Tryg Forsikring

Forsikring / Assuranse

Tryg Forsikring er det nest største skadeforsikringsselskapet i Norden. Vår misjon er å tilby trygghet til privatpersoner og næringsliv. Vår oppgave er å bidra til å sikre både menneskelige og materielle verdier. Som kunde i Tryg skal du kunne føle deg trygg på at de verdier som er viktigst for deg er godt sikret.

Visjon

Vi vil oppleves som Nordens ledende trygghetsleverandør på de markeder og innenfor de forretningsområder hvor vi velger å være til stede.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Tryg Forsikring

Tryg søker etter flere studenter til deltidsstillinger innenfor skadebehandling/oppgjør innenfor bil. Stillingen er èn dag i uken og fulltid i ferie og høytider.Om jobben og deg Vi jobber i hovedsak med kundekontakt på telefon, mail og chat. Du må like mye kundekontakt og arbeidsdager med telefon som hovedverktøy. Tryg jobber kontinuerlig med å endre seg til det bedre for kundene og dette betyr også endringer for medarbeiderne. Oppgaver og strukturer er i stadig forbedring og endring. Vi vektlegger arbeidsgleden vår høyt og mener dette er en av nøklene til å oppnå suksess.Våre forventninger til deg: • Du yter suveren kundebetjening • Du hjelper kunder med enkle skadesaker, men også mere komplekse saker etterhvert. • Du er god til å kommunisere muntlig og skriftlig, på norsk og engelskForutsetninger Arbeidsted er Trygs hovedkontor i Bergen. Du jobber fulle dager i romjulen, påske og minst seks uker midt på sommeren. Vi gir ikke fri i disse periodene. Rett person har minst to år igjen med studier i Bergen og vil jobbe hos oss i denne perioden. Det er en forutsetning at du har fleksibelt studie som gjør at du har mulighet til å jobbe en dag i uken hele semesteret. Pr i dag er arbeidstid dagtid, men dette vil på sikt kunne endres ihht kundenes behov.Du tilpasser studielesingen slik at du også fyller stillingen din i eksamensperioder.Opplæring Opplæring er fulltid kl 08-15.35 i løpet av januar/februar mandag til fredag i 2 uker Vi fortsetter med øving 2-3 timer pr ettermiddag i 2 uker. Deretter starter 20% stilling, en dag i uken.Det er et krav at du har sertifikat klasse B.Vi kan tilby fast deltidsstilling og unik erfaring fra et av Nordens ledende forsikringsselskap. Har du spørsmål? Ta kontakt med Skadesjef Lene Flaaris Johansen på tlf 41476598 eller send en epost til: Lene.flaaris.johansen@tryg.noSøknadsfrist er: 01.12.2019Tryg er Nordens nest største skadeforsikringsselskap, og er tilstede i Norge, Sverige og Danmark. Vi er medarbeidere som går på jobb hver dag for å gjøre det trygt og enkelt for kundene våre, og samtidig bidra til å skape et tryggere samfunn. Les mer på www.tryg.no. Det handler om å være trygg. Adresse: Folke Bernadottesvei 50,5020 Bergen
01.12.2019 Bergen
Vi søker en spesialist som kan være med på å videreutvikle vårt digitale kunderelasjonsprogram/CRM for Tryg Norges næringslivskunder.Trives du med et helhetlig prosessansvar, og ønsker å jobbe datadrevet med å omsette egne analyser til kundedialoger? Da er denne stillingen en unik mulighet i et forretningsområde med store ambisjoner i årene som kommer.Om jobben Som spesialist for digital kundeopplevelse får du, sammen med kollegaer i avdelingen, ansvar for våre digitale kundedialoger og interne prospekteringsutsendelser i vårt segment for små- og mellomstore bedrifter. Det er et mangfoldig utvalg av arbeidsoppgaver knyttet stillingen. Oppgavene spenner fra overordnet målbilde og retning, til konkret datahåndtering, innholdsutvikling og systemteknisk opprettelse av kampanjer. Arbeidet omfatter en god del koordineringsarbeid med interessenter i Næringsliv, på tvers i Tryg, og med eksterne leverandører.I avdelingen har vi stort fokus på å tenke nytt omkring våre arbeidsprosesser og håper at du kan hjelpe oss med å bli enda bedre. Derfor er det viktig at du er proaktiv med å utfordre det etablerte. For å best kunne løse oppgavene som kommer med stillingen, ser vi gjerne at du har med deg konkret erfaring fra arbeid med CRM. Du har relevant høyere utdanning innenfor f.eks økonomi, statistikk, markedsføring. I tillegg til at du er godt kjent med datahåndtering i excel så har du praktisk erfaring med å fasilitere kunderettet utviklingsarbeid med støtte i noen aktuelle metoder som for eksempel kundereise-analyse, design thinking etc.Din profil • Analytisk og datadreven, og evner å trekke fakta ut av hypoteser og historier • I stand til å omsette behov til kommersielle muligheter. Å tenke kundens behov faller deg naturlig • Flink til å planlegge og strukturere egen innsats i en hverdag med høyt tempo og mange parallelle initiativer • En dyktig formidler, som kan kommunisere vanskelige budskap på en enkel og forståelig måte • Nysgjerrig og fremoverlent, og en proaktiv bidragsyter til at Næringsliv kontinuerlig videreutvikler segVi tilbyr • Et spennende fagområde der Tryg Næringsliv ønsker satse i årene som kommer • Konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger og personalrabatter • Et godt arbeidsmiljø er viktig for Tryg. Vi investerer derfor i medarbeiderne våre, blant annet gjennom vårt store kulturprosjekt: stolt, sterkere, sammen • Treningsfasiliteter og aktivt bedriftsidrettslagGode resultater skaper vi sammen. Derfor vil vi legge særlig vekt på hvordan du passer inn i vårt team som består av dyktige og erfarne forretningsutviklere og analytikere.Dersom du vil vite mer om jobben, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med, utviklingssjef Andreas Persson på tlf 95309409, email: perand@tryg.no eller linkedin: linkedin.com/in/andrpers Adresse: Folke Bernadottes vei 50,5020 Bergen
01.12.2019 Bergen
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Franchisetaker i Tryg

Franchise
  • Tryg etablerte Norges første franchisesystem innen finans- og forsikringsbransjen, og har siden vært Norges største og ledende innen sitt område. Kjeden har i dag cirka 80 franchisetakere. Tryg kjemper mot at bekymringer skal stå i veien for livet til kundene våre. Som franchisetaker spiller du derfor en sentral rolle i dette arbeidet, der rådgivning og avdekking av kundenes forsikringsbehov står i fokus i kontakten med kundene. Grundig opplæring Alle konsulenter gjennomgår derfor en grundig opplæring i kunde- og sikkerhetsvurdering for å være best mulig i stand til å avdekke den enkelte kundes behov for forsikringer. En franchisetaker er ansvarlig for Tryg sin distribusjon av skadeforsikringsprodukter innenfor et definert geografisk område. I tillegg til skadeforsikring distribuerer kjeden også forvaltningsprodukter som fond, unit link, livsforsikringer, boliglån samt næringslivsforsikring til mindre bedrifter. Lederevner, salgserfaring og gründerånd Franchisetakerne skal lede en gruppe selgere til best mulige salgsresultater, drive med aktivt salg for å skape inntekter til egen bedrift og skaffe erfaringer til opplæring av egne ansatte, samt styre bedriften driftsmessig etter beste evne. Når dette gjøres riktig, skapes det beste grunnlaget for lønnsomhet for både franchisetaker og Tryg som franchisegiver. Egenskaper som søkes hos franchisetakere er derfor lederevner, salgserfaring og gründerånd. Tryg har et godt utviklet opplæringskonsept for alle nye franchisetakere og ansatte hos franchisetakerne. Den som har den rette innstillingen og de rette egenskapene kan være trygg på å bli gitt de beste forutsetninger for å skape en god og lønnsom forretning.

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Tryg Forsikring AS
Folke Bernadottesvei 50
Postboks 7070
5020 Bergen