<  
>  

Kelly Services

Rekruttering / HR / Bemanning

Kelly Services i Norge har hovedkontor i Oslo og totalt 10 avdelingskontorer fra Arendal og Kristiansand i sør til Trondheim i nord. Kelly Services har fire nasjonalt dekkende spesialistområder: Kelly Scientific Resources, Kelly Financial Resorces, Kelly IT Resources og Kelly Healthcare Resources.

Vi har daglig ca 1 500 konsulenter ute i arbeid, og hvert år gjennomfører vi mer enn 1 000 rekrutteringsoppdrag til faste stillinger. I løpet av 2008 mottok mer enn 6000 ansatte lønn fra Kelly Services Norge, noe som gjør oss til et av Norges største bemanningsselskaper.

Fakta om Kelly Services
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Kelly Services
Jobbmuligheter i Kelly Services

Kelly Services legger vekt på din yrkeserfaring og utdannelse når du søker jobb hos oss, men minst like viktig er din personlighet. Vi trenger kandidater som er fleksible, har pågangsmot, positiv opptreden, er pålitelige og som liker nye utfordringer og miljøer.

Du blir en viktig medarbeider for Kelly Services, fordi du vil være vår ambassadør hos våre kunder. Viktig blir du også for våre kunder, som til enhver tid ønsker og trenger de beste medarbeiderne.

Man lærer mye av å arbeide via Kelly Services:

- Ønsker du nye utfordringer? Er du på jakt etter ny fast jobb?
Vi har lang og bred erfaring i å rekruttere kandidater direkte til faste stillinger hos våre kunder. Og flere av våre oppdrag fører til fast ansettelse.

- Ferdig med utdannelse eller på jakt etter den rette jobben?
Jobber du som vikar får du prøve ut forskjellige bransjer og organisasjoner, du får gode referanser hvis du gjør en fin innsats og du får kontakter som kanskje kan føre til en fast jobb eller "drømmejobben".

- Trenger du rett og slett penger mellom studier eller reiser?
Hvorfor ikke ta et oppdrag hos Kelly Services. Samtidig som du tjener penger kan du få verdifulle referanser og erfaring som du kan dra nytte av senere.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (121)

Fakta om Kelly Services

Adresse

Kelly Services Norge
Rosenkrantz' gate 20
0118 Oslo