Porsgrunn kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Porsgrunn kommune er en god kommune å bo og jobbe i, synes vi. Vi kan tilby spennende og meningsfulle arbeidsoppgaver i en kommune som er i utvikling! 

Kommunen vår er passe stor til at akkurat du har påvirkningskraft, samtidig som du lærer mye nytt. Vi har ca. 36.000 innbyggere og er ca. 3.500 ansatte, noe som gjør oss til en av Telemarks største arbeidsplasser.

Oppdraget vårt er å levere gode tjenester, være en god samfunnsutvikler og arbeide for videre vekst og utvikling i kommunen. Gjennom motiverte og dyktige medarbeidere løser vi dette viktige samfunnsoppdraget. 

Vi gir deg utfordringene, vi gir deg mulighet til mestring og stolthet. Vi tror at du vil sette spor etter deg hos oss. Vil du være med?

 

Les mer
Fakta om Porsgrunn kommune
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
27.08.2019

Ledige stillinger hos Porsgrunn kommune

Dame 67 år har cp og rullestolbruker søker etter flere assistenter evt ledig stilling og søker evt etter flere tilkallingsvikarer ved sykdom og ferie. Dagvakter fra kl 9 til kl 15 Kveldsvakter fra kl 16 til kl 2015. 2 skift og hver tredje helg . Lørdag og søndag fra kl 9 til kl 1745. Trenger hjelp til det meste hjemme som ute.Må være plikoppfyllende og være godt voksen. Må kunne godt norsk.Må tåle røyk og ikke være redd hunder. Send søknad og av til min fpost : aasmajoh@online.no Kan gjerne ta kontakt å få mer om hva jobben går ut på tlf 47832417.Anmoder kvinne å søke.Bor på vestsia i porsgrunn.Blir lønnet av kommunen.Åse
27.08.2019

Rekrutteringskalender

  • AUG 27
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Porsgrunn kommune