<  
>  

Greenwave Terminal Systems

Digitale tjenester / E-handel, IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: IT

Greenwave er en ledende norsk leverandør av nettbasert programvare for logistikkindustrien. Våre typiske kunder er container- & godsterminaler, rederier, speditører, eksportører, importører, transportselskaper, containerutleiefirmaer og havnemyndigheter. Kort sagt, lekeplassen vår er container- og godshåndteringsindustrien.

Vi har levert tjenester til dette markedssegmentet i 20 år og forstår utfordringene og behovene til våre mange lojale og nye kunder.

Allerede når nettleserteknologien begynte å bli populær for allmennheten, tilbød vi produkter "i skyen", to tiår før dette uttrykket ble oppfunnet.

Til tross for mange skeptiske stemmer bl.a. ift. sikkerhetsrisiko, ble produktene våre raskt populære. Nå er vi den foretrukne TOS-leverandøren i Norge med en fortsatt voksende kundebase av skandinaviske og internasjonale selskaper.

Fakta om Greenwave Terminal Systems
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2000
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Greenwave Terminal Systems

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Bli kjent med oss

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Greenwave Terminal Systems

Adresse

Hovfaret 17A, 0275, Oslo, Norway