<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Gjensidige Ønsker du å jobbe med befaring og risikovurdering ute hos våre næringslivskunder?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mere helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

I Gjensidige engasjerer vi oss i kundene våre, og i bærekraftige løsninger. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med?

Vi søker etter en erfaren Risikorådgiver/Branningeniør til vår avdeling for Risikostyring!

Gode grunner til å jobbe i Gjensidige

I Gjensidige har vi jobbet med å sikre liv, helse og verdier i over 200 år. En av grunnene til at vi har lyktes i så lang tid, er at vi hele tiden jobber med å utvikle oss i takt med - og helst i forkant av - de stadige endringene i forsikringsbransjen og samfunnet ellers.

Hos oss vil du være en del av et stort fellesskap som trekker i samme retning mot et tryggere samfunn for alle, hvor du kan være stolt av at vi gjør mange konkrete grep for verden rundt oss.

Du vil bli en del av avdelingen Risikostyring i Gjensidige. Vi er totalt 10 personer som jobber med risikovurdering, rådgiving og skadeforebygging innen næringsliv og landbruk. Vi er et team med stort spenn i kompetanse og erfaring, alt fra landbruk til brannrådgivning. Felles for alle er at vi opplever å ha et stort engasjement for kundene våre. I vår avdeling har vi ambisjon om å levere bransjens beste risikorådgiving som gir økt trygghet for våre kunder.

Din hverdag som Senior Risikorådgiver

Din rolle vil innebære å gjennomføre befaring av større virksomheter. I dette arbeidet vil verdisikring være en viktig tematikk. Befaringene gjennomføres ofte i samarbeid med forsikringsmeglere og våre egne kundekontakter/selgere. Både under og etter befaring vil du skrive rapporter som videre vil benyttes i vår risikovurdering og prising. Du må påregne en del reisevirksomhet ettersom våre kunder er plassert over hele landet.

Om deg som søker

Vi ser primært etter deg som har bygg - og/eller brannteknisk bakgrunn med utdanning på bachelor- eller masternivå. Annen relevant bakgrunn kan også være av interesse. Du har gjerne erfaring med brannprosjektering og brannrådgiving, kunnskap og interesse for HMS arbeid.

Du er løsnings- og resultatorientert, er beslutningsdyktig, strukturert og effektiv, samt har god skriftlig og muntlig formuleringsevne.

Du vil i tillegg beskrive deg som engasjert, endringsvillig, og en som trives med høyt tempo.

Hos oss får du

Vi garanterer en arbeidsgiver som bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi sørger for at du kan utvikle deg innenfor rollen du allerede har, men også bygge din karriere ved å bevege deg på tvers av organisasjonen.

For å koble på og yte best mulig når det virkelig gjelder, trenger vi å koble av mellom slagene. Derfor er vi opptatt av at du skal ha rom for å være deg, og til å dyrke det som er betydningsfullt i ditt liv - hva enn det måtte være.

Vi gir deg også muligheten til å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale. Vi tror på fleksibilitet i arbeidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode samhandlings- og arbeidsverktøy.

Du vil også få flere goder, som blant annet spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring, personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning og sommetid - i tillegg til fleksibel arbeidstid, som nevnt.

Vi holder til i flotte kontorlokaler (Huset vårt) sentralt i Oslo sentrum. Her finner du treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal. Vi har et aktivt bedriftsidrettslag med blant annet klatregruppe, løpegruppe, friluftsgruppe, motorsport, kajakk, innebandy og fotball. I tillegg tilbys ulike kulturaktiviteter, kunstforening og andre sosiale grupper som for eksempel nettverksgruppen Gjensidiges Young Professionals.

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med:

Arild Gunnar Tømte, Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist: 21.02.2024
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Som ansatt i Gjensidige får du utvikle deg selv og samtidig spille en viktig rolle for oss, for kundene våre og for samfunnet. I tillegg til forsikring kan du jobbe innenfor pensjon og sparing. Blir du en av oss, får du rundt 4 000 kollegaer i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Jurister, journalister, sosiologer, sykepleiere, kriminalteknikere, utviklere, designere og ingeniører, for å nevne noen. Her favner vi om ulikheter i visshet om at det gjør oss bedre, klokere og sterkere.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • FEB 25
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Er du opptatt av klima og miljø? Kombiner dette med en meningsfull sommerjobb i Miljødirektoratet! Har du lyst til å
10.03.2024 Flere steder
Vil du være en del av vinnerlaget på en avdeling der det satses offensivt og har god vekst? Bravida Bergen
30.04.2024 Bergen
Vil du bidra til å sikre effektiv organisering og drift av en av landets største bilflåter? Bravida Norge søker nå
27.02.2024 Oslo
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et stort og solid selskap? Da kan Bravida være
04.03.2024 Bodø
Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser
17.03.2024 Flere steder
Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser
11.03.2024 Kvinnherad
Hydro Sunndal er på jakt etter en engasjert og forretningsorientert HR Business Partner som ønsker å spille en kritisk rolle
20.03.2024 Sunndal
Er du klar til å ta styringen over Europas største støperi og spille en nøkkelrolle i leveransen av kvalitetsprodukter til
20.03.2024 Sunndal
Vis alle 55.583 ledige stillinger

Fakta om Gjensidige