<  
>  

Porsgrunn kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Porsgrunn kommune er en god kommune å bo og jobbe i, synes vi. Vi kan tilby spennende og meningsfulle arbeidsoppgaver i en kommune som er i utvikling! 

Kommunen vår er passe stor til at akkurat du har påvirkningskraft, samtidig som du lærer mye nytt. Vi har ca. 36.000 innbyggere og er ca. 3.500 ansatte, noe som gjør oss til en av Telemarks største arbeidsplasser.

Oppdraget vårt er å levere gode tjenester, være en god samfunnsutvikler og arbeide for videre vekst og utvikling i kommunen. Gjennom motiverte og dyktige medarbeidere løser vi dette viktige samfunnsoppdraget. 

Vi gir deg utfordringene, vi gir deg mulighet til mestring og stolthet. Vi tror at du vil sette spor etter deg hos oss. Vil du være med?

 

Fakta om Porsgrunn kommune
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Porsgrunn kommune

Vi søker BPA assistenter til en mann på 35 år. Tjenestemottaker er en hyggelig mann på 35 år, som bor i Porsgrunn
01.02.2022 Porsgrunn
Org. nr: - Stillingsident: 4470229048 Presentasjon av stillingen:Hjemmetjenestene i Porsgrunn kommune søker etter sommervikarer sommeren 2022.Hjemmetjenestene våre består av 3
15.03.2022 Porsgrunn

Rekrutteringskalender

  • FEB 01
    2022
    2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Porsgrunn kommune