<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bravida Tekniker internkontroll

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Avdeling Asker & Bærum elektro er en av Bravidas største avdelinger med ca. 105 ansatte og en budsjettert omsetning for 2024 på 168 MNOK. Avdelingen er lokalisert i freshe nyrenoverte lokaler på Solbrå i Asker. Vi jobber primært mot service/ettermarked, og har mange spennende bygg og kunder i porteføljen vår.

Avdelingen er bygget opp i team-struktur hvor hver teamleder/serviceleder fungerer som nærmeste leder for et mindre antall montører/lærlinger. Dette bidrar til samhold, god kommunikasjonsflyt, stor takhøyde og et nært forhold til nærmeste leder med personalansvar i en ellers stor avdeling.

Sett i f.t. mindre selskaper har vi i avdelingen er svært bred kompetanse innenfor ulike fagområder. Trenger du som servicemontør i Bravida Asker & Bærum bistand innenfor brann/nødlys, adgangskontroll, bygg-automasjon, solenergi, IK/termografering, ladesystemer for elbil osv. har vi spesialistteam for det meste, som alltid er glade for å bistå en god kollega. Hos oss står du aldri alene.

 

Om stillingen

Søker du nye utfordring og ønsker å utvikle deg innen elektrofaget er dette en spennende mulighet. Bravida Asker & Bærum søker tekniker til el kontroll og termografering. Grunnet økt oppdragsmengde søker vi etter flere montører/teknikere til internkontroll og termografering.

Høres dette spennende ut og noe for deg så ta kontakt med Kenneth eller Christian for mer info.

 

Arbeidsoppgaver

 • Som El-kontrollør/Tekniker i Bravida arbeider du selvstendig og i team med flere ulike oppdrag. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:
 • Hovedansvar for å planlegge, gjennomføre og følge opp internkontroll-oppdrag på en god og effektiv måte
 • Dokumentasjon/rapport fra oppdragene
 • Ansvar for fremdrift i ulike oppdrag
 • Utredninger/feilsøking av tekniske systemer
 • Mersalg mot kunder
 • Kommunikasjon med kunder og serviceleder
 • Vise ansvar for egen og andres sikkerhet - ha ansvar for god HMS-kultur

 

Kvalifikasjoner

 • Fagbrev elektriker gr. L
 • Minimum 3 års erfaring som elektriker
 • NEK 405 sertifisering eller et ønske om å ta dette.
 • Førerkort klasse B
 • God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne

 

Personlige egenskaper

 • Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like
 • Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk
 • Du er serviceinnstilt og løsningsorientert
 • Du er pålitelig og ansvarsbevisst
 • Du samarbeider godt og er en lagspiller
 • Du har gode kommunikasjonsevner på norsk

 

Hvorfor velge en jobb i Bravida?

 • Som ansatt i Bravida får du muligheten til å jobbe i et stort, seriøst, trygt og økonomisk solid selskap i vekst. Vi er opptatt av å gi våre ansatte muligheter til å utvikle seg og vi rekrutterer gjerne internt til karrieremuligheter innad i selskapet. Vi jobber for et inkluderende, morsomt og faglig sterkt arbeidsmiljø slik at du kan trives på jobb og finne de beste løsningene. Vi tilbyr et stort utvalg kurs og opplæring gjennom Bravidaskolen, som er vår interne opplæringsportal. Når våre ansatte vokser, vokser vi!
 • Vi har en god privat helseforsikring for deg som ansatt, men også gunstige vilkår for din familie om du skulle ønske å tegne forsikring for dem.
 • Hvis uhellet skulle være ute har vi reiseforsikring, yrkesskadeforsikring for yrkesulykke og yrkessykdom, utvidet yrkesskadeforsikring som også dekker reise mellom hjem og arbeid, fritidsulykke og gruppelivsforsikring.
 • Vi betaler innskudd til pensjon på 4% av pensjonsgivende inntekt mellom 0G og 7,1G – dobbelt av lovpålagt pensjonsinnskudd
 • Mobilabonnement
 • Rekrutteringsbonus på 10.000 når du tipser oss om en kandidat vi ansetter!
 • Ta gjerne kontakt med Serviceleder IK, Kenneth Augustesen på telefon 93046823, dersom du har spørsmål til stillingen eller ønsker å bli bedre kjent med oss! Kan også nås på epost kenneth.augustesen@bravida.no
 • Vi gleder oss til å motta din søknad😊
 • Ønsker du å vite mer om Bravida? Ta gjerne en titt på vår hjemmeside bravida.no, sjekk ut våre avdelingers Instagramkontoer eller LinkedIn.

 

Interessert?

Vi ser frem til å motta din søknad!  Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.

 

Kontaktpersoner:

Christian Olsson

Filialleder Service

+47 48 48 048

christian.olsson@bravida.no

 

Kenneth Augustesen

Serviceleder IK

+47 930 46 823

kenneth.augustesen@bravida.no

Om arbeidsgiveren

Bravida er en ledende leverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse områdene tar vi gjerne ansvar for hele installasjonsprosessen; fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

VI GIR BYGNINGER LIV!

Bravida gir bygninger liv - døgnet rundt, hele året! Vi gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet. Ting som bare skal fungere....!

Vi jobber altså med bygningers livgivende funksjoner, men framfor alt arbeider vi med mennesker. Menneskene som bor og lever i bygningene og anleggene er utgangspubktet for alle prosjektene vi gjennomfører.

Les mer om oss under, eller gå direkte til våre ledige stillinger.

Les mer om Bravida

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 31
  2024
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • JUN 01
  2024
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
22 ledige stillinger
Traineeprogram
Lærlinger

Se flere annonser

Aleris Tromsø har nylig flyttet inn i topp moderne lokaler i Stakkevollveien 41. Vi har i dag 3 operasjonsstuer og
Snarest Tromsø
Aleris Agder i Lillesand holder til i moderne og funksjonelle lokaler, hvor pasientene skal føle seg i sentrum. Vi har
Snarest Lillesand
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
09.06.2024 Nordreisa
Vi søker en dyktig rådgiver/seniorrådgiver innen fagområdet naturrådgiving.  Vi søker etter deg som har en god grunnkompetanse innen relevant fagfelt, men
30.05.2024 Harstad
Om stillingaDet nasjonale regelverket innan avfall er under omfattande utvikling for å støtte opp om ein sirkulær økonomi og for
02.06.2024 Oslo
Til vår avdeling i Oslo ser vi etter en serviceingeniør innen ventilasjon. Vi bistår kunder over hele regionen med service, vedlikehold, og
Snarest Oslo
Om oss I Bane Nor har me eitt felles mål – å setja spor me er stolte av, som kan
11.06.2024 Ål
I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet
11.06.2024 Tønsberg
Vis alle 21.211 ledige stillinger