Om stillingen
Har du lyst til å være med å utvikle tjenester som understøtter og utvikler Høgskolen i Østfold?
Høgskolen skal styrke satsingen på digitalisering og forbedring av flere store tjenester innenfor økonomi, saksbehandling, HR, IT og studentløpet de kommende årene. Seksjon for studentoppfølging vil ha en viktig rolle i studieveiledning, studentoppfølging og i arbeidet med å videreutvikle gode og effektive studieadministrative rutiner.
Seksjonslederstillingen vil ha ansvar for å forvalte eksisterende og nye fagområder. Du vil få et stort handlingsrom og betydelige muligheter til å utvikle egen kompetanse og egen seksjon. Seksjonsleder rapporterer til studiedirektør, inngår i ledergruppen og bidrar aktivt til positiv utvikling av avdelingen.
Høgskolens administrasjon er i en pågående organisasjonsutviklingsprosess, og mindre endringer kan forekomme.
Seksjon for studentoppfølging
Utdanningsavdelingen består av Seksjon for internasjonalisering og opptak, Seksjon for utredning og kvalitet, Seksjon for studenoppfølging, Seksjon for eksamen og Seksjon for pedagogisk utvikling og læring (PULS).
Seksjon for studentoppfølging har ansvar for studentveiledning, tilrettelegging, praksiskoordinering, saksbehandling av studentsaker, ivaretagelse av studentenes læringsmiljø og administrativ støtte til studentleder og Studentparlamentet. Seksjonsleder vil være ansvarlig for etablering og organisering av en god førstelinje for studieveiledningen, og for å sikre likeverdige og profesjonelle tjenester. Seksjonen består av 18 medarbeidere.
Hovedarbeidssted vil være ved ett av våre campus, Halden eller Fredrikstad, og jevnlig tilstedeværelse på begge campus må påregnes.
Stillingens ansvars- og arbeidsområder
Som seksjonsleder har du overordnet leder- og resultatansvar for seksjonens strategiske mål og leveranser i tråd med høgskolens strategier, ambisjoner og mål. Det forventes at seksjonsleder tar del i seksjonens oppgaver og prosjekter. Du vil ha personalansvar for ansatte i egen seksjon, og skal bidra til å skape en åpen og inkluderende kultur. Du vil også få ansvar for at seksjonen utvikles gjennom å:
- sikre gode og brukervennlige tjenester
- kontinuerlig videreutvikle, digitalisere og forbedre prosesser, rutiner og verktøy
- være en sparringspartner og rådgiver for ledere og medarbeidere
- sørge for et godt kunnskaps- og analysegrunnlag for høgskolens ledelse
- ta en aktiv, reflektert og ansvarlig rolle i avdelingens ledergruppe
- bidra til god samhandling og godt samarbeid, internt og eksternt
Ønsket profil
For ansettelse i stillingen må du ha
- relevant utdanning på masternivå. Realkompetanse med relevans for de aktuelle oppgavene kan kompensere utdanningskravet.
- relevant ledererfaring
- erfaring med personalledelse
- relevant praksis innen administrativt arbeid
- forståelse og erfaring med anvendelse av lov- og avtaleverk
- erfaring fra forbedrings- og utviklingsprosesser
- god digital kompetanse
- god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
Vi ønsker deg som evner å involvere, kommunisere og motivere faglig sterke medarbeidere. Du er trygg i rollen, har gjennomføringsevne og trives med endrings- og omstillingsarbeid.
Erfaring fra offentlig sektor og saksbehandlingserfaring er en fordel.
Det er mange gode grunner til å jobbe hos Høgskolen i Østfold
Hos oss får du:
- et positivt og utviklende arbeidsmiljø
- et sterkt fagmiljø med engasjerte studenter og gode kollegaer
- gode forsikringsordninger, pensjons-, og lånemuligheter med gunstige renter og vilkår gjennom
- fleksibel arbeidstid og fri i romjulen
- fine kontorfasiliteter på campus, et aktivt sosialt og faglig miljø
- god tilrettelegging og faglige utviklingsmuligheter
- gratis parkering med lademuligheter for elbil. Reiser du med tog kan du benytte gratis taxitilbud til campus Halden.
- velferd og ansattgoder som feks. treningstilbud, filmklubb mm
- lønn i stilling som 1211 Seksjonssjef ligger fra kr 700 000 til 875 000. Lønnsinnplassering avhenger av din kompetanse, erfaring og en markedsmessig vurdering.
Har du spørsmål?
Ta gjerne kontakt med:
Innsending av søknad
Du sender inn søknaden din via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge. Søknaden må inneholde CV, aktuelle vitnemål og attester. All vedlagt dokumentasjon skal være på norsk, skandinavisk eller engelsk.
Andre opplysninger
Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.
I henhold til . ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.Inkludering og mangfold er en styrke. Høgskolen jobber for å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Videre ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju.