This is NTNU
På NTNU jobber 8800 ansatte og 42 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden.
NTNU søker engasjerte medarbeidere.
Om stillingen
Ved Institutt for matematiske fag (IMF) er det ledig en fast stilling (100 %) som prosjektøkonom (førstekonsulent) for snarlig tiltredelse. Stillingen vil inngå som en del av administrasjonen på instituttet. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være knyttet til oppgaver innen prosjektøkonomi for interne og eksterne prosjekter ved instituttet.
Institutt for matematiske fag er blant de større instituttene ved NTNU med rundt 200 ansatte. Primærområdene for instituttet er forskning og utdanning innen matematiske fag. Fagmiljøet er internasjonalt med omlag 25 nasjonaliteter representert. Den teknisk-administrative staben består av totalt 14 stillinger. Institutt for matematiske fag er en del av Fakultet for informasjonsteknologi og elektroteknikk (IE), et fakultet som er et internasjonalt knutepunkt i forskning og utdanning innenfor IKT, matematikk og elkraftteknikk. Kandidatene fakultetet utdanner gir et viktig bidrag til digitalisering og omstilling i samfunnet.
Instituttet søker en prosjektøkonom som er samarbeidsorientert og som kan arbeide systematisk med å skape gode støttefunksjoner rundt primærvirksomheten (utdanning og forskning). Stillingen er mangfoldig og krever stor grad av selvstendighet i planlegging og gjennomføring av arbeidsoppgaver. Den som ansettes vil støtte ledelsen og vitenskapelige ansatte med planlegging og oppfølging av prosjektøkonomien ved instituttet. Videre vil den som ansettes samarbeide tett med andre i administrasjonen, både innen økonomi og HR, både på egen enhet og på tvers av enheter ved NTNU. Stillingen gir gode muligheter for faglig og personlig utvikling på et institutt med et godt arbeidsmiljø.
Stillingen rapporterer til kontorsjefen på Institutt for matematiske fag.
Arbeidsoppgaver
- Støtte til prosjektledere og instituttledelsen gjennom hele prosjektprosessen: planlegging av søknader, budsjettering, rådgiving, kontraktshåndtering, fakturering, prognoser, budsjettrevidering, prosjektrapportering internt, prosjektoppfølging med eksterne samarbeidspartnere som Forskningsrådet, offentlige etater, industri og EU, samt prosjektavslutning.
- Samarbeide tett med andre som arbeider innenfor økonomi og HR.
- Bidra til å utvikle og forbedre rutinene innen prosjektøkonomi.
- Annet administrativt arbeid innenfor prosjektstøtte og instituttadministrasjon.
Stillingen krever også nært samarbeid med andre ansatte i økonomiteamet på fakultetsnivå, samt aktiv deltakelse i fakultetets tverrfaglige nettverk og andre aktuelle fora ved NTNU. Andre instituttadministrative arbeidsoppgaver vil kunne tillegges stillingen.
Kvalifikasjonskrav
- Minimum Bachelorgrad innen økonomi eller tilsvarende.
- God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk.
- Gode IT-ferdigheter og systemforståelse.
- Erfaring med elektroniske økonomisystemer.
Ønskede kvalifikasjoner
- Relevant arbeidserfaring innen en eller flere av stillingens arbeidsoppgaver.
- Erfaring med prosjektstøtte relatert til statlig bevilgning og eksternfinansierte prosjekter i universitetssektoren.
Personlige egenskaper
- Serviceorientert, proaktiv og gode samarbeidsferdigheter.
- Stor gjennomføringsevne og arbeidskapasitet.
- Arbeider selvstendig og analytisk.
- Gode kommunikasjonsevner.
- Systematisk og resultatorientert.
- Fleksibel og endringsvillig.
Ved vurdering av den best kvalifiserte, skal det legges vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen. Instituttadministrasjonen er en støtte- og servicefunksjon overfor ledelsen, det faglige personalet, studenter og andre. Vår nye medarbeider må selvsagt være seg denne rollen bevisst. Vi legger stor vekt på personlige egenskaper.
Vi tilbyr
- Spennende og utviklende oppgaver i et sterkt og internasjonalt fagmiljø
- Åpent ogmed engasjerte kolleger
- Gunstige vilkår i
Lønn og vilkår
I stillingen som prosjektøkonom/førstekonsulent kode 1408 vil du normalt lønnes fra brutto kr 480 000 pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.Det er en forutsetning at du kan være til stede ved og tilgjengelig for institusjonen på daglig basis.
Om søknaden
Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.
Søknaden må inneholde:
- CV, attester og vitnemål
- navn og adresse til to relevante referanser
Generell informasjon
NTNUs personalpolitikk vektlegger likestilling og mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn.
Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.
I henhold til Offentleglova kan navn, alder, stillingstittel og bostedskommune bli offentliggjort selv om du har anmodet om ikke å bli oppført på offentlig søkerliste.
Hvis du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med instituttleder Einar Rønquist,Tel: Logg inn for å se kontaktinformasjon/Logg inn for å se kontaktinformasjon eller kontorsjef Mersiha Sehic,Tel: Logg inn for å se kontaktinformasjon/Logg inn for å se kontaktinformasjon.
Hvis du har spørsmål om ansettelsesprosessen kan du ta kontakt med Elisabeth Espenes,Tel: Logg inn for å se kontaktinformasjon eller
Søknaden med alle vedlegg sendes elektronisk via Jobbnorge.no. Dersom du inviteres til intervju nummer to der du skal løse en case, må du ta med bekreftede kopier av attester og vitnemål. Merk søknaden din med referansenummer: 2020/42806
Søknadsfrist: 21.02.2021