<  
>  

Lørenskog kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Lørenskog er en kommune i Akershus. Den grenser i nord til Skedsmo, i øst til Rælingen, i sør til Enebakk og i vest til Oslo. Navnet Lørenskog betyr leirete skog.

 

Kommunen ble utskilt fra Skedsmo som en egen kommune i 1908. På den tida var Lørenskog mest kjent for sin store tater-bosetning og som hytteområde for Oslo-folket. De aller fleste innbyggerne bor nord i kommunen. Kommunen har de siste 30 årene gått fra å være en jordbrukskommune til å bli en urban forstad til Oslo. Tendensen skjøt fart på 1980-tallet, da kommunen fikk bygget både dagens Lørenskog Storsenter (tidligere kalt Triaden) og Metro-senteret som i dag tiltrekker seg kunder fra hele Oslo og Romerike-distriktet og gjør Lørenskog selvforsynt med butikker og arbeidsplasser.

 

Akershus universitetssykehus (Ahus, tidligere SiA) har vært hjørnesteinsbedriften i kommunen i flere tiår. Icopal har vært en av de sentrale bedriftene i kommunen i flere generasjoner (tidligere Fjellhamar bruk). Coca-Cola har etablert fabrikk i kommunen, SATS sitt hovedkontor ligger i Lørenskog, Norcargo har lager i kommunen, Elkjøp og Apotek1 har hovedkontor.

Fakta om Lørenskog kommune
Hovedkontor
Lørenskog
Antall ansatte
1001-5000
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Lørenskog kommune

Vi leter etter deg som vil være med å utvikle barna gjennom lek og glede!Barn og unge i Lørenskog kommune
15.06.2023 Lørenskog
Jobbmuligheter i Lørenskog kommune
Jobbmuligheter i Lørenskog kommune

Er du åpen, troverdig og engasjert - og ute etter meningsfylte oppgaver? Da bør du se på våre utlyste stillinger!

Bli kjent med Lørenskog kommune

Bildegalleri
Jobbmuligheter (49)

Fakta om Lørenskog kommune

Adresse

Hasselveien 6, 1471 LØRENSKOG