<  
>  

MENY AS

Merkevarer / Konsumentprodukter, Varehandel / Dagligvare / Butikk

I Meny ønsker vi å gi kunden noe mer enn bare dagligvarer. Vi ønsker å gi kundene våre en god handleopplevelse, service, matglede og inspirasjon med på kjøpet.

I Meny er det over 10 000 medarbeidere som står på hver dag for å gi kundene en unik handleopplevelse.

 

Fakta om MENY AS
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i MENY AS
Jobbmuligheter i MENY AS

Mennesker er gode på forskjellige områder. Derfor er vi avhengig av å ha personer med ulik kompetanse og bakgrunn.

 

Vi jobber med kompetanseutvikling på alle nivåer i våre butikker fordi det er våre ansatte som gjør oss unike. Medarbeiderne er vårt ansikt utad, og er ansvarlig for at kundene kommer tilbake - igjen og igjen.

 

Butikkene våre skal være en god og trygg arbeidsplass hvor glede, samspill og utvikling preger hverdagen.

 

Vi lover kundene mye, og dermed forventer kundene mye når de besøker butikkene våre. Vi akter å imøtekomme disse forventningene, og ønsker medarbeidere og ledere som gleder seg over å kunne hjelpe kundene.

 

I Meny har vi mange ulike stillinger, både heltids- og deltidsstillinger. Butikkene våre er store og derfor delt inn i ulike avdelinger: kasse, kolonial, frukt og grønt, ferskvare og bakeri. Hver avdeling har en leder som har ansvaret for at det til en hver tid er nok produkter, riktig bemanning, rett prismerking osv.

 

Mange av de som jobber hos oss, ønsker å jobbe deltid. En deltidsstilling er ypperlig for de som jobber ved siden av skole, studier, pensjonisttilværelse og lignende.

 

Mennesker i alle aldre jobber hos oss, men tyngden ligger mellom 18- 25 år. Vi har 18-års grense for de fleste av stillingene. Dette fordi vi selger alkohol og tobakk og fordi vi har maskiner og utstyr som man må være 18 år for å betjene.

 

Jobber du heltid i butikken, vil du vanligvis få egne ansvarsområder og flere oppgaver bl.a. bestilling av varer og leverandørkontakt.

 

Som ansatt i Meny får du selvfølgelig arbeidskontrakt og en fast arbeidstidsordning som er tilpasset din situasjon, slik at lønningen din blir forutsigbar.

Trainee

Trainee

Meny har sitt eget Traineeprogram for talenter som ønsker å nå langt innen varehandel. Programmet gjennomføres på ett år.
Antall traineer
10 (flere)
Sted
Norge

Lærlingordninger

Lærling

Vi er opptatt av å sikre fremtidig ettervekst av gode medarbeidere, og hvert år tar vi inn ca 70 lærlinger.
Antall lærlinger
70
Sted
Norge

Bli kjent med MENY AS

Bildegalleri

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent

Filmer

Jobbmuligheter (19)
logo
Trainee
Meny har sitt eget Traineeprogram for talenter som ønsker å nå langt innen varehandel. Programmet gjennomføres på ett år. Programmet har som målsetting å utdanne personer som har potensiale til å kunne inneha stilling som butikksjef eller ferskvaresjef i en av våre butikker. Under traineeåret får du en egen fagansvarlig som veileder deg gjennom programmet. Programmet består av trening i ulike avdelinger i butikken, samt opplæring innenfor feltene ledelse, økonomi og drift. I tillegg gjennomføres det coachingsamtaler, ulike samlinger og hospitering i annen butikk.Vi tilbyr to typer traineeprogram: Butikktrainee: For å kunne søke på butikktraineeprogrammet bør du ha 2 års relevant utdanning etter videregående skole (f.eks. Varehandelsledelse/BI), og helst ha jobbet deltid i en av våre butikker ved siden av. Eller du kan ha minst 2 års praksis fra butikkarbeid på fulltid. Ferskvaretrainee:For å kunne søke på ferskvaretraineeprogrammet må du ha fagbrev som for eksempel butikkslakter, pølsemaker, sjømathandler eller kokk. I tillegg til fagbrev er det ønskelig med erfaring fra en av våre butikker. Lang erfaring fra ferskvareavdelingen kan veie opp for manglende fagbrev.
logo
Lærling
Vi er opptatt av å sikre fremtidig ettervekst av gode medarbeidere, og hvert år tar vi inn ca 70 lærlinger. Målet om å ha de beste ferskvarediskene oppnås kun ved å ha sterk fagkompetanse i butikkene våre. Meny er godkjent bedrift for opplæring innen fagene: Butikkslakter Sjømathandler Salgsfaget Våre ansatte har en meget høy fagkunnskap, og deler mer enn gjerne sin kompetanse med kunder og ansatte.  For å få kunne gå opp til fagbrev, må man ha to års videregående utdannelse:  matfag eller salg, service og sikkerhet og deretter 2 års læretid i butikk.  Under læretiden i butikk får man lærlingelønn. Vi har fokus på at læretiden hos oss skal gi den enkelte faglig trygghet, personlige utfordringer og ikke minst arbeidsglede. De aller fleste av våre lærlinger fortsetter å jobbe hos oss etter endt lærlingtid.

Adresse

Postboks 330, Skøyen 0213 OSLO