<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Norconsult Seniorrådgiver VVS

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi opplever stor pågang etter våre rådgivingstjenester – og skal styrke vårt lag med en:

SeniorrådgiverVVS-tekniske anlegg i sykehus, øvrige helsebygg, laboratoriebygg og innen farmasøytisk industri.

Vil du være med på å forme fremtidens helsebygg og bidra til samfunnets viktigste prosjekter? Hos Norconsult har vi ledende kompetanse på komplekse VVS-tekniske anlegg i sykehus, helse- og psykiatribygg og innen farmasøytisk industri. Vi har god ordrereserve og vokser raskt, og nå trenger vi flere dyktige ingeniører som kan bidra til vår suksess og at vi oppnår vårt strategiske mål om å bli den ledende sykehusrådgiveren i Norge.

Vi søker deg med minst 10 års erfaring som prosjekteringsleder, prosjektleder teknikk, oppdragsleder eller disiplinleder/fagansvarlig innen VVS. Du har formell kompetanse innen VVS, klima, energi og/eller kuldeteknikk på mastergradnivå eller bachelorgradnivå, og har en faglig trygghet og interesse for å løse komplekse utfordringer. Du har ledet team og har erfaring med prosjektering i Revit, og tilhørende støtteverktøy. Du må ha gode skriftlig og muntlige kommunikasjonsevner, og det er en fordel om du har et godt nettverk i byggebransjen.

I avdelingen Sykehus og renrom i Sandvika arbeider  ca. 40 medarbeidere med prosjektering og rådgivning knyttet til VVS-anlegg og inneklima, spesialanlegg for sykehus, spesial og renrom,  helse- og psykiatribygg og laboratorier. Det som gjør oss unike i forhold til våre konkurrenter er at vi har egne grupper innen VVS og elektro som kun jobber med sykehus og tilsvarende komplekse prosjekter.  I tillegg har vi landets ledende rådgivermiljø innen, validering og kvalitetssikring som utgjør 11 medarbeider -totalt ca 50 medarbeidere. Vi har også eget måleutstyr for ytelsestesting av spesialrom, utstyr og renrom.

Som vår nye seniorrådgiver vil du lede og koordinere arbeidet med å utvikle bærekraftige og teknisk avanserte anlegg som oppfyller strenge kvalitets- og sikkerhetskrav og muligheten til å utvikle deg i spennende tverrfaglige prosjekter sammen med dyktige kolleger. Hos oss kan du forme din egen karriere og være med på å skape bærekraftige løsninger som gjør en forskjell for samfunnet.

Våre kunder er både private og offentlige byggherrer, entreprenører, utbyggere og utviklere. Blant de større oppdragene kan nevnes AHUS Psykisk Helse Nordbyhagen,Livsvitenskapsbygget,Samlokalisering avHavforskningsinstituttet& Fiskeridirektoratet i Bergen, Haugesund sykehus og Nytt Klinikk- og protonbygg – Radiumhospitalet, Nye Førde sykehus, Nye Hammerfest sykehus og Nye UNN Narvik sykehus.

Norconsults miljø på Teknikk og Industri i Sandvika, som omfatter fagene VVS, Energi, Elektroteknikk og Automatisering, har omkring 350 sivilingeniører og ingeniører. Fagnettverk VVS teller i dag omkring 300 medarbeidere, hvorav ca. 160 sitter i Sandvika. Du har et av Norges største og tyngste fagmiljø å støtte deg på i Norconsult!

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

 

Arbeidsoppgaver

Avdelingen har et bredt spekter av oppdrag, og vi er interessert i deg som kunne tenke deg å jobbe innenfor noen av følgende områder:

 • Prosjekteringsledelse, prosjektledelse teknikk, oppdragsledelse, fagansvar og disiplinledelse VVS – Dette kan omfatte både enfaglige og tverrfaglige oppdrag i alle faser og ulike entreprisemodeller

 • Opplæring av yngre medarbeidere og bidra til erfaringsoverføring mellom oppdrag

 • Økonomistyring og planlegging av prosjekter

 • Deltakelse i markedsarbeid og kundekontakt

 • Bistå i både enfaglige og tverrfaglige tilbudsprosesser

 • Relasjonsbygging i og utenfor Norconsult

 • Prosjektering i Revit

 • Være en fagressurs innen spesialfelt som f.eks medisinske gasser, rent vann, spesialrom eller farmasi.

 

Hos oss får du:

 • Tilgang til attraktive og utfordrende prosjekter i Norges største og tyngste VVS og energimiljø med mulighet til å jobbe både enfaglig og tverrfaglig.

 • Fokus på kompetanseutvikling der vi sammen utarbeider en plan for den videre karriere innen fag, marked eller ledelse.

 • Tilbud på eierskap  gjennom rabattert aksjeprogram i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift

 • Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får bonus av selskapets resultat

 • Muligheter til å jobbe med ny teknologi og fremtidens prosjekteringsmetoder

 • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi

 • Konkurransedyktig lønn og godtgjørelser

 • Stor fleksibilitet i arbeidshverdagen

 • Sommertid med 7-timers dager

 • Fri i påskeuken og mellomjula

 • Ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

 

Kontorsted: Sandvika. Selskapets lokaler i Lillestrøm, Drammen, Hønefoss, Ski og Oslo  kan også være aktuelle dersom det er ønskelig. Øvrige kontorsteder i Norge kan også være aktuelle – med tilhørighet til avdeling i Sandvika.

Synes du dette lyder interessant er du velkommen til å kontakte avdelingsleder Kåre Kallmyr på tlf.45404880. Søknad sendes via våre hjemmesider: Jobb og karriere - Se ledige stillinger hos oss - Norconsult

Vi ser frem til å motta din søknad!

Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet.

Om arbeidsgiveren

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, og vi er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.

 

Med nyskapende og målrettede råd skal Norconsult bidra til kundenes verdiskapning og suksess - og til et bærekraftig og sunt samfunn.

 

Vi engasjerer oss i alle deler av utviklingen, fra idéfase til overordnede planer, prosjektering og driftsstøtte. Årlig utfører vi flere tusen oppdrag for offentlige og private oppdragsgivere i inn- og utland.

Les mer om Norconsult

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 21
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 24
  2024
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAI 26
  2024
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
32 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Forsvarsbygg Eiendomsforvaltning har med sine vel 1000 ansatte flere sentrale avdelinger som skal sikre gode premisser og etterlevelse av de
27.05.2024 Oslo
For å styrke IT-støtten til Forsvarsbyggs investeringsprosjekter søker IT-seksjonen etter en ny medarbeider på brukerstøtte. Teamet du går inn i
28.05.2024 Stjørdal
IT-seksjonen i Forsvarsbygg er i vekst og vi søker nå en faglig sterk medarbeider som kan tre inn i en
28.05.2024 Oslo
Forsvarsbygg søker nå etter ny mekaniker som vil jobbe som driftstekniker hos oss!Som driftstekniker vil du være vårt fremste kontaktledd overfor
22.05.2024 Sørreisa
Gjennom vårt arbeid med å bli den foretrukne elektrobedriften til privat- og bedriftsmarkedet i Tromsø opplever vi økt arbeidsmengde. Vi
Fortløpende Tromsø
Om oss I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan
09.06.2024 Levanger
Om oss I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan
03.06.2024 Oslo
Fagmiljøet ingeniørgeologi på hovedkontoret i/tilknyttet Sandvika består for tiden av 27 ansatte, men vi har vekstambisjoner og ønsker å bygge
11.08.2024 Flere steder
Vis alle 23.219 ledige stillinger

Fakta om Norconsult