<  
>  

Porsgrunn kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Porsgrunn kommune er en god kommune å bo og jobbe i, synes vi. Vi kan tilby spennende og meningsfulle arbeidsoppgaver i en kommune som er i utvikling! 

Kommunen vår er passe stor til at akkurat du har påvirkningskraft, samtidig som du lærer mye nytt. Vi har ca. 36.000 innbyggere og er ca. 3.500 ansatte, noe som gjør oss til en av Telemarks største arbeidsplasser.

Oppdraget vårt er å levere gode tjenester, være en god samfunnsutvikler og arbeide for videre vekst og utvikling i kommunen. Gjennom motiverte og dyktige medarbeidere løser vi dette viktige samfunnsoppdraget. 

Vi gir deg utfordringene, vi gir deg mulighet til mestring og stolthet. Vi tror at du vil sette spor etter deg hos oss. Vil du være med?

 

Les mer
Fakta om Porsgrunn kommune
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
26.03.2020
Porsgrunn

Ledige stillinger hos Porsgrunn kommune

Org. nr: 939991034 Stillingsident: 4197666896 Presentasjon av stillingen:Fra 1. august 2020 er det flere ledige lærerstillinger i Porsgrunnsskolene. Vi ønsker søkere som har undervisningskompetanse på barnetrinnet og/ eller ungdomstrinnet. Søkere må belage seg på en kontaktlærerfunksjon i tillegg til undervisning.Søkere bes å spesifisere om søknaden gjelder både faste stillinger og/eller vikariater, og hvilket trinn søkeren primært ønsker å undervise på. I tillegg ber vi om at søkerne spesifiserer fagkombinasjonen i sin cv.ArbeidsoppgaverUndervisningTilpasset opplæringKlasseledelseSpesialundervisningPedagogisk utviklingsarbeidKvalifikasjonerGodkjent lærerutdanning, god kjennskap til fagfornyelsen og gjerne fagfordypning som tilfredsstiller nye kompetansekrav.Gyldig politiattest kreves ved tilsetting. Denne skal ikke ligge ved søknaden.Personlige egenskaperVi ønsker lærere som:Har evner og lyst til å bidra til at de strategiske målene som kommunen har satt seg nåsHar et positivt elev- og læringssynBidrar til gode lærings- og arbeidsforhold for elever og ansatteGod kommunikasjonsevneBidragsyter til et godt arbeidsmiljøLiker utfordringerGode samarbeidsevnerPersonlig egnethet vil bli tillagt stor vektVi tilbyrGode muligheter for faglig utviklingUtfordrende arbeidsoppgaver i et inkluderende og positivt arbeidsmiljøLønn etter tariffGode treningsavtalerGunstige pensjons- og forsikringsordningerMedlemskap i hytteklubb, med mulighet for å leie hytte på fjellet og ved sjøen til gunstige priserPorsgrunn kommune er en IA-virksomhetKontaktinformasjonMarit Asdahl, HR-rådgiver, 48 15 41 39, marit.asdahl@porsgrunn.kommune.noArbeidsstedStorgaten. 153 3915 PorsgrunnSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Porsgrunn kommuneReferansenr.:4197666896 Stillingsprosent: 100% Fast Søknadsfrist: 26.03.2020
26.03.2020 Porsgrunn

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Porsgrunn kommune