<  
>  

Elkjøp

Merkevarer / Konsumentprodukter, Varehandel / Dagligvare / Butikk

Elkjøp består av 96 store og små varehus spredt fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Cirka halvparten av butikkene eies og drives av franchisetagere, resten av Elkjøp Norge as.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene, driver Elkjøp også konseptbutikkene Elkjøp Express. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter. Formålet er å være tilgjengelige der folk flest ferdes.

Elkjøps visjon er å bli klodens mest kundeorienterte butikkjede, og alle som handler hos oss skal vite at våre selgere har ansvaret for å gjøre kunden fornøyd - uansett kostnad!

Vår forretningsidé er å oppnå god lønnsomhet gjennom størst mulig effektivitet i alle ledd av verdikjeden. Få mellomledd og store innkjøp holder kostnadene nede, som i neste omgang gir lavere priser ut til våre kunder. Vårt hjerte banker for kunden, men i tillegg har vi et stort hjerte som ligger i Jönköping i Sverige. Der ligger vår nordiske distribusjonssentral, som har en størrelse tilsvarende 14 fotballbaner.

Fra nordisk til europeisk 

Elkjøp Norge as er en del av Elkjøp Nordic as, som er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdingsapparater. Elkjøp Nordic har virksomhet i alle de nordiske landene, representert gjennom kjedene Elgiganten i Sverige og Danmark, Gigantti i Finland, Elko på Island, Elding på Færøyene og Pissifik på Grønland. I 2011 ble butikkjeden Electroworld, med butikker i Tsjekkia og Slovakia, innlemmet Elkjøp Nordic. Dermed gikk konsernet fra å være en ren nordisk til en europeisk aktør.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Fakta om Elkjøp
Hovedkontor
Lørenskog / Oslo
Antall ansatte
5001-10000
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Elkjøp
Jobbmuligheter i Elkjøp

Med rundt 10.000 medarbeidere i Nord-Europa er Elkjøp Nordic as en stor arbeidsgiver. Vi tilbyr jobbmuligheter over et stort spekter, og ønsker alltid dyktige medarbeidere velkommen med på laget.

Elkjøp Academy

Et av våre viktigste satsingsområder er utdanning, og vi har etablert en egen skole for å legge til rette for en personlig og faglig utvikling. Alle medarbeidere i konsernet, fra deltidsmedarbeidere til varehussjefer, kurses og trenes i regi av «Elkjøp Academy». Vi bruker 50 millioner NOK i året på å utdanne våre medarbeidere. Vi har også en egen produktspesialist-utdanning.

Vi har en sterk bedriftskultur i Elkjøp, noe vi mener er avgjørende for selskapets suksess. Vår oppfatning er at folk trives og yter best når spillerom og ansvar er stort, samtidig som rammene er tydelige. Vi stiller store krav til våre medarbeideres resultatorientering, effektivitet og kundevennlighet. Samtidig legger vi vekt på at vi skal ha det gøy på jobben. Har man det gøy presterer man også bedre!

Kurs med kunden i sentrum

Vår visjon er å være klodens mest kundeorienterte butikkjede, og dette speiler Elkjøp-hverdagen både på jobb og i vår opplæring. Vi vektlegger høflighet, hjelpsomhet og ærlighet i alle sammenhenger. I tillegg har alle ansatte i Elkjøp myndighet til å gjøre kunden fornøyd, uansett konstnad!

Bli kjent med Elkjøp

Bildegalleri

Kontaktperson

HR Assistant

Filmer

Fakta om Elkjøp

Adresse

Solheimveien 10,
1473 Lørenskog