Nofima

Forskning og utvikling
Nofima er et nytt forskningskonsern som driver forskning og utvikling for akvakulturnæringen, fiskerinæringen og matindustrien. Konsernet omfatter all virksomhet ved tidligere Akvaforsk, Fiskeriforskning, Matforsk og Norconserv.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Nofima

Om stillingenNofima har ledig en spennende og allsidig stilling som administrasjonskoordinator i Akvakulturdivisjon med arbeidssted Ås. Hovedoppgavene vil være administrativ støtte for forskningsavdelingene i divisjonen og sikre god oppfølging av Nofimas administrative systemer sammen med avdelingenes forskere og forskningssjefer.Andre oppgaver som faller inn under stillingen er oppfølging av prosjektøkonomi, kontrakter, budsjettering og timeføring, oppretting og registrering av sentrale dokumenter i Nofimas prosjektstøttesystem, og annen administrativ støtte for forskere, prosjektledere og forskningssjefer. Stillingen innebærer også organisering av større møter, konferanser og mindre forefallende administrative og prosjektrelaterte oppgaver.Krav til kompetanse og erfaringUtdanning innenfor administrasjon og/eller økonomi, minimum bachelor-nivå.Gode kunnskaper innen Office programmer som Word, Excel og PowerPoint samt digitale systemer (eks web/hjemmesider).Erfaring med å være administrativ støtte i prosjektarbeid, inkludert kontraktsarbeid, rapportredigering og støtte under gjennomføring av prosjekt.Du erGod muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.God til å kommunisere og bidrar til et godt arbeidsmiljø.Fleksibel, effektiv og samtidig nøyaktig og presis.God til å finne løsninger og har stor arbeidskapasitet.Vi tilbyrNofima arbeider innenfor mange spennende områder og vi har et profesjonelt, godt og tverrfaglig arbeidsmiljø. Vi kan tilby en arbeidsplass i utvikling med en visjon om å være med å skape en oppdrettsnæring som framtidens generasjoner kan være stolte av. Akva-divisjonen er et sterkt fagmiljø som dekker alle ledd i den verdikjeden som akvakulturindustrien representerer.Nofima tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjon og forsikringsordninger og fleksibel arbeidstid. Noe reisevirksomhet må regnes med, og spesielt må administrasjonskoordinator reise jevnlig til Bergen når arbeidsoppgavene krever det. Stillingen vil ligge til avdeling for Ernæring og fôrteknologi.KontaktinfoFor mer informasjon om stillingen kontakt forskningssjef Mari Moren tlf: +47 922 37 121 e-post: mari.moren@nofima.no eller divisjonsdirektør Bente E. Torstensen, tlf: +47 913 28 341, e-post: bente.torstensen@nofima.no.Se annonsen og søk på stillingen www.jobbnorge.no
04.08.2019

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere