<  
>  
Janne Jakobsen
Tekstforfatter/Oversetter/Blogger Kristiansand S, Norge
1 Følger
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Privat er jeg en positiv, sosial, energisk og uredd tromsøværing, bosatt i Kristiansand. På fritiden er jeg blogger, ovresetter og tekstforfatter, leser god krim, finansartiler og tar en treningsøkt når det er ledig tid til overs. Sosialt samvær med famiilie og venner kommer også høyt opp på listen over mine prioriteringer. Yrkesmessig har jeg svært gode kunnskaper om ulike bransjer, marked, arbeidsliv og produkter. Jeg verdsetter hardt og innholdsrikt arbeid, har meget god språkforståelse og formidlingsevne. er effektiv og strukturert. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 13
  • Pris fra Etter avtale
  • Arbeidssteder 1
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Se alle 7 kategorier
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Janne Jakobsen
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Janne Jakobsen, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
feb 2019 Nåværende Partner/Rekrutterer, Jobzone Kristiansand
Fast ansettelse, Heltid Kristiansand
Viktige oppgaver er rådgivning, karriereveiledning, lederstøtte innen HR, HMS, ledelse og endringsledelse. Jeg har ansvar for drift, resultat, budsjett, markedsføring, strategi samt gjennomføring av prosjekter. I rollen som rekrutterer utarbeider jeg jobbanalyse, stillingsannonser, utlysning, screening av CV, intervjuer, referansesjekk og presenterer kandidater. Jeg har personalansvar, lønnsansvar m.m. Jobben innebærer å etablere samarbeid med næringsliv, tiltaksarrangører, arbeidssøkere m.m, etablere nye kundeforhold og følge opp eksisterende kundeforhold. Jeg er aktiv i forhandlinger og arbeider kontinuerlig med utvikling, forbedringer og endringer.
   
aug 2016 Nåværende Oversetter, Contentor
Frilans, Deltid Kristiansand
Oversetter, tekstforfatter og blogger. Jobber med selskaper som Nordic Choice Hotels, Safira, Duni AB, GardenStore, Gymbrossisten, SmartaSaker, Biljardexperten, Sportamore, Outdoorexperten, Partykungen m.m.
   
apr 2016 des 2017 Distriktsansvarlig Agder, OfficeAid AS
Fast ansettelse, Heltid Kristiansand
Rådgivning, salg og tilrettelegging på arbeidsplass ifht. ergonomi. Etablerte samarbeid med private bedrifter og offentlige institusjoner i begge Agderfylkene (30 kommuner). Administrerte egen arbeidsdag gjennom planlegging, organisering, registrering og koordinering av egne aktiviteter. Herunder møtebooking, avholdt presentasjoner for ledere og ansatte. Utførte arbeidsplassanalyser, monterte brukerutstyr og var ansvarlig for gjennomføring av prosjekter.
   
okt 2015 mar 2016 Business Consultant, Hovedorganisasjonen Virke
Fast ansettelse, Heltid Kristiansand
Rådgivning, møtebooking, presentasjon, forhandling og salg av lederverktøyet Virkepluss. Ledelseskonsultering innen personalhåndtering, HMS og styrearbeid.
   
jun 2014 mai 2015 Project/ Document Coordinator, Aker Solutions AS/ MHWirth AS
Fast ansettelse, Heltid Kristiansand
Overordnet ansvar for koordinering, kvalitetssikring, utvikling, implementering, oppfølging og vedlikehold av all dokumentasjon, tegninger og informasjonsregistre relatert til ulike produkter fra levering og i hele operasjons fasen. Foretrukne kontaktpunkt mot kunder, leverandører, verksted og verifikasjonsparter.
   
nov 2012 mai 2014 Økonomisk Rådgiver, Gjensidige Finanskontor AS
Fast ansettelse, Heltid Kristiansand
Økonomisk rådgivning (budsjett, tidslinje, livslinje) og salg av forsikrings løsninger til PM. Kundeservice, saksbehandling, forhandlinger, ansvar for egen portefølje og oppfølging, administrasjon og salgsbudsjett. Videreutvikling av rutiner og kontrolltiltak.
   
jan 2003 mai 2014 Treningsveileder, Salgsonsulent, Resepsjonist, SATS, SPENST, ELIXIA
Ekstrahjelp, Heltid / deltid Kristiansand
Veiledning, opplæring og oppfølging innen trening og livsstil for over 1000 kunder. Koordinering og planlegging av egne salgsmøter, salgsbudsjett, salgsportefølje og møtebooking. Åpnings – og stengerutiner (kassebeholdning, oppgjørsrutiner). Administrasjon, kundeservice og saksbehandling.
   
apr 2012 nov 2012 Kunderådgiver, SpareBank1 SR-Bank AS
Vikariat, Heltid Kristiansand
Rådgivning innen sparing, kundeservice, åpning/avslutning av konti, VISA, nettbank, mobilbank, avtalegiro og efaktura. Kassefunksjon med ansvar for kontantinnskudd/uttak, depot, nattsafe, brevgiro, faktura og valuta. Tett samarbeid med bedriftens ulike avdelinger. Deltatt på messer og stands.
   
mai 2011 apr 2012 Bankmedarbeider, Søgne og Greipstad Sparebank ASA
Vikariat, Heltid Kristiansand
Åpning/avslutning av konti, Kundeservice, VISA, nettbank, mobilbank, avtalegiro og efaktura. Kassefunksjon med ansvar for kontantinnskudd/uttak, depot, brevgiro, faktura og valuta. Tett samarbeid med bedriftens ulike avdelinger.
   
jan 2011 mar 2011 Administrerende Salgsleder/ Teamleder/ Salgsagent, Emerio Media AS
Prosjekt / Engasjement, Heltid Kristiansand
Ansvar for arbeidsavtaler, tillatelser, salgskontrakter, timelister, lønn, rapporteringer, post, fax, kopi, personal, rekruttering og coaching. Ansvar for koordinering av logistikk, salgsteam, eget salgsbudsjett, portefølje, selgere og utstyr. Face2Face salg av Telenors superbredbånd.
   
okt 2007 jan 2008 Butikkmedarbeider, Thorn Norge AS
Fast ansettelse, Deltid Kristiansand
Koordinere og planlegge markedsaktiviteter. Kundeservice, saksbehandling, salg av elektroniske vareartikler, hvitevarer samt utleie. Kassefunksjon med ansvar for åpnings - og stengerutiner. Lageransvar for butikk, rengjøring og vedlikehold av utleievarer samt purre kunder på inkassofordringer.
   
okt 2004 jan 2006 Salgskonsulent, Viego Data AS
Fast ansettelse, Deltid Kristiansand
Møtebooking, koordinering og planlegging av seminarer. Kundemøter og oppfølging av disse. Segmentering og markedsføring. Salg av VISMA software.
   
mar 2000 okt 2002 Kundesupportmedarbeider, GTS Norge AS/ Ventelo Norge AS
Fast ansettelse, Vikariat, Heltid Kristiansand
Kundeservice og saksbehandling. Besvare kundehenvendelser på mail og telefon. Teknisk, fakturering og betalingsavtaler. Administrasjon (post, fax, epost, bokføring, fakturering) ansvar for winback - kunder, avtalegiro og besparelsesrapporter. Sentralbordfunksjon.
   
mar 1999 mar 2000 Regnskapsmedarbeider, Norway Royal Salmon
Vikariat, Heltid Kristiansand
Interims– og sluttføring av inngående faktura. Kontroll og arkivering av tollpapirer, eksportavgift og utgående faktura. Kontoroppgaver som post, faxing av pristilbud/purringer samt betjening av sentralbord.
   
jun 1985 aug 1993 Daglig leder, Reklameassistent, Lagermedarbeider, Ekspeditør., AS L. Mack`s Ølbryggeri
Fast ansettelse, Ekstrahjelp, Heltid / deltid Tromsø
Salg, resultatansvar, kassefunksjon, vareflyt, lagerkontroll, administrasjon (arbeidsavtaler, timelister, lønn, post, fax, m.m.), rekruttering, opplæring, personalansvar, Innkjøp, prising, markedsføring og regnskap.
   
UTDANNING
aug 2013 sep 2016 Samfunnsfag: Master i Endringsledelse, Universitetet i Stavanger
Mastergrad (annen)  Stavanger 
Studiet tar for seg sammenhengen mellom strategiske valg og påvirkningen dette har i lærings- og endringsprosesser.
Gjennomsnittskarakter: B.
   
aug 2008 jun 2012 BACHELOR OF MANAGEMENT,DELTID bachelor (Økonomi, marked og administrasjon), Handelshøyskolen BI - Kristiansand
Bachelor  Kristiansand 
Studiet ser ledelse som en mulighet til å utløse potensial i mennesker gjennom aksjon og refleksjon, og lærer ledelse i praksis. Fordypning: Human Resource Management (HRM). Avsluttende Bachelorprogram: Leadership in Action.
Gjennomsnittskarakter: B
   
aug 1998 jun 1999 Økonomisekretær m/IT, Folkeuniversitetet i Kristiansand
Annet  Kristiansand 
Regnskapslære, Regnskap, faktura, lager, IT. Europeisk Datakort 7 moduler.
Gjennomsnittskarakter: 5,72 (6 tilsvarer bokstaven A)
   
Annen erfaring
feb 2016 okt 2016 Prosjektassistent for Gartel Art Car Project, byHeidikins
Kristiansand
Prosjektet: Laurence Gartel, Amerikansk digital kunster kjent som den digitale kunstens ”far”, Oslo Motor Show 2016 og byHeidikins samarbeidet om kunst som ble utført ”live” på BMW Mini under showet.
   
jun 2015 okt 2016 Frivillig Besøkstjenesten, Røde Kors
Kristiansand
Frivillig besøksvenn til personer med behov for sosial samvær.
   
jun 2014 apr 2015 Project/ Document Coordinator, Aker Solutions AS/ MHWirht AS
Kristiansand
Overordnet ansvar for dokumentasjon på følgende prosjekter: Transocean Barents SPS2014, Bideford Dolphin SPS2014, Borgland Dolphin SPS2014, Transocean Spitsbergen SPS2015.
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Fransk Grunnleggende Grunnleggende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
Svensk Middels Flytende Nei
       
Annen info
Førerkort
Klasse B