<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

GK Prosjektleder VVS

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du være med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring?

Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger som tar hensyn til både dagens brukere og kommende generasjoner.

Til vår avdeling i Haugesund ser vi etter en prosjektleder innen ventilasjon. Hos oss blir du del av et større fagmiljø og vil være med på større og mindre prosjekter innen nybygg og eksisterende bygg. Du vil få muligheten til å utvikle din kompetanse rundt tekniske anlegg gjennom samarbeid med andre tekniske fag.

Som prosjektleder i GK tar du eierskap til egne prosjekt og trives med høy aktivitet i hverdagen. Vi har spennende oppdrag i nærområdet, der du både vil få utfordret deg innen VVS og prosjektledelse.

 

HVORFOR VELGE GK

For å lykkes med våre ambisjoner, må vi ha en organisasjon der våre ledere og medarbeidere trives, utvikles og engasjerer seg. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs! Derfor er vi opptatt av å:

 • tilby interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring
 • ha en bedriftskultur der vi spiller hverandre gode
 • tilby konkurransedyktig lønn, og gode ordninger for pensjon, forsikring, mobil og bil
 • ta ansvar for å skape endring, utvikling og en inkluderende arbeidsplass med rom for alle

I GK kan du være deg selv, og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du er glad i. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like, og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderendenysgjerrig, og ansvarlig, oppfordres til å søke hos oss.

 

ANSVARSOMRÅDER

 • gjennomføring av prosjekter fra A til Å
 • ansvar for tekniske løsninger, økonomi og fremdrift i prosjektet
 • rapportering, innkjøp og risikostyring
 • tilrettelegge for best mulig produksjon i samarbeid med produksjonsledere og baser
 • ansvar for HMS- og kvalitetsrutiner på egne prosjekt

 

KVALIFIKASJONER

 • erfaring som prosjektleder eller teknisk rådgiving
 • relevant teknisk fagskole eller utdannelse fra høyskole (primært VVS eller KEM), men relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning
 • god kompetanse innen IT-verktøy for prosjektstyring
 • gode norskferdigheter, muntlig og skriftlig

 

PERSONLIGE EGENSKAPER

For å lykkes i denne rollen tror vi det er en fordel at du er en person som raskt ser løsninger og vet hvilke spørsmål du skal stille kunden. Du er opptatt av å nå resultater i en til tider hektisk hverdag. Som prosjektleder samarbeider du godt og deler kunnskap, erfaring og informasjon på tvers av fag og avdelinger. Det kan også være en fordel at du trives med salg der du kommuniserer godt med andre, og både skaper og optimaliserer muligheter som dukker opp.

 

SLIK SØKER DU

Hos oss kan du søke enkelt uten søknadsbrev, vi ber i stedet om at du svarer oss på noen korte spørsmål. Har du ikke CV for hånden kan denne ettersendes. Har du spørsmål om stillingen, kan du ta kontakt med Henrik Strand på telefon 47 27 15 97.

 

Søknader behandles fortløpende, med søknadsfrist 5.mai.

Om arbeidsgiveren

Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg? Vi i GK jobber for å bli et klimaforbilde og vil ha med oss unge medarbeidere som hjelper oss å dra både GK og bransjen i retning av en mer bærekraftig byggenæring.

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere - i hele byggets livssyklus.

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.

Les mer om GK

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 26
  2024
  6 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
8 ledige stillinger
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Forsvarsbygg Eiendomsforvaltning har med sine vel 1000 ansatte flere sentrale avdelinger som skal sikre gode premisser og etterlevelse av de
27.05.2024 Oslo
For å styrke IT-støtten til Forsvarsbyggs investeringsprosjekter søker IT-seksjonen etter en ny medarbeider på brukerstøtte. Teamet du går inn i
28.05.2024 Stjørdal
IT-seksjonen i Forsvarsbygg er i vekst og vi søker nå en faglig sterk medarbeider som kan tre inn i en
28.05.2024 Oslo
Forsvarsbygg søker nå etter ny mekaniker som vil jobbe som driftstekniker hos oss!Som driftstekniker vil du være vårt fremste kontaktledd overfor
22.05.2024 Sørreisa
Gjennom vårt arbeid med å bli den foretrukne elektrobedriften til privat- og bedriftsmarkedet i Tromsø opplever vi økt arbeidsmengde. Vi
Fortløpende Tromsø
Om oss I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan
09.06.2024 Levanger
Om oss I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan
03.06.2024 Oslo
Fagmiljøet ingeniørgeologi på hovedkontoret i/tilknyttet Sandvika består for tiden av 27 ansatte, men vi har vekstambisjoner og ønsker å bygge
11.08.2024 Flere steder
Vis alle 23.219 ledige stillinger