<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

GK Avdelingsleder

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du styrke GK i Hålogaland?

Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte og tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger med tanke på både dagens brukere og fremtidige generasjoner.

Som avdelingsleder i Hålogaland, vil du få en sentral rolle i å være med å bygge GKs posisjon som teknisk og totalteknisk servicepartner i avdelingens geografiske område. Stillingen inngår som en del av regionens ledergruppe og rapporterer til regionsdirektør.

Vi ser etter deg som ønsker å bli med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring, og som kan ruste avdelingen for fremtidsrettet tenkning, lønnsomhet og vekst. Du er trygg i din lederrolle, har erfaring fra og trives med å drive en driftsorganisasjon. Som leder evner du å skape tillit og engasjement hos de rundt deg.

 

Hvorfor velge GK:

Vi i GK har store ambisjoner for fremtiden. For å lykkes med det, må vi ha en organisasjon der våre ledere og medarbeidere trives, utvikles og engasjerer seg. For våre ansatte er GKs viktigste ressurs!

 • For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring
 • Du har påvirkningskraft på egen arbeidshverdag
 • Vi har en bedriftskultur der vi spiller hverandre gode
 • Konkurransedyktig lønn med gode pensjons- og forsikringsforhold
 • Bil og telefon ordning
 • Godt sosialt miljø med dyktige kolleger som vil deg vel

Sammen tar vi ansvar, skaper endring og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg.

 

Ansvarsområder:

Som avdelingsleder har du ansvaret for en kompetent og engasjert avdeling med mange dyktige medarbeidere. Ditt mandat vil være å videreutvikle og etablere avdelingen som en foretrukken samarbeidspartner i Hålogaland, gjennom merkevarebygging, prestasjonskultur og lønnsomhet. Som avdelingsleder er man prosjekteier på leveranser med større omfang.

 

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring med lederrollen
 • Relevant utdannelse og yrkeserfaring innen tekniske fag er en fordel
 • Forståelse for drifts- eller servicerelatert virksomhet
 • Gode norsk ferdigheter, muntlig og skriftlig

 

For å lykkes i denne rollen tror vi du skaper engasjement, motivasjon og resultater ved å ansvarliggjøre og veilede teamet ditt. Dette gjør du ved å skape et stabilt og bekreftende miljø, der du støtter teamet når det oppstår problemer. Du gir de ansatte en klar opplevelse av retning, inspirerer og koordinerer andre og holder dem fokusert på målene. Du har forståelse for hvordan en driftsorganisasjon fungerer, og hva som er viktig for å lykkes i det markedet vi opererer i.

Det er viktig at du kan identifisere deg med våre verdier; inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA)

I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss. Send inn søknad her.

For mer informasjon om stillingen, kontakt Regionsdirektør Service Nord, Tom Harald Markussen, tlf: 469 50 208.

Arbeidssted kan være Harstad eller Sortland.

Søknad sendes elektroniske via vårt rekrutteringssystem. Søknadsfrist er 03.des.

Om arbeidsgiveren

Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg? Vi i GK jobber for å bli et klimaforbilde og vil ha med oss unge medarbeidere som hjelper oss å dra både GK og bransjen i retning av en mer bærekraftig byggenæring.

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere - i hele byggets livssyklus.

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.

Les mer om GK

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 25
  2024
  6 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
39 ledige stillinger
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Ønsker du å vise deg frem for spennende bedrifter i Nord-Gudbrandsdal?
29.02.2024 Sel
Har du interesse av kraftstasjonsdrift? Synes du i tillegg ROS-analyse er spennende? AS Eidefoss er et konsern som produserer, distribuerer,
29.02.2024 Vågå
Få praktisk erfaring og bygg din CV i sommer! AS Eidefoss er et konsern som produserer, distribuerer og selger fornybar energi
29.02.2024 Vågå
Har du interesse av bygg/anlegg og vassdragsteknikk? Da er Vågå stedet for deg i sommer! AS Eidefoss er et konsern
29.02.2024 Vågå
I SpareBank 1 Gudbrandsdal bygger vi vår virksomhet på verdiene nær, dyktig og fremtidsrettet. Vi jobber kontinuerlig for å gi
29.02.2024 Sel
Fagleg og sosialt givande sommarjobb for deg som er studentLom kommune søkjer etter ein framoverlent og framtidsretta bachelor- eller masterstudent
29.02.2024 Flere steder
Internship Gudbrandsdalen ønsker å satse på unge krefter som viktige bidragsytere til regionen- både nå og i fremtiden. Du som studerer til en bachelor eller
29.02.2024 Sel
Vi søker etter 2 interns som kan være del av programmet "Internship Gudbrandsdal" og hospitere hos oss på Otta i
29.02.2024 Sel
Vis alle 58.284 ledige stillinger