<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Gjensidige Leder for oppgjør uføre

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Gjensidige Pensjonsforsikring er heleid datterselskap av Gjensidige Forsikring ASA. Vi leverer innskuddsbaserte pensjonsløsninger til bedrifter og pensjon og sparing til bedriftens ansatte og andre privatkunder. Vi er opptatt av gode kundeopplevelser og jobber kontinuerlig med å utvikle effektive og moderne tjenester for våre kunder.

I Gjensidige Pensjonsforsikring engasjerer vi oss i kundene våre, og i bærekraftige løsninger. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med?

Oppgjørsområdene i Gjensidige Pensjon er i vekst og vi vil derfor styrke vårt oppgjørsmiljø med en egen leder for oppgjør ved arbeidsuførhet.Som leder for oppgjør uføre vil du ha en unik mulighet til å forme og videreutvikle denne viktige funksjonen i selskapet, samtidig som du sikrer nøyaktig og effektiv behandling av erstatningsoppgjør. Vi kan tilby utfordrende, interessante og strategisk viktige arbeidsoppgaver i et selskap i vekst.

Gode grunner til å jobbe i Gjensidige

I Gjensidige har vi jobbet med å sikre liv, helse og verdier i over 200 år. En av grunnene til at vi har lyktes i så lang tid, er at vi hele tiden jobber med å utvikle oss i takt med - og helst i forkant av - de stadige endringene i forsikringsbransjen og samfunnet ellers. Hos oss vil du være en del av et stort fellesskap som trekker i samme retning mot et tryggere samfunn for alle, hvor du kan være stolt av at vi gjør mange konkrete grep for verden rundt oss.

Avdelingen består av kompetente saksbehandlere som har ansvar for behandling av erstatningssaker ved arbeidsuførhet for både tjenestepensjonsordninger og private uførepensjonsforsikringer. Vi skal sikre korrekte og effektive oppgjør for våre kunder, og som leder vil det være din oppgave å sørge for at dette maskineriet går så godt rundt som mulig.

Avdelingen er en del av Oppgjør i Gjensidige pensjonsforsikring og leder vil rapportere til leder for Oppgjør.

Din hverdag som leder for oppgjør uføre

Hovedansvaret ditt vil være å sikre god og stabil drift av avdelingen gjennom å lede, utvikle og motivere avdelingens ansatte. I tillegg vil du være ansvarlig for å videreutvikle og implementere robuste prosesser og rutiner. Dette innebærer også å sikre overholdelse av gjeldende lover, regler og retningslinjer knyttet til erstatningsoppgjør.

Vi er også mye i kontakt med andre områder og funksjoner i konsernet, og det er viktig å sørge for et godt samarbeid på tvers i organisasjonen.

Hos oss vil du også jobbe med den videre utviklingen av fremtidens systemløsninger som vil gi bedre kundeopplevelser og en mer effektiv arbeidshverdag for avdelingen.

Vi er opptatt av at du skal få sette ditt eget preg på rollen. Det tror vi skjer gjennom nysgjerrighet og læringslyst, så vi skal tilrettelegge for at du får en god onboardingsprosess. Du skal glede deg til å gå på jobb hver eneste dag hos oss!

Om deg som søker

Vi ser etter deg som har høyrere relevant utdannelse og innehar faglig kompetanse om tjenestepensjon eller skadeforsikring, og som opplever det som engasjerende å bidra til å utvikle nye automatiserte oppgjørsløsninger. Vi er åpne for kombinasjoner av erfaring og bakgrunn, som både kan supplere og utfordre det sterke miljøet vi allerede har hos oss

Som leder vil evnen til å kunne jobbe selvstendig, strukturert og stå stødig i dine beslutninger, komme godt med. Det er derfor en fordel om du har ledererfaring fra tidlige. Du trives med å analysere tilgjengelige data for å sikre effektiv planlegging av driftsprosesser og optimal ressursallokering.

Hos oss er vi opptatt av godt arbeidsmiljø og trivsel. Vi ønsker oss derfor en leder som bygger relasjoner og samarbeider på tvers. Hvis du i tillegg er en engasjert person med god evne til å ta initiativ og ansvar, tror vi du vil trives godt i denne rollen hos oss.

Hos oss får du

Vi garanterer en arbeidsgiver som bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi sørger for at du kan utvikle deg innenfor rollen du allerede har, men også bygge din karriere ved å bevege deg på tvers av organisasjonen.

For å koble på og yte best mulig når det virkelig gjelder, trenger vi å koble av mellom slagene. Derfor er vi opptatt av at du skal ha rom for å være deg, og til å dyrke det som er betydningsfullt i ditt liv - hva enn det måtte være.

Vi gir deg også muligheten til å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale. Vi tror på fleksibilitet i arbeidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode samhandlings- og arbeidsverktøy.

Du vil også få flere goder, som blant annet spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring, personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning og sommertid - i tillegg til fleksibel arbeidstid, som nevnt.

Vi holder til i flotte kontorlokaler sentralt i Oslo sentrum. Her finner du treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal, i tillegg til bedriftsidrettslag med for eksempel klatregruppe, turgruppe og fotball, kulturaktiviteter og andre sosiale grupper.

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre.
Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.
Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med:

Nikolai Dyrlie Bræin, Logg inn for å se kontaktinformasjon,

Søknadsfrist: 28.04.2024
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Som ansatt i Gjensidige får du utvikle deg selv og samtidig spille en viktig rolle for oss, for kundene våre og for samfunnet. I tillegg til forsikring kan du jobbe innenfor pensjon og sparing. Blir du en av oss, får du rundt 4 000 kollegaer i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Jurister, journalister, sosiologer, sykepleiere, kriminalteknikere, utviklere, designere og ingeniører, for å nevne noen. Her favner vi om ulikheter i visshet om at det gjør oss bedre, klokere og sterkere.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Aleris Tromsø har nylig flyttet inn i topp moderne lokaler i Stakkevollveien 41. Vi har i dag 3 operasjonsstuer og
Snarest Tromsø
Aleris Agder i Lillesand holder til i moderne og funksjonelle lokaler, hvor pasientene skal føle seg i sentrum. Vi har
Snarest Lillesand
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
09.06.2024 Nordreisa
Vi søker en dyktig rådgiver/seniorrådgiver innen fagområdet naturrådgiving.  Vi søker etter deg som har en god grunnkompetanse innen relevant fagfelt, men
30.05.2024 Harstad
Om stillingaDet nasjonale regelverket innan avfall er under omfattande utvikling for å støtte opp om ein sirkulær økonomi og for
02.06.2024 Oslo
Til vår avdeling i Oslo ser vi etter en serviceingeniør innen ventilasjon. Vi bistår kunder over hele regionen med service, vedlikehold, og
Snarest Oslo
Om oss I Bane Nor har me eitt felles mål – å setja spor me er stolte av, som kan
11.06.2024 Ål
I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet
11.06.2024 Tønsberg
Vis alle 21.211 ledige stillinger

Fakta om Gjensidige