Elkjøp

Varehandel / Dagligvare / Butikk, Merkevarer / Konsumentprodukter

Elkjøp består av 96 store og små varehus spredt fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Cirka halvparten av butikkene eies og drives av franchisetagere, resten av Elkjøp Norge as.

I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene, driver Elkjøp også konseptbutikkene Elkjøp Express. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter. Formålet er å være tilgjengelige der folk flest ferdes.

Elkjøps visjon er å bli klodens mest kundeorienterte butikkjede, og alle som handler hos oss skal vite at våre selgere har ansvaret for å gjøre kunden fornøyd - uansett kostnad!

Vår forretningsidé er å oppnå god lønnsomhet gjennom størst mulig effektivitet i alle ledd av verdikjeden. Få mellomledd og store innkjøp holder kostnadene nede, som i neste omgang gir lavere priser ut til våre kunder. Vårt hjerte banker for kunden, men i tillegg har vi et stort hjerte som ligger i Jönköping i Sverige. Der ligger vår nordiske distribusjonssentral, som har en størrelse tilsvarende 14 fotballbaner.

Fra nordisk til europeisk 

Elkjøp Norge as er en del av Elkjøp Nordic as, som er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdingsapparater. Elkjøp Nordic har virksomhet i alle de nordiske landene, representert gjennom kjedene Elgiganten i Sverige og Danmark, Gigantti i Finland, Elko på Island, Elding på Færøyene og Pissifik på Grønland. I 2011 ble butikkjeden Electroworld, med butikker i Tsjekkia og Slovakia, innlemmet Elkjøp Nordic. Dermed gikk konsernet fra å være en ren nordisk til en europeisk aktør.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Les mer
Fakta om Elkjøp
Hovedkontor
Lørenskog / Oslo
Antall ansatte
5001-10000
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

HR Assistant

Filmer

Fakta om Elkjøp

Adresse

Solheimveien 10,
1473 Lørenskog