<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bravida Servicemontør

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du et produktivt menneske og vil bli en del av den fine montørgjengen vår?

Bravida Norge AS avd. Drammen elektro søker servicemontør gr. L

Vi har økende oppdrag og i denne forbindelse søker vi dyktig selvgående servicemontører. 
Vi har i dag 70 medarbeidere og en omsetning på ca. 100 millioner kroner. I hovedsak har vi oppdrag i Buskerud, Akershus, Vestfold og Oslo. 

Vi ser at de ansatte forteller at trives hos oss blant annet fordi de blir involvert i sin egen arbeidshverdag og planlegging av deres arbeidsoppgaver og utvikling. Så er du en person med stor faglig appetitt, drivkraft i ryggen og som tar ansvar og liker å finne gode løsninger sammen med kollegaer og kunder vil du raskt finne deg godt til rette i vår avdeling og blant våre kollegaer og team.

For å ha det godt sammen på jobb tror vi det er viktig å finne på noen hyggelige ting sammen utenfor jobb også, vi har derfor denne uken vært på Drammen Racing Senter og rast fra oss og vært ute og spist en hyggelig middag sammen. Du vil bli en del av en sosial og fin gjeng som gjør hyggelige ting sammen som å grille etter jobb.

 

Hva går jobben som montør ut på?

Vi legger vår stolthet i å levere på det vi sier vi skal gjøre, og ønsker oss medarbeidere med stor yrkesstolthet med på laget!

I jobben får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Du kommer til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet.

Som montør vil du ha variert arbeid som kan bestå av å trekke kabler og etablere føringsveier, komplettere lys, varme og stikk, teknisk, installasjon av tavler etc. – alt som skal til for at vi får elektrisitet i bygget på en måte vi kan være stolte av å ha levert, og som vi kan drifte videre gjennom hele byggets levetid.

Vi har skjønt at lange lister med kravspekk ikke er veien å gå i 2023 og velger derfor kun å nevne de helt nødvendige kvalifikasjonene du trenger for å jobbe som montør hos oss, som er fagbrev elektriker gr. L og førerkort kl. B. For å bli godt kjent med dine kollegaer og for å ivareta sikkerheten er det nødvendig å kunne kommunisere godt på et skandinavisk språk.

Vi er opptatt av at alle våre medarbeidere skal komme trygt hjem fra jobb hver dag og jobber aktivt med vårt HMS-arbeid, dette er noe vi også forventer at du som ansatt bidrar aktivt til for å sikre både din og dine kollegaers trygghet.

 

Hvorfor velge en jobb i Bravida?

Som ansatt i Bravida får du muligheten til å jobbe i et stort, seriøst, trygt og økonomisk solid selskap i vekst. Vi er opptatt av å gi våre ansatte muligheter til å utvikle seg og vi rekrutterer gjerne internt til karrieremuligheter innad i selskapet. Vi jobber for et inkluderende, morsomt og faglig sterkt arbeidsmiljø slik at du kan trives på jobb og finne de beste løsningene. Vi tilbyr et stort utvalg kurs og opplæring gjennom Bravidaskolen, som er vår interne opplæringsportal. Når våre ansatte vokser, vokser vi! 

  • Vi har en god privat helseforsikring for deg som ansatt, men også gunstige vilkår for din familie om du skulle ønske å tegne forsikring for dem.
  • Hvis uhellet skulle være ute har vi reiseforsikring, yrkesskadeforsikring for yrkesulykke og yrkessykdom, utvidet yrkesskadeforsikring som også dekker reise mellom hjem og arbeid, fritidsulykke og gruppelivsforsikring.
  • Vi betaler innskudd til pensjon på 4% av pensjonsgivende inntekt mellom 0G og 7,1G – dobbelt av lovpålagt pensjonsinnskudd
  • Mobilabonnement
  • Rekrutteringsbonus på 10.000 når du tipser oss om en kandidat vi ansetter!

Ta gjerne kontakt med avdelingsleder Leif Steinar Larsen på telefon 952 51 927, dersom du har spørsmål til stillingene eller ønsker å bli bedre kjent med oss! Kan også nås på epost leif.steinar.larsen@bravida.no.

Vi gleder oss til å motta din søknad 😊 Send inn søknad her.

Ønsker du å vite mer om Bravida? Ta gjerne en titt på vår hjemmeside www.bravida.no, sjekk ut våre avdelingers Instagramkontoer eller LinkedIn.

 

Kontaktperson:

Leif Steinar Larsen

Avdelingssjef

+47 952 51 927

leif.steinar.larsen@bravida.no

Om arbeidsgiveren

Bravida er en ledende leverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse områdene tar vi gjerne ansvar for hele installasjonsprosessen; fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

VI GIR BYGNINGER LIV!

Bravida gir bygninger liv - døgnet rundt, hele året! Vi gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet. Ting som bare skal fungere....!

Vi jobber altså med bygningers livgivende funksjoner, men framfor alt arbeider vi med mennesker. Menneskene som bor og lever i bygningene og anleggene er utgangspubktet for alle prosjektene vi gjennomfører.

Les mer om oss under, eller gå direkte til våre ledige stillinger.

Les mer om Bravida

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • JUL 27
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • JUL 31
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • AUG 01
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • AUG 02
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
13 ledige stillinger
Traineeprogram
Lærlinger

Se flere annonser

Vi søker energimontører!Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra veibelysning til kraftfulle høyspentlinjer, sørger vi for
04.09.2024 Øvre Eiker
Vi ser etter deg som vil jobbe med forebyggende sikkerhet i våre bygge- og anleggsprosjekter. Prosjektene spenner seg bredt fra
14.08.2024 Målselv
Vi er på utkikk etter en positiv og engasjert tannhelsesekretær til teamet vårt, som trives med å jobbe tett på
08.08.2024 Stord
Til Nettpartners driftssenter søker vi deg som ønsker å jobbe med dokumentasjon. Du må være klar for en hektisk hverdag
15.08.2024 Fredrikstad
Vil du bli vår ny renholder/ renholdsoperatør på Bardufoss?Forsvarsbygg har nå 4 ledige faste stillinger, som renholder i stillingskode 1129/ renholdsoperatør
12.08.2024 Målselv
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
11.08.2024 Sarpsborg
Er du en elektriker som brenner for faget og ønsker å være i forkant med teknologisk utvikling? Da kan Helset
Fortløpende Bærum
Er du en lærling som er ivrig etter å lære og vokse innen elektrofaget? Hos Helset Elektro får du muligheten
Fortløpende Bærum
Vis alle 28.754 ledige stillinger