post@multidrift.no
Kontoransvarlig, Multidrift Øst AS
Multidrift Øst AS er et firma som spesialiserer seg på flytte -og lagertjenester. Vi har oppdrag innen b.l.a distribusjon, lagring, pakking, flytting og flyttevask. Les mer
Jobber i
Multidrift Øst AS
Multidrift Øst AS er et firma som spesialiserer seg på flytte -og lagertjenester. Vi har oppdrag innen b.l.a distrubisjon, lagring, pakking, flytting og flyttevask.
Relaterte Profiler
post@kingdomrooms.no
Daglig leder
Om oss i Event Management Production Event Management Production er et aksjeselskap i underholdningsbransjen, men først og fremst er vi en gjeng med ivrige og inspirerte personer som virkelig brenner for det vi holder på med. At vi får være med å underholde deg ser vi på som et stort privilegium. Vi tenker på det vi skaper mer som kunst og mindre som en forretning. Det er derfor veldig viktig for oss at alle kundene våre blir fornøyde. Det kan i aller høyeste grad sies at vi legger vår egen stolthet i å produsere underholdning av ypperste kvalitet, og satser vår personlige integritet på det vi lager. Vi letter etter Gamemaster til våre spennande lokale i Oslo
Event Management Production AS
Oslo
Synne
Butikksjef
Jeg er butikksjef på en av Festmagasinet Standard sine butikken. Av og til er vi på utkikk etter nye partyløver til å bli med i ett av teamene våre. Det viktigste når vi ser etter et nytt teammedlem er hvor godt personen passer inn med resten av teamet, at man er selvgående og tar initiativ.
Festmagasinet Standard AS
Oslo, Lillestrøm
Richard
Utviklingsleder
Undertegnede er Salmaker av yrke. Har også jobbet med salg og markedsføring i mange år. I dag jobber jeg som utviklingsleder i Allsøm AS Vi er på jakt etter kreative, selvstendige fagfolk i de fleste sømfag. Du må kunne faget ditt. Ha fagbrev, eller annen relevant kompetanse. Vi trenger også Franchisetakere i pilotprosjekt. Rutebilsjofører er også noe vi trenger nå.
Allsøm AS
Halden, Asker
S Debrouwere
Business Development / Operations
LMTS Norway
Oslo
Siri Sveen Haaland
Daglig leder
Sidserk AS
Oslo
Karl Norstein
Daglig Leder
Tudos.no
Oslo
Damian Emin Farhan
Daglig leder
Oslo transport og flytteservice
Oslo
Elisabeth Mosebakken
Coordinator InStore
ColliCare Logistics
Danmark, India +6
Sif Løvdal
Rekrutteringsansvarlig
AF Gruppen
Sverige, Oslo +6
Kevin Jung Park
Administrerende Direktør / CEO
Personer jeg ser etter, må være selvgående, selvstendig og tørre å spørre om hjelp. Det vi vil hjelpe til med i samfunnet, er å hjelpe mennesker som sliter å komme i jobb. Hjelpe personer som har hat en hard tid, og trenger hjelp med å komme i arbeidslivet. For å kunne jobbe hos oss, må du kunne være villig til å yte det lille ekstra, kunne takle høyt tempo og villig til å lære noe nytt.
SuperaNor
Sarpsborg
Vis alle