(KarriereStart.no):

– Opplevelsen min av yrket hittil, er veldig bra. Alltid variert arbeid, blide og imøtekommende kunder, og blide og imøtekommende kollegaer, sier Olav Halmer Syversen, som er elektrikerlærling i Smart Elektro AS.

 

Han forklarer at de har et veldig stort press på leveranser, og det de leverer skal fungere optimalt. Men de høye kravene gir også god grobunn for læring.

 

– Jeg synes Smart Elektro som bedrift har vært helt super. Jeg kunne ikke bedt om en bedre bedrift for oppfølging og læring. Og vi har veldig gode verdier i firmaet, noe som gjør at vi har et veldig godt miljø, sier Olav.

 

Da han først startet som lærling ville han neppe begitt seg ut på oppgaven med å bytte en hovedsikring. Men i dag er han sikker på at det hadde gått helt fint. For han har fått god opplæring i hvilke rutiner som gjelder under arbeid – både med og uten spenning.

 

– Til de som skal begynne i Smart Elektro, vil jeg bare si velkommen. Kom med engasjement og god arbeidsmoral, så blir dette kjempebra.


 

– Det er et yrke med veldig variert arbeid og forskjellige utfordringer hver eneste dag. Det har aldri vært et kjedelig minutt på jobb!

 

Klikk her for å søke blant tusenvis av ledige stillinger