<  
>  

Nofima

Forskning og utvikling
Nofima er et nytt forskningskonsern som driver forskning og utvikling for akvakulturnæringen, fiskerinæringen og matindustrien. Konsernet omfatter all virksomhet ved tidligere Akvaforsk, Fiskeriforskning, Matforsk og Norconserv.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Nofima

Om stillingenEnzymatisk proteinhydrolyse er en av de viktigste industrielle verktøy for utnyttelse av proteiner og produksjon av peptider fra proteinholdige råvarer (e.g. restråstoffer). Disse proteinproduktene kan ha mange ulike anvendelser, fra matingredienser til kosttilskudd, og potensielt kan de også ha spesifikke helsefremmende effekter gjennom bioaktivitet.Proteinfragmenter og peptider, enten de er produsert ved hjelp av enzymblandinger i en industriell prosess eller oppstår under en simulert fordøyelse, er kjemisk sett svært komplekse. En dypere forståelse av helse- og ernæringsmessige aspekter av protein, proteinfragmenter og peptider i ingredienser og proteinholdig mat betinger derfor en grundig analytisk karakteriseringsplattform.Nofima har ledig en PhD-stilling med hovedfokus på utvikling og bruk av avanserte bioanalytiske teknikker (inkludert kromatografi, MS-basert proteomikk og de Novo peptid-sekvensering) i kombinasjon med avanserte in vitro biologiske modellsystemer. Teknikkene vil bli benyttet for å øke forståelsen av grunnleggende biologiske funksjoner som fordøyelighet og bioaktivitet.Vi søker en allsidig, engasjert og nøyaktig person med enten sivilingeniør eller mastergrad innen kjemi, biokjemi, eller annen relevant bakgrunn. Kunnskap om, og interesse for analytisk kjemi, matteknologi og bioteknologi vil være en fordel. Arbeidssted vil være i Ås, men stillingen vil være tett knyttet opp mot forskergrupper både i Tromsø og Bergen. Stillingen vil derfor også omfatte noe reisevirksomhet.KvalifikasjonerMSc i analytisk kjemi eller relatert fagområdeSolid kjennskap til relevante analytiske teknikker som kromatografi, masse-spektrometri (MS) og vibrasjonsspektroskopi (FTIR)Erfaring med in vitro bioassaysGod kunnskap om proteinkjemi og proteinrike råvarerGode kunnskaper i norsk eller et annet skandinavisk språkMeget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på engelskRelevant erfaring med laboratoriearbeidEvne til å arbeide godt både selvstendig og som del av et tverrfaglig teamVi tilbyrNofima arbeider innenfor mange spennende fagområder og vi har et profesjonelt, godt og tverrfaglig arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. Gode kantinefasiliteter på alle Nofima sine lokalisasjoner.SøknadSøknaden sendes elektronisk via www.jobbnorge.no, og skal inneholde:SøknadsbrevCV (fullstendig oversikt over utdanning og arbeidserfaring)Vitnemål og karakterutskrifterAttester2-3 referanser med kontaktinformasjonSøkere som blir innkalt til intervju må ta med orginale vitnemål og attesterSpørsmål om stillingenFor nærmere opplysninger om stillingen kontakt: Sileshi Wubshet, forsker, mail: sileshi.wubshet@nofima.no, Tlf +47 64 97 04 17 og Nils Kristian Afseth, seniorforsker, mail: nils.kristian.afseth@nofima.no, Tlf: +47 64 97 04 18.Se annonsen og søk på stillingen www.jobbnorge.no
07.06.2020 Ås

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere