Porsgrunn kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Porsgrunn kommune er en god kommune å bo og jobbe i, synes vi. Vi kan tilby spennende og meningsfulle arbeidsoppgaver i en kommune som er i utvikling! 

Kommunen vår er passe stor til at akkurat du har påvirkningskraft, samtidig som du lærer mye nytt. Vi har ca. 36.000 innbyggere og er ca. 3.500 ansatte, noe som gjør oss til en av Telemarks største arbeidsplasser.

Oppdraget vårt er å levere gode tjenester, være en god samfunnsutvikler og arbeide for videre vekst og utvikling i kommunen. Gjennom motiverte og dyktige medarbeidere løser vi dette viktige samfunnsoppdraget. 

Vi gir deg utfordringene, vi gir deg mulighet til mestring og stolthet. Vi tror at du vil sette spor etter deg hos oss. Vil du være med?

 

Les mer
Fakta
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
10.07.2019
Porsgrunn

Ledige stillinger hos Porsgrunn kommune

Vi søker etter assistent til våken nattevakt av jente på 10 år for kontinuerlig blodsukkermåling (CGM). Du må være ansvarsbevisst, presis og fleksibel. Nødvendig opplæring vil bli gitt. Du må være fylt 18 år og beherske norsk muntlig.Politiattest må fremlegges.Sertifikat er ikke nødvendigSøknadsfrist: 10.07. 2019Lønn etter gjeldende tariffer.Kontaktperson: Jorunn H. NilsenSøknad sendes:Porsgrunn kommune v/Jorunn H. Nilsen, Hjemmetjenesten Øst / VestBorgehagen 1, 3911 Porsgrunn Adresse: 3919 Porsgrunn
10.07.2019 Porsgrunn

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Porsgrunn kommune