<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Sørreisa kommune FERIEVIKAR LEGEKONTORET

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Om stillingen:

Kontoret har behov for sykepleier/bioingeniør eller sykepleier- /bioingeniørstudent  i 100 % stilling, i forbindelse med ferieavviklingen sommeren 2021. Aktuell periode vil være starten av juni - medio/slutten av august. 

Sørreisa kommune samarbeider med nabokommunen Dyrøy om legetjeneste på dagtid og har syv fastlønnshjemler og en LIS1 lege. Sørreisa er vertskommune. Tjenesten er veldrevet og moderne, bruker Infodoc journalsystem. Legetjenesten har et ungt og dynamisk miljø. Øvrig personell er sykepleiere, bioingeniør og helsesekretær.


Generell informasjon

Tilsetting skjer i henhold til lover, reglement og avtaleverk. Lønn etter tariff. Det legges vekt på egnethet ved tilsetting.

Aktuelle søkere blir innkalt til intervju. Tilfredsstillende politiattest må legges fram før tiltredelse. Minst to referanser bes oppgitt i søknaden.

Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder Tone Lill Larsen, tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Det gjøre oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om søkeren har oppmodet om ikke å bli ført opp på søkerlista. Kopi av attester og vitnemål/karakterutskrift legges med søknaden.

Søknad, CV og kopi av attester og vitnemål sendes elektronisk via lenke på denne siden "Søk stillingen"

Søknadsfrist: 14. mars





Om arbeidsgiveren
Sørreisa kommune ligger i Troms. Den grenser i nord mot Lenvik, i øst mot Målselv og Bardu, i sør mot Salangen, og i vest mot Dyrøy. Sørreisa har et variert næringsliv innen service, handel, industri, håndverk og tjenesteyting. Kommunen har et betydelig innslag av Forsvaret og aktiviteter som følge av dette. Næringslivet i Sørreisa har store virksomheter innen byggevareindustri og bolig- produksjon, treforedling samt viktige bedrifter innen miljø/avfallshåndtering, pukkverk, elektroteknikk/automasjon, revisjon/regnskap/rådgiving mv. Kommunen har også betydelige bedrifter innen service og handel. I tillegg også en del innslag av landbruk, reindrift og fiske, med et større havgående fartøy, ”Tromsøybuen”. Befolkning 3 312 (2008) Les mer om Sørreisa kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Send en åpen søknad til Trainee Narvikregionen! Vi deler din søknad med aktuelle arbeidsgivere i hele regionen!
Fortløpende Flere steder
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et stort og solid selskap? Da kan Bravida være
30.06.2024 Trondheim
Möchtest du spürbar etwas bewirken? Wir möchten einen wertvollen Beitrag zur Bewältigung von einigen der drängendsten Herausforderungen der Welt leisten.
28.04.2024 Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Flere steder
Vil du bli en del av vårt fantastiske team på sikkerhet? Vi er nå på jakt etter en serviceleder som
10.05.2024 Bergen
Ved vårt kontor i Verdal ønsker vi oss flere elektrikere/automatikere som vil bli involvert i og knyttet til vårt FM
Snarest Verdal
Er du klar for en ny utfordring? Vi er på jakt etter en ny serviceleder på rør! Avdelingen vår består
31.05.2024 Bergen
I forbindelse med økt oppdragsmengde søker vi etter flere SERVICETEKNIKER KULDE til vår service avdeling. Avdelingen har 70 medarbeidere og
06.06.2024 Trondheim
Vis alle 37.550 ledige stillinger