Tryg Forsikring

Forsikring / Assuranse

Tryg Forsikring er det nest største skadeforsikringsselskapet i Norden. Vår misjon er å tilby trygghet til privatpersoner og næringsliv. Vår oppgave er å bidra til å sikre både menneskelige og materielle verdier. Som kunde i Tryg skal du kunne føle deg trygg på at de verdier som er viktigst for deg er godt sikret.

Visjon

Vi vil oppleves som Nordens ledende trygghetsleverandør på de markeder og innenfor de forretningsområder hvor vi velger å være til stede.

Les mer om Tryg Forsikring
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos Tryg Forsikring

Til avdeling Risikovurdering Helse søker vi en ny medarbeider i 100 % svangerskapsvikariat frem til 31.08.2020Vi ønsker medarbeidere som er opptatt av å vise gode resultater og yte god service overfor våre kunder. Som person må du trives med saksbehandling, og finne det tiltrekkende å videreutvikle deg innen forsikringsfaget.Tar du utfordringen kan vi love deg et faglig og inspirerende arbeidsmiljø og gode kolleger som har satt seg høye mål.Arbeidsoppgavergjennomføre etablering/endring av personforsikringer og vurdering av kundens helsebesvare kundehenvendelser skriftlig og muntligbidra til videreutvikling og forenkling av rutiner og prosessersamarbeide med kollegaer i egen divisjon, samt interne og eksterne samarbeidspartnereKvalifikasjoner og egenskapersykepleier, ønskelig med forsikringsfaglig bakgrunnpraksis fra helsesektorengode kunnskaper med PC som arbeidsverktøygod til å kommunisere, både skriftlig og muntliglagspiller og serviceinnstiltkvalitetsbevisst, effektiv, selvstendig og initiativrikDu får arbeide i et hyggelig miljø med spennende oppgaver på et bredt fagfelt med konkurransedyktige betingelser og gode personalordninger.Stillingen er et 100 % vikariat frem til 31.08.2020 og er plassert i Bergen.Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte avdelingsleder Carina Margaretha Sten på mobil 92260802Søknadsfrist er 25.03.2019 Adresse: Folke Bernadottesvei 50,5020 Bergen
25.03.2019 Bergen
Vi søker ny aktuar til vårt Pricing team i Bergen.Hvorfor Tryg?Du vil bli en del av et sterkt aktuarfaglig miljø, som består av kompetente, positive og profesjonelle aktuarer, statistikere og matematikere, der du vil ha svært gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du vil få spennende ogutfordrende oppgaver, der du jobber både selvstendig og i team. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.JobbenPricing teamet er en del av en nordisk Pricing & Modelling enhet i Tryg. Avdelingen i Norge består av 16 medarbeidere. De viktigste arbeidsoppgavene til Pricing & Modelling er utarbeidelse av tariffanalyser og prediktiv modelleringpå kundenivå av forsikringsforretningen i Norge. Som prisanalytiker i avdelingen har du ansvaret for den tekniske prisfastsettelsen (tariffanalyser) og andre risikomessige analyser av forsikringsforretningen.Arbeidsoppgavene dine vil være innenfor områdene:Tariffanalyser, underwriting, kundeanalyser og andre risikomessige analyser av forsikringsforretningen, inklusiv videreutvikling, vedlikehold og overvåkning av tariffer og modellerSAS programmering, statistisk modellering og bruk av statistiske verktøyerUtarbeide og kommunisere beslutningsgrunnlag basert på analyserUnderstøtte forretningen, bl.a. via overvåkning og utvikling av KPI'er (key performance indicators)Alt med fokus på, at det skal implementeres og anvendes i forretningen for å skape verdi. Du vil ha et tett samarbeid med forretningsområdene, datawarehouse og IT omkring anvendelse og implementering av analyseresultatene.Dine oppgaver er relatert til den norske forretningen, men du vil også delta i erfaringsutveksling med dine kollegaer i de tilsvarende avdelinger i Danmark og Sverige.Engasjement, initiativ, god kommunikasjon og faglighetFor å få suksess i jobben har du:Et høyt faglig nivå, og du har en relevant utdannelse på masternivå, fortrinnsvis aktuarDu har god kjennskap til- og erfaring med statistisk modellering, herunder generelle lineære modellerDu er en dyktig programmerer, og behersker minst et programmeringsspråkDu må ha gode språkferdigheter i norsk (både muntlig og skriftlig)Kjennskap til forsikring er en fordelI tillegg har du følgende personlige egenskaper:Du liker utfordringer, og setter deg hurtig inn i nye metoder, verktøyer og problemstillinger. Du følger med i utviklingen, fordi du liker detDu har høyt detaljfokus, samtidig som du er god til å se helhetDu har gode kommunikasjons- og samarbeidsevnerDu er god til å ta initiativ og ansvar, og du har en betydelig personlig driveDu er strukturert og effektiv - gjerne med et prosessfokusNysgjerrig?Er du nysgjerrig og vil du vite mer om stillingen, er du velkommen til å kontakte Roy Hanstvedt, leder for Pricing & Modelling -- Pricing Norge, på tlf +47 99597811 eller på e-mailroy.hanstvedt@tryg.no.Søknadsfrist: 04.04.2019 Adresse: Folke Bernadottes vei 50,5020 Bergen
04.04.2019 Bergen

Franchisetaker i Tryg

Franchise
  • Tryg etablerte Norges første franchisesystem innen finans- og forsikringsbransjen, og har siden vært Norges største og ledende innen sitt område. Kjeden har i dag cirka 80 franchisetakere. Tryg kjemper mot at bekymringer skal stå i veien for livet til kundene våre. Som franchisetaker spiller du derfor en sentral rolle i dette arbeidet, der rådgivning og avdekking av kundenes forsikringsbehov står i fokus i kontakten med kundene. Grundig opplæring Alle konsulenter gjennomgår derfor en grundig opplæring i kunde- og sikkerhetsvurdering for å være best mulig i stand til å avdekke den enkelte kundes behov for forsikringer. En franchisetaker er ansvarlig for Tryg sin distribusjon av skadeforsikringsprodukter innenfor et definert geografisk område. I tillegg til skadeforsikring distribuerer kjeden også forvaltningsprodukter som fond, unit link, livsforsikringer, boliglån samt næringslivsforsikring til mindre bedrifter. Lederevner, salgserfaring og gründerånd Franchisetakerne skal lede en gruppe selgere til best mulige salgsresultater, drive med aktivt salg for å skape inntekter til egen bedrift og skaffe erfaringer til opplæring av egne ansatte, samt styre bedriften driftsmessig etter beste evne. Når dette gjøres riktig, skapes det beste grunnlaget for lønnsomhet for både franchisetaker og Tryg som franchisegiver. Egenskaper som søkes hos franchisetakere er derfor lederevner, salgserfaring og gründerånd. Tryg har et godt utviklet opplæringskonsept for alle nye franchisetakere og ansatte hos franchisetakerne. Den som har den rette innstillingen og de rette egenskapene kan være trygg på å bli gitt de beste forutsetninger for å skape en god og lønnsom forretning.

Rekrutteringskalender

  • MAR 25
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Tryg Forsikring AS
Folke Bernadottesvei 50
Postboks 7070
5020 Bergen