<  
>  

Politiets sikkerhetstjeneste (PST)

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) er den nasjonale sikkerhets- og etterretningstjenesten. Vårt hovedansvar er å forebygge og etterforske lovbrudd som kan true landets sikkerhet. Det gjør vi ved å avdekke spionasje, forebygge terror, hindre spredning av masseødeleggelsesvåpen og forhindre trusler mot myndighetspersoner. Hos oss får du muligheten til å skape et tryggere Norge og det er nettopp det som gjør oss til en spennende arbeidsplass.

Fakta om Politiets sikkerhetstjeneste (PST)
Hovedkontor
DSE Nydalen
Antall ansatte
501-1000
,,
Bli med og skap et tryggere Norge
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Politiets sikkerhetstjeneste (PST)
Jobbmuligheter i Politiets sikkerhetstjeneste (PST)

PSTs arbeidsoppgaver krever at våre medarbeidere har ulik og variert kompetanse. Vårt kompetansebehov endrer seg ettersom samfunnet forandrer seg. Våre medarbeidere har derfor svært ulik utdanningsbakgrunn. PST har alt fra politiutdannede til medarbeidere med utdanning innen for eksempel samfunnsvitenskap, rettsvitenskap/jus, økonomi, IT, ingeniørfag, språk, historie, psykologi og religion. Våre medarbeidere har også svært variert yrkes- og arbeidserfaring.

Vi er på utkikk etter samfunnsorienterte personer med fagkompetanse innen våre områder. For de fleste stillinger er det krav om høyere utdanning på bachelor- eller masternivå, og det er et gjennomgående stort behov for språk- og kulturkunnskap. Det legges også stor vekt på personlig egnethet. Det er et stort spekter av stillinger i PST, og de spesifikke kravene for den enkelte stilling vil variere.

Samfunnet i dag er mangfoldig, derfor er det viktig at dette mangfoldet også gjenspeiles i PST. Det er en nødvendig faktor for å forstå og for å oppnå tillit. Et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø gir en bredde i holdninger, verdier og perspektiver som er helt avgjørende for at vi, som en sikkerhetstjeneste, skal nå våre målsettinger.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (83)

Fakta om Politiets sikkerhetstjeneste (PST)

Adresse

0484 OSLO