<  
>  

MENY AS

Merkevarer / Konsumentprodukter, Varehandel / Dagligvare / Butikk

I Meny ønsker vi å gi kunden noe mer enn bare dagligvarer. Vi ønsker å gi kundene våre en god handleopplevelse, service, matglede og inspirasjon med på kjøpet.

I Meny er det over 10 000 medarbeidere som står på hver dag for å gi kundene en unik handleopplevelse.

 

Fakta om MENY AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Trainee

Trainee

Meny har sitt eget Traineeprogram for talenter som ønsker å nå langt innen varehandel. Programmet gjennomføres på ett år. Programmet har som målsetting å utdanne personer som har potensiale til å kunne inneha stilling som butikksjef eller ferskvaresjef i en av våre butikker. Under traineeåret får du en egen fagansvarlig som veileder deg gjennom programmet. Programmet består av trening i ulike avdelinger i butikken, samt opplæring innenfor feltene ledelse, økonomi og drift.I tillegg gjennomføres det coachingsamtaler, ulike samlinger og hospitering i annen butikk.Vi tilbyr to typer traineeprogram:Butikktrainee: For å kunne søke på butikktraineeprogrammet bør du ha 2 års relevant utdanning etter videregående skole (f.eks. Varehandelsledelse/BI), og helst ha jobbet deltid i en av våre butikker ved siden av. Eller du kan ha minst 2 års praksis fra butikkarbeid på fulltid.Ferskvaretrainee:For å kunne søke på ferskvaretraineeprogrammet må du ha fagbrev som for eksempel butikkslakter, pølsemaker, sjømathandler eller kokk. I tillegg til fagbrev er det ønskelig med erfaring fra en av våre butikker. Lang erfaring fra ferskvareavdelingen kan veie opp for manglende fagbrev.
Antall traineer
10 (varierer)
Sted
Norge

Lærlingordninger

Lærling

Vi er opptatt av å sikre fremtidig ettervekst av gode medarbeidere, og hvert år tar vi inn ca 70 lærlinger. Målet om å ha de beste ferskvarediskene oppnås kun ved å ha sterk fagkompetanse i butikkene våre. Meny er godkjent bedrift for opplæring innen fagene: Butikkslakter Sjømathandler Salgsfaget Våre ansatte har en meget høy fagkunnskap, og deler mer enn gjerne sin kompetanse med kunder og ansatte. For å få kunne gå opp til fagbrev, må man ha to års videregående utdannelse:  matfag eller salg, service og sikkerhet og deretter 2 års læretid i butikk. Under læretiden i butikk får man lærlingelønn.Vi har fokus på at læretiden hos oss skal gi den enkelte faglig trygghet, personlige utfordringer og ikke minst arbeidsglede.De aller fleste av våre lærlinger fortsetter å jobbe hos oss etter endt lærlingtid.
Antall lærlinger
70
Sted
Norge
Bildegalleri

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent

Filmer

Adresse

Postboks 330, Skøyen 0213 OSLO