<  
>  
Stillingsannonse

Bane NOR Bli konserntrainee IKT i Bane NOR - form fremtidens jernbane innen IT

Søknadsfrist : 15.10.2023
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet fremover. Derfor jobber vi målrettet med bærekraft, modernisering og knutepunkt. Hos oss får du engasjerte og nytenkende kolleger med en sterk tro på at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere. Vi er nå på leting etter konserntraineer i Bane NORs største divisjon, drift og teknologi, i enheten IKT.

Gjennom 15 år har vi utviklet et omfattende traineemiljø, og nå har du muligheten til å bli en del av det. Tidligere traineer har i dag i sentrale roller i både Bane NOR og i den videre jernbanesektoren. Vi støtter din faglige og personlige utvikling med en mentor som følger deg hele veien, i tillegg til fagnære veiledere under praksisperiodene. 

Gjennom traineeprogrammet for konserntraineer ønsker vi å forme kandidater med en breddekompetanse fra ulike deler av Bane NORs virksomhet. Stillinger tilhører IT-miljøet i Bane NOR. De som ansettes som «Konserntrainee IKT» vil ha all praksis på tvers av IT-miljøer i konsernet. Bane NOR har et av Norges største digitaliseringsprosjekter i tillegg til flere spennende IT-prosjekter. Her vil du få gode muligheter til å videreutvikle din kompetanse. Den omfattende satsingen på jernbanen i Norge gjør det vanskelig å ikke bli revet med, og dette preger arbeidsmiljøet. 

 

Hos oss får du

Vi er en organisasjon i vekst. Viktigheten av oppgavene våre vil prege arbeidsmiljøet rundt deg, med flinke folk som brenner for det de jobber med. Vi setter faglig utvikling høyt, med interne kompetansebyggende muligheter for våre ansatte. Du får arbeidsforhold for tiden vi lever i - med fleksibel arbeidstid og du vil bli inkludert i et sosialt miljø med bl.a bedriftsidrettslag, sosiale og faglige arrangementer. Blant ansattgodene finner du svært gode pensjons- og forsikringsordninger, og selvsagt personalbillett med Go Ahead, SJ Nord og VY sine tog. Vi har også:

 • Gode utviklingsmuligheter i en organisasjon i vekst med dyktige kollegaer og sterke fagmiljøer
 • Flott personalrestaurant på vårt hovedkontor i Oslo og du får selvfølgelig betalt lunsjpause 
 • Moderne og sentrale lokaler i Oslo, treningsfasiliteter og innendørs sykkelparkering i bygget.
 • Permisjonsordninger som møter ditt behov

Vi er også opptatt av work-life-balance - for vi tror at du fungerer bedre på jobb om du fungerer godt privat.

 

Dette tror vi du trenger for å lykkes og trives

Vi ser etter deg med en bachelor/master innen IT, IKT, informatikk, teknologiledelse, data science, programmering, logisitikk, analyse og prosjektledelse. For at du skal kunne trives i stillingen som Trainee ser vi for oss at du både er initiativrik og nysgjerrig som person. 

Flytende skriftlig og muntlig kommunikasjon på norsk er nødvendig for å bli trainee i Bane NOR. 

Ønsker du å bygge bred IT-kompetanse i et stort konsern? Da er du akkurat den vi ser etter!

 

Kjekt å vite

Ser du noe du ikke kan? Ta det helt med ro – vi skal sikre at du får en god opplæring! Vi oppfordrer deg til å søke stillingen om den er interessant, og om du har lyst til å lære noe nytt.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss kollegaer med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. Hva betyr disse verdiene for deg?

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

I løpet av 2023 vil selskapet og ansatte i Spordrift AS bli overført til egen divisjon i Bane NOR SF. Spordrift AS er nå et datterselskap.

Antall stillinger: 3

Søknadsfrist: 15. oktober 2023 

Oppstart:19. august 2024

SEND INN SØKNAD HER

Vil du sette virkelige spor, håper vi du tar kontakt med oss!

Hanna Marie Kristoffersen 

Rådgiver Research & Analyse  
Teknologi Jefferson Wells  
E-post: Hanna.Marie.Kristoffersen(at)jeffersonwells.no 

Om arbeidsgiveren

Hos oss møter du ambisiøse kolleger som jobber med komplekse utfordringer. Kulturen er preget av tverrfaglig samarbeid og et stort engasjement for jernbanen.

Vår største ressurs er menneskene som jobber her. Vi vet at mangfold bidrar til å skape resultater, og at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere.

Kulturen er skapt gjennom tett tverrfaglig samarbeid og høyt engasjement, fra folk med mange med forskjellige bakgrunner. Samtidig er det viktig at livet har plass til både arbeid og fritid. Jobben vi gjør er viktig for samfunnet, og arbeidet skal utvikle og glede - ikke slite oss ut.

 

Alle er velkommen!

Vi føler oss trygge på at du vil møte likesinnede hos oss, og vi ønsker å styrke vårt mangfold og inkluderingsarbeid.

Hos oss er alle velkommen uansett legning, kjønn, religion og alder. Hos oss skal du kunne være like mye deg selv som hjemme. Det vi har til felles er engasjementet for jernbanens fremtid.

 

Mangfolds- og inkluderingsarbeid

Våre ledere deltar på kurs med stort fokus på mangfoldsledelse. De skal følge våres lederprinsipper, og ta aktivt del i arbeidet med inkludering og mangfold. Det er en jobb vi ønsker at hele samfunnet skal engasjere seg i. 

 

Inkluderende arbeidsliv

IA-avtalen (Inkluderende arbeidsliv) er en intensjonsavtale mellom regjeringen, arbeidstakernes og arbeidsgivernes foreninger. Målet er å forebygge sykefravær og hindre at folk faller ut av yrkeslivet. 

Dette gjøres gjennom å kartlegge ansattes behov og organisere arbeidsplassen, slik at vi kan planlegge og gjennomføre tiltak. Slik tilrettelegger vi for større mangfold og gode arbeidsplasser.

Les IA-avtalen om inkluderende arbeidsliv på regjeringen.no. (åpnes i ny fane)

 

Dilemmatrening, etikk og nulltoleranse 

Våre medarbeidere tar stadig obligatoriske kurs i dilemmatrening. Det skal bidra til å ivareta våre verdier. Vi handler etter retningslinjer for nulltoleranse mot mobbing, trusler, og trakassering.

Vi ønsker å stadig bedre måten vi jobber på. Vi skal være flinke til å utfordre hverandre, så vi sikrer fokus på inkludering og støtter opp om mangfoldet vi ønsker på jobb.

 

Ansattgoder 

Vi kan tilby en rekke ansattgoder, som blant annet: 

 • Fleksibilitet rundt arbeidstid og hjemmekontor
 • Sommertid 15. mai til 14. september
 • Gode pensjonsordninger med høye sparesatser
 • Konkurransedyktige bank- og forsikringsordninger
 • Moderne lokaler med sentral beliggenhet
 • Personalbillett med GoAhead, SJ NORD og VY's tog

 

Les mer om Bane NOR

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 15.10.2023

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • OKT 02
  2023
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • OKT 03
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • OKT 08
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Dokument Kontroll Leder omskolering som en Programvareutvikler
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
Traineeprogram

Bli kjent med Bane NOR

Fakta om Bane NOR