Porsgrunn kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Porsgrunn kommune er en god kommune å bo og jobbe i, synes vi. Vi kan tilby spennende og meningsfulle arbeidsoppgaver i en kommune som er i utvikling! 

Kommunen vår er passe stor til at akkurat du har påvirkningskraft, samtidig som du lærer mye nytt. Vi har ca. 36.000 innbyggere og er ca. 3.500 ansatte, noe som gjør oss til en av Telemarks største arbeidsplasser.

Oppdraget vårt er å levere gode tjenester, være en god samfunnsutvikler og arbeide for videre vekst og utvikling i kommunen. Gjennom motiverte og dyktige medarbeidere løser vi dette viktige samfunnsoppdraget. 

Vi gir deg utfordringene, vi gir deg mulighet til mestring og stolthet. Vi tror at du vil sette spor etter deg hos oss. Vil du være med?

 

Les mer
Fakta om Porsgrunn kommune
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
18.10.2019
Porsgrunn

Ledige stillinger hos Porsgrunn kommune

Er dame på 67 år har cp og rullestolbruker. Er en intelligent og reflektert dame. Trenger hjelp til det meste hjemme som ute. Søker ettter flere vikarer ved sykdom og ferie for mine assistenter. Dagvakter fra kl 9 til kl 15. Kveldsvakter fra kl 16 til kl 2015. Helge vakter lørdag og søndag fra kl 9 til kl 1745. Hver tredje helg. Må være plikoppfyllende og må være godt voksen. Må kunne godt norsk. Må tåle røyk og ikke redd for hunder.Send søknad og cv og gjerne referanser også til min fpost: aasmajoh@online.noKan gjerne ta kontakt å få mer info på hva jobben går ut på. Tlf 47832417. Anmoder kvinne å søke. Bor på vestsia i Porsgrunn.Blir lønnet av kommunen.
18.10.2019 Porsgrunn

Rekrutteringskalender

  • OKT 18
    2019
    2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Porsgrunn kommune