokusert, direkte, og god til å lytte. Strukturert, mye selvlært igjennom livets skole ved erfaringer og opplevelser. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 1
  • Pris fra NOK 200 / time
  • Arbeidssteder 5
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Mat, drikke og servering
1 tjeneste

Nivå

Profesjonell

Pris

200 KR / per time

Meldingen ble ikke sendt

Magny har lagt til 1 referanse  Hva er dette Her vises referanser og attester som kandidaten selv har lagt til.

Kay Johansen Restauratør
Anbefalt fra engebret cafe
Skrevet av min arbeidsgiver
Kay Johansen Restauratør
Arbeidsgiver, Leder
Skriv en anbefaling av Magny Bongard
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Magny Bongard, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
jun 2017 Nåværende Bankett Servitør, Hotel Bristol Oslo
Ekstrahjelp, Deltid Oslo
Banketter ved - Akershus Festning/Slott og ved Hotellet. Bankett avdeling har også servering av pausebuffet ved konferanser, rydding av møterom, pausebuffet og servering av lunch til konferanser.
   
des 2016 Nåværende Servitør- Oppdrag, FolkiSlag Personal
Prosjekt / Engasjement Oslo
Alle typer eventer.
   
jan 2018 Kantineansvarlig., EGGS Design
Vikariat, Heltid Oslo
Tilrettelegging av lunch, rydding, oppvask, etc, Vikariat 1 uke i januar gjennom People AS.
   
okt 2017 des 2017 Servitør, Engebret Cafe, Oslo
Sommerjobb / sesongjobb, Heltid Oslo
A la carte, lunch, selskaper.
   
apr 2016 nov 2017 Servitør, Thon Hotel Vettre
Ekstrahjelp, Deltid Viken
A la carte, konferansemiddager, julebord, selskaper, event, rydding av møtelokaler, klargjøre/stenging av restaurant.
   
jul 2017 sep 2017 Servitør, Natust Restaurant og Catering AS, Leangbukta, Asker
Sommerjobb / sesongjobb, Heltid Viken
A la Carte, events, åpning og stenging av restaurant.
   
jun 2015 sep 2015 Husøkonom, Scandic Asker
Vikariat, Heltid Asker
Leder av hotell avdelingen,bemanning/vaktplaner, innkjøp, lønninger,dagligdrift. Oppfølging og opplæring av ansatte.
   
feb 2000 feb 2013 Hovmester/Mellomleder, Soria Moria Hotell og Konferansesenter
Fast ansettelse, Heltid Oslo
Salg,vaktplaner, varetelling,kontering av faktura, varebestilling, personalledelse/personalansvar, daglig drift av restaurant ved vakt, oppfølging og opplæring,kvalitetssikre produkt og interne rutiner, koordinering av arrangementer/events, koordinering mellom avdelinger, booking/salg av selskaper, barnedåper, konfirmasjoner, brylluper, minnestunder, julebord, bankett og events, økonomistyring, ferieplanlegging, timelister/lønninger, kundemottak/kundebehandling, oppfølging og gjennomføring av arrangementer/selskaper fra A-Å
   
aug 1985 jan 2000 Bartender/Servitør, Soria Moria Hotell og Konferansesenter
Fast ansettelse, Heltid Oslo
Hovedansvaret for bar driften. Serviør ved behov ved frokost, lunch, konferansemiddager, a la carte, selskaper og ved andre arrangementer/events.
   
jan 1985 aug 1985 Konferansevertinne, Soria Moria Hotell og Konferansesenter
Fast ansettelse, Heltid Norge
Oppsett/rigging/rydding av møtelokaler. Servering av pausemat/kaffepauser.
   
aug 1984 aug 1985 Husøkonomassistent, Soria Moria Hotell og Konferansesenter
Fast ansettelse, Heltid Norge
Personalledelse/ansvar, vaktplaner, hovedrengjøring, kvalitetsikring av hotellrom/fellesområder.
   
aug 1983 aug 1984 Stuepike, Soria Moria Hotell og Konferansesenter
Fast ansettelse, Heltid Norge
Rengjøring/klargjøring av hotellrom og fellesområder.
   
feb 1982 jun 1983 Stuepike, Holmenkollen Park Hotell, Oslo
Fast ansettelse, Heltid Oslo
Rengjøring/klargjøring av hotellrom, rengjøring av fellesområder.
   
jan 1981 jan 1982 Stuepike, Hotell Continental, Oslo
Fast ansettelse, Heltid Oslo
Rengjøring/klargjøring av hotellrom, rengjøring av fellesområder. Romservice av frokost.
   
apr 1980 sep 1980 Stuerpike/Servitør/Kjøkkenhjelp, Heimly Lounge, Flåm
Sommerjobb / sesongjobb, Heltid Vestland
Rengjøring/klargjøring av hotellrom, rengjøring av fellesområder. Servering av frokost, lunch, middag, betjene kiosk. Kjøkkenhjelp ved forberede middager.
   
aug 1979 des 1979 Stuepike, Hotell Continental, Oslo
Fast ansettelse, Heltid Oslo
Rengjøring/klargjøring av hotellrom, rengjøring av fellesområder. Romservice servering av frokost.
   
Språk
Dansk Middels Middels Nei
Engelsk Middels Middels Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
Svensk Middels Middels Nei
       
Ferdigheter og kompetanser
Øvrig
Service
Ledelse og organisasjonsutvikling
Ledelse
Salg og markedsføring
Kundebehandling
Salg
Mat, drikke og servering
Servering / Servitør
Sosiale ferdigheter og kompetanser Hotell og restaurantbransjen. 38 års erfaring, i kundebehandling, service, salg, ledelse og personalledelse, oppfølging og opplæring.
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Som person er jeg en god bidragsyter til et godt arbeidsmiljø, gjennom humor, raus deling av arbeidserfaring, positivitet, imøtekommenhet, bygge relasjoner, gir råd og veiledning, samt skape trygghet, trivsel og motivasjon i mennesker rundt meg. I tillegg er jeg født evig optimist, med godt humør,har en positiv innstilling til det meste her i livet, ydmyk,min regel her i livet er « Det finnes ikke problemer, kun bare løsninger», er en kreativ person som elsker å skape, bærekraft utvikling.
IT-ferdigheter og kompetanser Opera sales and catering, Micros, Word, Noe Excel, Noe PowerPoint, Hugwin timeregistering, mail og internett.
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Art & Craft.
   
Annen info
Interesser
Holde meg i fysisk aktivitet, art & craft, film, musikk, bøker, natur, interiør, miljø, mennesker, mat, selvutvikling, glad i å skape og være kreativ, hygge og kos.
Førerkort
Nei