<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Sola kommune Undervisningsinspektør Storevarden skole

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Kort om stillingen

Storevaden skole har ledig 100% fast stilling som undervisningsinspektør for 4.-7.trinn.
Stillingen er ledig fra 1.august 2021.

Arbeidssted

Storevarden skole er en barneskole i Tananger med ca. 380 elever kommende skoleår. Skolen øker i antall elever og skal bygges ut kommende skoleår. Skolen vår ligger i et flott område nær havet og med skogen som nærmeste nabo. Storevarden skole ble i 2020 universitetsskole, noe som fører til tett samarbeid med Universitetet i Stavanger, som eneste barneskole i regionen. Skolen har lang tradisjon med at alle elever er med på Forskningsrådets årlige Nysgjerrigperkonkurranse. Vi ser på oss selv som en fremoverlent, nytenkende og nyskapende skole.
Kommende skoleår vil skolen ha ca 45 ansatte. SFO blir drevet av en stiftelse som skolen har et nært og godt samarbeid med.

Skolens visjon og motto er: "Vi gjør hverandre gode", dette forsøker vi å leve opp til hver dag.

Arbeidsoppgaver

Skolens ledelse består av rektor og to undervisningsinspektører. Alle disse sitter i skolens utviklingsgruppe sammen med en lærerrepresentant for 1.-3.trinn og en lærerrepresesentant for 4.-7.trinn. Undervisningsinspektørene er svært viktige i skolens daglige drift. Den ledige stillingen vil fra høsten ha ansvaret for elever, ansatte og foreldre knyttet til 4.-7.trinn, men organiseringen vil kunne endres. En viktig del av arbeidet vil være oppfølging av elevenes faglige og sosiale læring. Derfor ligger det oppgave som sosiallærer for disse trinnene til stillingen. Videre innebærer dette personalansvar for de ansatte på disse trinnene med støtte, veiledning og oppfølging.

Kvalifikasjoner

Du må ha godkjent lærerutdanning og noen års erfaring som lærer.
Det er ønskelig med relevant ledererfaring og lederutdanning.
Du må ha gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig. Politiattest av nyere dato må leveres før oppstart i stilling.

Personlige egenskaper

Vi søker etter en undervisningsinspektør som har stort engasjement for skole, barn og unge. Videre vil det bli vektlagt at du er utpreget samarbeidsorientert med gode relasjonelle ferdigheter.
Du vil være med å utvikle skolen. Du har stor arbeidskapasitet og er struktuert i ditt arbeid.
Du er opptatt av ansattes og elevers trivsel, mestring og læring. Godt humør og uhøytidlig fremferd er en selvfølge på Storevarden skole. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

I Sola kommune jobber vi aktivt med å bygge en heltidskultur. Gjennom "retningslinjer for heltid" skal vi redusere deltidsstillinger og tilby 100 % stillinger som hovedregel.

Vi har velferdsordninger og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Ansettelse skjer forøvrig på de vilkår og med de plikter som fremgår av utlysing, og de til en hver tid gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Lønn i henhold til lokal lønnspolitikk.

Søknad sendes

Søknadsskjema finner du ved å klikke på "Søk på stilling".

Deltidsansatte som har lavere stillingsprosent og som er kvalifisert for den utlyste stillingen, kan gjøre krav på fortrinnsrett. Slikt krav må fremsettes tydelig i søknaden.

Vennligst ikke send inn vitnemål og attester. Dette må du ta med deg på et eventuelt intervju.




Adresse: Storevarden skole

Om arbeidsgiveren
Sola er en kommune i Rogaland. Sola kommune ligger nord på Jæren, ved Hafrsfjord. Kommunen grenser til Klepp i sør, Sandnes i øst og Stavanger i øst og nord. I vest grenser kommunen til Nord-sjøen som har skapt livsgrunnlag for utallige generasjoner. Tett- stedet er Norges tettest befolkede med 4 576 innbyggere pr. km². Sola er en ganske liten kommune i areal, arealet er bare 69 km². Størstedelen er fruktbart sletteland. Jordbruksarealet er 41 km². Sola er en viktig jordbrukskommune, med produksjon av blant annet meieriprodukter, kjøtt, grønsaker, korn, jordbær og agurker. TINE Meieriet Sør Sola, er et viktig meieri i Sola. Stavanger lufthavn ligger på Sola. Norwegian Air Shuttle har sin tekniske base på Sola. I Risavika ved Tananger ligger et av Nord-Jærens største næringsområder, med regionens største havne- anlegg, Risavika havn. Havnen er en betydelig base for aktivitet i Nordsjøen. Lyse har en terminal for naturgass i Risavika som kommer fra Kårstø. Flere oljeselskaper har sitt norske hoved- kontor i Tananger, blant annet Schlumberger, ConocoPhillips, Norske Shell. Flere selskaper med tilknytning til leverandør- og offshoreindustrien er også lokalisert i Sola kommune. Befolkning 21 446 (2008) Les mer om Sola kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Send en åpen søknad til Trainee Narvikregionen! Vi deler din søknad med aktuelle arbeidsgivere i hele regionen!
Fortløpende Flere steder
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et stort og solid selskap? Da kan Bravida være
30.06.2024 Trondheim
Möchtest du spürbar etwas bewirken? Wir möchten einen wertvollen Beitrag zur Bewältigung von einigen der drängendsten Herausforderungen der Welt leisten.
28.04.2024 Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Flere steder
Vil du bli en del av vårt fantastiske team på sikkerhet? Vi er nå på jakt etter en serviceleder som
10.05.2024 Bergen
Ved vårt kontor i Verdal ønsker vi oss flere elektrikere/automatikere som vil bli involvert i og knyttet til vårt FM
Snarest Verdal
Er du klar for en ny utfordring? Vi er på jakt etter en ny serviceleder på rør! Avdelingen vår består
31.05.2024 Bergen
I forbindelse med økt oppdragsmengde søker vi etter flere SERVICETEKNIKER KULDE til vår service avdeling. Avdelingen har 70 medarbeidere og
06.06.2024 Trondheim
Vis alle 37.550 ledige stillinger

Fakta om Sola kommune