Lørenskog kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Lørenskog er en kommune i Akershus. Den grenser i nord til Skedsmo, i øst til Rælingen, i sør til Enebakk og i vest til Oslo. Navnet Lørenskog betyr leirete skog.

 

Kommunen ble utskilt fra Skedsmo som en egen kommune i 1908. På den tida var Lørenskog mest kjent for sin store tater-bosetning og som hytteområde for Oslo-folket. De aller fleste innbyggerne bor nord i kommunen. Kommunen har de siste 30 årene gått fra å være en jordbrukskommune til å bli en urban forstad til Oslo. Tendensen skjøt fart på 1980-tallet, da kommunen fikk bygget både dagens Lørenskog Storsenter (tidligere kalt Triaden) og Metro-senteret som i dag tiltrekker seg kunder fra hele Oslo og Romerike-distriktet og gjør Lørenskog selvforsynt med butikker og arbeidsplasser.

 

Akershus universitetssykehus (Ahus, tidligere SiA) har vært hjørnesteinsbedriften i kommunen i flere tiår. Icopal har vært en av de sentrale bedriftene i kommunen i flere generasjoner (tidligere Fjellhamar bruk). Coca-Cola har etablert fabrikk i kommunen, SATS sitt hovedkontor ligger i Lørenskog, Norcargo har lager i kommunen, Elkjøp og Apotek1 har hovedkontor.

Les mer
Fakta om Lørenskog kommune
Hovedkontor
Lørenskog
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Lørenskog kommune

Org. nr: - Stillingsident: 4006726187 Presentasjon av stillingen:Sykehjemmene i Lørenskog har over 200 plasser fordelt på 9 avdelinger. Helsefagarbeidere, sykepleiere, leger, aktivitører, musikkterapeuter, ergoterapeuter, fysioterapeuter, kulturarbeidere med flere, jobber daglig sammen for å skape en god hverdag for pasientene ved sykehjemmene. Lørenskog kommune er vertskommune for utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Akershus og vi har stort fokus på fag og kompetanseheving.Vi har stadig behov for nye, dyktige medarbeidere og søker etter sykepleiere, helsefagarbeidere og studenter i helsefag til helge stillinger og tilkalling. Send din søknad og CV til vår database hvor den blir liggende tilgjengelig for avdelingsledere ved sykehjemmene. Hvis det er aktuelt vil du bli kontaktet.Søk gjerne på konkrete stillinger som ligger til utlysning også. Åpen søknad er som en database og er åpen ut hele året og det er ingen konkret tidsperiode på når du kan få svar.Vi søker sykepleiere som har :norsk autorisasjonnorskkunnskaper nivå B2kunnskap i elektronisk pasientjournalVi søker helsefagarbeidere som har :norsk autorisasjonnorskkunnskaper nivå 3erfaring og kunnskap i elektronisk pasientjournalVi søker studenter i helsefag med :norskkunnskaper nivå 3studentbevis fra helsefaglig retningFor alle stillinger trenger vi deg som har en entusiastisk holdning, omsorg for andre og gode samarbeidsevner. Sykehjemmets slagord er <>Dersom du ønsker å søke jobb hos oss ber vi om at du legger inn fullstendig CV og søknad.Kandidatersom er aktuelle vil bli kontaktet av ledere ved våre sykehjem.Vi tilbyrGod pensjons- og forsikringsordninger Mulighet for fag-/kompetanseutvikling Helsefremmende aktiviteter og velferdsgode som blant annet firmahytter IA-bedrift Som ansatt I Lørenskog kommune må du kunne identifisere deg med våre verdier; åpen, troverdig og engasjert. Lørenskog kommune ønsker å ha mangfold på arbeidsplassene som speiler befolkningen og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke. I henhold til Offentleglova §25 kan opplysninger om søkere bli offentliggjort selv om søkeren er bedt om å ikke bli ført opp på søkerliste.ArbeidsstedGamleveien 104 1475 FinstadjordetSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Lørenskog kommuneReferansenr.:4006726187 Stillingsprosent: 0%Søknadsfrist: 31.12.2019
31.12.2019 Lørenskog
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Fakta om Lørenskog kommune

Adresse

Hasselveien 6, 1471 LØRENSKOG